1 |
Microplastic contamination in commercial fish from the Central Black Sea
BİLGİN FIÇICILAR BİLGE,AYDIN MEHMET,KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Journal of Ecological Engineering , 2025
Uluslararası
Hakemli
ESCI
Özgün Makale
|
2 |
Development of Chitosan-Based Composite Films Incorporating Anchovy Byproduct Hydrolysates
BİLGİN FIÇICILAR BİLGE,KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Polymers , 2025
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
3 |
Determination of Proximate Composition and Lipid Deterioration in Various Parts of the Gibel Carp (Carassius gibelio)
KORKMAZ KORAY,TOKUR BAHAR,BİLGİN FIÇICILAR BİLGE , Yayın Yeri:Aquatic Food Studies , 2024
Uluslararası
Hakemli
Google scholar
Özgün Makale
|
4 |
Processing and Nutritional Quality of Sea Snail (Rapana venosa Valenciennes, 1846) Meat
KORKMAZ KORAY, TOKUR BAHAR , Yayın Yeri:Food Bulletin , 2023
Uluslararası
Hakemli
Index copernicus
Derleme Makale
|
5 |
Electrophoretic Methods for Identifying the Species of Seafood and Its Derivatives
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Food Bulletin , 2023
Uluslararası
Hakemli
Index copernicus
Derleme Makale
|
6 |
The Effect of Sodium Bicarbonate Injection on the Physico-Chemical Quality of Post-Harvest Trout
KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Foods , 2023
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
7 |
Biberiye Esansiyel Yağı ve Nanoemülsiyonunun Balıkta Bozulma Etmeni Bakteriler ile Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin incelenmesi
UÇAR YILMAZ, DURMUŞ MUSTAFA, KÜLEY BOĞA ESMERAY, KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi (YYU Journal of Agricultural Science) , 2022
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
8 |
Does adding thyme and rosemary essential oils to sunflower oil during shallow-frying increase the lipid quality of Atlantic bonito?
KORKMAZ KORAY, TOKUR BAHAR, UÇAR YILMAZ , Yayın Yeri:International Journal of Gastronomy and Food Science , 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
9 |
The addition of commercial sage essential oil to sunflower oil: Improving the lipid quality of fried dark muscle fish
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY, UÇAR YILMAZ , Yayın Yeri:Journal of Food Processing and Preservation , 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
10 |
Deniz Salyangozu (Rapana venosa) İşlem Basamaklarında Besin Kompozisyonu Analizleri ve Toplam Uçucu Bazik Azot (TVB-N) Düzeylerinin Belirlenmesi
PİNAL FURKAN, KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:KSU Journal of Agriculture and Nature , 2022
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
11 |
Determination of Proximate Composition and Fatty Acid Profiles of Commercial Fish Feeds
KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences , 2022
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
12 |
Optimization of hydrolysis conditions for the production of protein hydrolysates from fish wastes using response surface methodology
KORKMAZ KORAY, TOKUR BAHAR , Yayın Yeri:Food Bioscience , 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
13 |
Investigation of the quality parameters of hydrolysates obtained from fish by-products using response surface methodology
KORKMAZ KORAY, TOKUR BAHAR , Yayın Yeri:Journal of Food Processing and Preservation , 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
14 |
Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi
KORKMAZ KORAY, TOKUR BAHAR, UÇAR YILMAZ , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , 2021
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Derleme Makale
|
15 |
Balık atıklarından üretilen protein hidrolizatının besinsel kompozisyonu
KORKMAZ KORAY, TOKUR BAHAR , Yayın Yeri:Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences , 2021
Ulusal
Hakemli
I2OR (International Institute of Organized Research)
Derleme Makale
|
16 |
Tetrodotoxin binding protein in the marine puffer fish
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Natural and Engineering Sciences , 2021
Ulusal
Hakemli
EBSCO HOST
Derleme Makale
|
17 |
Seafood associated human pathogenic non-enveloped viruses
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , 2021
Uluslararası
Hakemli
Emerging Sources Citation Index (ESCI)
Derleme Makale
|
18 |
Proximate Composition of Traditional Turkish Stuffed Meatballs Produced with Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Mince and Determination of its Colour and Sensory Quality during Frozen Storage (-18ºC)
Güvenin Demet, TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY, UÇAR YILMAZ , Yayın Yeri:Acta Aquatica Turcica , 2021
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
19 |
The evaluation of Avian Influenza and Coronavirus as Human Pathogenic Enveloped Viruses for Possible Health Risk in Seafood: A Review
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences , 2021
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Derleme Makale
|
20 |
Enhancing sunflower oil by the addition of commercial thyme and rosemary essential oils: The effect on lipid quality of Mediterranean horse mackerel and anchovy during traditional pan-frying
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY, UÇAR YILMAZ , Yayın Yeri:International Journal of Gastronomy and Food Science , 2021
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
21 |
Effect of different time and temperature on fatty acid composition of trout wastehydrolized by Alkali Protease enzyme
KORKMAZ KORAY,TOKUR BAHAR , Yayın Yeri:Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences , 2020
Uluslararası
Hakemli
I2OR (International Institute of Organized Research)
Özgün Makale
|
22 |
Proximate Composition of Three Different Fish (Trout, Anchovy and Whiting) Waste During Catching Season
KORKMAZ KORAY,TOKUR BAHAR , Yayın Yeri:Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences , 2019
Uluslararası
Hakemli
I2OR (International Institute of Organized Research)
Özgün Makale
|
23 |
İncedudaklı Kefal (Liza ramada) in Yağ Asidi Kompozisyonu ve Buzdolabında Muhafazası (4 C) Sırasında Lipit Oksidasyonu
ÖZYURT GÜLSÜN, TOKUR BAHAR, ÖZOĞUL YEŞİM, KORKMAZ KORAY, POLAT ABDURRAHMAN , Yayın Yeri:Journal of FisheriesSciences.com , 2007
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
24 |
The effects of Fenton type Fe 2 H2O2 oxidation system on lipid and protein oxidation of grey mullet Mugil cephalus
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Journal of FisheriesSciences.com , 2007
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
25 |
The effects of an iron catalyzed oxidation system on lipids and proteins of dark muscle fish
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY , Yayın Yeri:Food Chemistry , 2007
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
26 |
Comparison of Two Thiobarbituric Acid TBA Method for Monitoring Lipid Oxidation in Fish
TOKUR BAHAR, KORKMAZ KORAY, AYAS DENİZ , Yayın Yeri:Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , 2006
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|