HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KORAY KORKMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
16251
) - (ORCID :
0000-0003-2940-6592
)
koraykorkmaz@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
1
Ordu' dan Hopa ya Mavi Yol projesi
Kalkınma Bakanlığı
Devam Ediyor
2
İsrail Sazan (Carassius Gibelio)ından Biyoaktif Proteinlerin Ve Peptitlerin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
3
Biberiye Esansiyel Yağı Kullanılarak Hazırlanan Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Balıklarda Bozulma Etmeni ve Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
4
Su Ürünleri Protein Araştırma (Proteomik) Laboratuarı
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Buzda Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’ nda Lipit ve Protein Oksidasyonunun Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
İki Boyutlu Jel Elektroforezi (2D-PAGE) ile Alabalıktaki (Onchorhynchus mykiss) Kas Proteinlerinin Protein Oksidasyonuna Olan Etkisinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Selenomethionin ile Beslemenin Dondurarak Depolamada (-18 °C) Gökkuşağı Alabalık (Onchorhynchus mykiss)’ larının Protein ve Lipit Oksidasyonuna Etkisi,
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Ticari Enzimler Kullanılarak Farklı Balık Türü Atıklarından Hidrolizat Üretimi Ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Hasat Sonrası Sodyum Bikarbonat Enjeksiyonun Alabalıkların Rigor Mortis Sürecine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Kızartma yağına eklenen antioksidanların balıkların et kalitesine etkisinin belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Balık atıklarından elde edilen balık protein hidrolizatı yan ürünü balık yağının yem sektörü açısından değerlendirilmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Farklı Yöntemlerle Elde Edilen Protein Hidrolizatı ve Yan Ürünlerinin Kalitelerinin Kimyasal ve Fiziksel Olarak Değerlendirilmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×