HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT KORAY KORKMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
16251
) - (ORCID :
0000-0003-2940-6592
)
koraykorkmaz@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2024
SERPİL ÖZTÜRK
Gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) yan ürünleri kullanılarak elde edilen protein hidrolizatı yağının yanıt yüzey yöntemi ile optimizasyonu ve kalitesinin belirlenmesi
Tamamlandı
2023
CANER ODABAŞI
Fındık Kabuğu Temelli Aktif Karbon ve Alabalık Atığı Protein Hidrolizatı İçeren Yenilebilir Filmlerin Buzdolabı Koşullarında Depolanan (+4±1°C) Gökkuşağı Alabalıkları (Oncorhynchus mykiss) 'nın Kalitesine Etkisi
Devam Ediyor
2021
FURKAN PİNAL
Deniz salyangozu (Rapana venosa Valenciennes, 1846) işlem basamaklarında besin kompozisyonu ve toplam uçucu bazik azot (TVB-N) düzeylerinin belirlenmesi
Tamamlandı
Doktora
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2022
NESLİHAN YOLASIĞMAZOĞLU
DENİZ SALYANGOZU (Rapana venosa) KABUKLARINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBON BAZLI YENİLEBİLİR FİLMLERİN DONDURULARAK DEPOLANAN(-18 ±1°C) GÖKKUŞAĞI ALABALIKLARININ (Oncorhynchus mykiss) KALİTESİNE OLAN ETKİSİ
Devam Ediyor
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×