1 |
Use of Protein Hydrolysate Derived from Rainbow Trout Waste in Cut Rose CultivationUnder Salt Stress Conditions
TÜTÜNCÜ MEHMET,KORKMAZ KORAY,DEMİRKAYA SALİH,GÜLSER COŞKUN (10.01.2025 - 15.01.2025) , Yayın Yeri: Plant and Animal Genome Conference ,15.01.2025
Uluslararası
Özet bildiri
|
2 |
Hamsi Atığından Elde Edilen Protein Hidrolizatı Uygulamasının Samaurai ve Rhodos Gül Çeşitlerinin Yetiştiriciliğinde Vazo Ömrü Üzerine Etkisi
ANDİÇ MERVE,TÜTÜNCÜ MEHMET,KORKMAZ KORAY,DEMİRKAYA SALİH,AY ABDURRAHMAN,KIZILKAYA RIDVAN (14.10.2024 - ) , Yayın Yeri: VIII. ULUSAL SÜS BİTKİLERİ KONGRESİ ,17.10.2024
Ulusal
Özet bildiri
|
3 |
DETERMINATION OF THE PHYTOTOXIC EFFECT OF FISH
PROTEIN HYDROLYZATE ON CUT ROSE GROWING
TÜTÜNCÜ MEHMET, ANDİC MERVE, AY ABDURRAHMAN, DEMİRKAYA SALİH, KORKMAZ KORAY, KIZILKAYA RIDVAN (13.12.2023 - 15.12.2023) , Yayın Yeri: 12th International Molecular Biology and Biotechnology Congress ,15.12.2023
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
Use of anchovy waste protein hydrolysates as plant biostimulants in cut flower growing
ANDİC MERVE, TÜTÜNCÜ MEHMET, AY ABDURRAHMAN, DEMİRKAYA SALİH, KORKMAZ KORAY, KIZILKAYA RIDVAN (05.10.2023 - 08.10.2023) , Yayın Yeri: XIV International Scientific Agriculture Symposium ,07.10.2023
Uluslararası
Özet bildiri
|
5 |
Comparison of protein hydrolysate oil obtained by two different enzymes using rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) by-products in terms of lipid oxidation parameters
KORKMAZ KORAY, UÇAR YILMAZ, ÖZTÜRK Serpil, TOKUR BAHAR (25.10.2022 - 27.10.2022) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences “SOFAS 2022” ,27.10.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
6 |
Comparison of Israeli carp meat, scales, internal organs and bone structures in terms of lipid oxidation parameters
KORKMAZ KORAY (25.10.2022 - 27.10.2022) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences "SOFAS 2022" ,27.10.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
7 |
The influence of sweet potato peel extract on biogenic amine accumulation in amino acid decarboxylase broth by food-borne pathogens
UÇAR YILMAZ, DURMUŞ MUSTAFA, KÖŞKER ALİ RIZA, KORKMAZ KORAY, YAZGAN HATİCE (07.10.2022 - 10.10.2022) , Yayın Yeri: VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress ,09.10.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
8 |
Metal levels of commercially important Saurida lessepsianus from North-Eastern Mediterranean: Health risk estimation
KÖŞKER ALİ RIZA, UÇAR YILMAZ, DURMUŞ MUSTAFA, KORKMAZ KORAY, YILMAZ HATİCE ASUMAN (07.10.2022 - 10.10.2022) , Yayın Yeri: VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress ,09.10.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
9 |
Comparison of Israeli Carp Meat, Scales, Visceral Organs and Bone Structures in Terms of Nutritional Content
KORKMAZ KORAY (07.10.2022 - 10.10.2022) , Yayın Yeri: VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress (Targid 2022) ,09.10.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
10 |
Karadeniz’de Avcılığı Yapılan Bazı Ekonomik Balık Türlerinin Besin Komposizyonunun Değerlendirilmesi
KESİCİ UĞUR YÜCEL,ERDOĞAN SAĞLAM NACİYE,KORKMAZ KORAY,DURMUŞ MUSTAFA (25.10.2011 - 27.10.2011) , Yayın Yeri: 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,25.10.2011
Ulusal
Özet bildiri
|
11 |
Optimized Fish Protein Hydrolyzates Using Commercial Enzymes Trace Element Contents
KORKMAZ KORAY,TOKUR BAHAR (19.06.2018 - 23.06.2018) , Yayın Yeri: International Symposium Ecology 2018 ,23.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
12 |
The changes of protein quality and lipid oxidation during frozen storage 18C of rainbow trout onchrynchus mykiss fed with suplemantation of selenomethionine
KARAKAYA BAHAR,POLAT ABDURRAHMAN,KORKMAZ KORAY (18.05.2008 - 21.05.2008) , Yayın Yeri: ICST ,08.06.2008
Uluslararası
Özet bildiri
|
13 |
Kekik İlavesinin Sardalyanın Sardina pilchardus Buzda Depolanma Süresi Üzerine Etkilerinin Duyusal ve Kimyasal Yönden Değerlendirilmesi
ÖZYURT GÜLSÜN,KARAKAYA BAHAR,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,KORKMAZ KORAY (01.07.2009 - 04.07.2009) , Yayın Yeri: 15. SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU ,01.07.2009
Ulusal
Özet bildiri
|
14 |
Proxımate Composıtıon Of Three Dıffernt Fısh (Trout, Anchovy And Whıtıng) Waste In Dıfferent Month
KORKMAZ KORAY,TOKUR BAHAR (16.11.2017 - 18.11.2017) , Yayın Yeri: Internatıonal Congress of Agrıculture and Envıronment ,18.11.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
15 |
Bıoactıve Fısh Peptıds Derıved From Fıshery By Products
TOKUR BAHAR,KORKMAZ KORAY (16.11.2017 - 18.11.2017) , Yayın Yeri: Internatıonal Congress of Agrıculture and Envıronment ,18.11.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
16 |
ELECTROPHORETIC PATTERNS OF LIVER AND MUSCLE PROTEINS OF PUFFERFISH, Torquigener flavimaculosus (Hardy Randall, 1983)
TOKUR BAHAR,KORKMAZ KORAY (13.10.2017 - 14.10.2017) , Yayın Yeri: International Symposium on Pufferfish ,20.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
17 |
TETRODOTOXIN BINDING PROTEIN IN THE MARINE PUFFER FISH
TOKUR BAHAR,KORKMAZ KORAY (13.10.2017 - 14.10.2017) , Yayın Yeri: International Symposium on Pufferfish ,20.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|