HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT KORAY KORKMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
16251
) - (ORCID :
0000-0003-2940-6592
)
koraykorkmaz@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
1
Karadeniz'de Avlanan Deniz Salyangozları (Rapana Venosa) Kabuklarının Değerlendirilmesi: Hidroksiapatit, CaO ve Aktif Karbon Üretimi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
2
Karadeniz'de Avlanan Ticari Değeri Yüksek Balıkların Yenilebilir ve Atık Kısımlarından Protein Hidrolizatı Üretimi ve Protein Hidrolizatlarının Doğa Dostu Yenilebilir Filmlerde Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
3
İSRAİL SAZAN'INDAN (Carassius Gibelio) DİYET LİFLİ SURİMİ ÜRETİMİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) yan ürünleri kullanılarak elde edilen protein hidrolizatı yağının yanıt yüzey yöntemi ile optimizasyonu ve kalitesinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
BALIK ATIKLARINDAN ELDE EDİLEN PROTEİN HİDROLİZATI YAN ÜRÜNÜ BALIK YAĞININ YEM SEKTÖRÜ İÇİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Deniz Salyangozu (Rapana Venosa Valenciennes, 1846)' nun İşlenmesinde Besin ve Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Kekik ilavesinin sardalyanın (Sardina pilchardus) buzda depolanma süresi üzerine etkilerinin duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Türk Somonu (Oncorhynchus mykiss) Atıklarından Elde Edilen Protein Hidrolizatının Tuz Stresi Koşullarında Kesme Gül Yetiştiriciliği Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
9
Lactobacillus reuteri serbest hücre ekstraktı ile propolis ekstraktlarının mikroenkapsülasyonu ve balıkta bozulmaya neden olan bakteriler üzerindeki antibakteriyel etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Biberiye Esansiyel Yağı Kullanılarak Hazırlanan Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Balıklarda Bozulma Etmeni ve Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
İsrail Sazan (Carassius Gibelio)'ından Biyoaktif Proteinlerin Ve Peptitlerin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Türk Somonu ve Hamsi Atıklarından Elde Edilen Protein Hidrolizatlarının Topraksız Domates Yetiştiriciliğinde Biyostimulant Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması ve Meyvelerin Hasat Sonrası Muhafazasına Etkisinin Belirlenmesi
-Tübitak 1001
Devam Ediyor
13
Kesme Süs Bitkileri Yetiştiriciliğinde Hamsi Atık Hidrolizatlarının Biyoaktivatör Olarak Kullanılması
-Tübitak 1001
Devam Ediyor
14
Farklı giriş sıcaklıkları kullanılarak mikroenkapsüle edilmiş balık yağlarının oksidatif stabilitesinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
15
Ordu' dan Hopa ya Mavi Yol projesi
Kalkınma Bakanlığı
Tamamlandı
16
Su Ürünleri Protein Araştırma (Proteomik) Laboratuarı
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
17
Buzda Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’ nda Lipit ve Protein Oksidasyonunun Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
18
İki Boyutlu Jel Elektroforezi (2D-PAGE) ile Alabalıktaki (Onchorhynchus mykiss) Kas Proteinlerinin Protein Oksidasyonuna Olan Etkisinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
19
Selenomethionin ile Beslemenin Dondurarak Depolamada (-18 °C) Gökkuşağı Alabalık (Onchorhynchus mykiss)’ larının Protein ve Lipit Oksidasyonuna Etkisi,
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
20
Ticari Enzimler Kullanılarak Farklı Balık Türü Atıklarından Hidrolizat Üretimi Ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
21
Hasat Sonrası Sodyum Bikarbonat Enjeksiyonun Alabalıkların Rigor Mortis Sürecine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
22
Kızartma yağına eklenen antioksidanların balıkların et kalitesine etkisinin belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
23
Farklı Yöntemlerle Elde Edilen Protein Hidrolizatı ve Yan Ürünlerinin Kalitelerinin Kimyasal ve Fiziksel Olarak Değerlendirilmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×