VERİ YÖNETİM SİSTEMİ



DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KORAY KORKMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI (Araştırmacı ID : 16251) koraykorkmaz@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

1 Su Ürünleri Protein Araştırma (Proteomik) Laboratuarı
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 Buzda Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’ nda Lipit ve Protein Oksidasyonunun Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
3 İki Boyutlu Jel Elektroforezi (2D-PAGE) ile Alabalıktaki (Onchorhynchus mykiss) Kas Proteinlerinin Protein Oksidasyonuna Olan Etkisinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
4 Selenomethionin ile Beslemenin Dondurarak Depolamada (-18 °C) Gökkuşağı Alabalık (Onchorhynchus mykiss)’ larının Protein ve Lipit Oksidasyonuna Etkisi,
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
5 Tüketimlik Orta Karadeniz Dip Balıklarından Pisi (Platichthys flesus luscus), Dil (Solea nasuta), Mezgit (Merlangius merlangus) ve Barbun (Mullus barbatus) BalıklarınınAğır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
6 Ticari Enzimler Kullanılarak Farklı Balık Türü Atıklarından Hidrolizat Üretimi Ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
7 Hasat Sonrası Sodyum Bikarbonat Enjeksiyonun Alabalıkların Rigor Mortis Sürecine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
8 Kızartma yağına eklenen antioksidanların balıkların et kalitesine etkisinin belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
9 Balık atıklarından elde edilen balık protein hidrolizatı yan ürünü balık yağının yem sektörü açısından değerlendirilmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
10 Farklı Yöntemlerle Elde Edilen Protein Hidrolizatı ve Yan Ürünlerinin Kalitelerinin Kimyasal ve Fiziksel Olarak Değerlendirilmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ