DOÇENT KORAY KORKMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 16251) - (ORCID : 0000-0003-2940-6592) koraykorkmaz@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

Dönem Ders Adı Dili Saat
2023-2024 Araştırma Yöntemleri Türkçe 3
2023-2024 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri Türkçe 3
2023-2024 Su Ürünlerinde Kalite Kontrol Türkçe 2
2022-2023 Balıkçılıkta Ekonomi ve Pazarlama Türkçe 3
2022-2023 Beden Yeterliliği Türkçe 2
2022-2023 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri Türkçe 3
2022-2023 Su Ürünlerinde Kalite Kontrol Türkçe 2
2021-2022 Su Ürünlerinde Kalite Kontrol Türkçe 3
2021-2022 Balıkçılıkta Laboratuvar Uygulamaları Türkçe 3
2021-2022 Mesleki Terminoloji Türkçe 2
2021-2022 Yüzme ve Cankurtarma Türkçe 2
Dönem Ders Adı Dili Saat
2023-2024 Araştırma Çalışmalarında İzlenecek Etik Yöntemler Türkçe 3
2022-2023 Su Ürünlerinde Uygulamalı Bozulma Analizleri Türkçe 3
2022-2023 Su Ürünlerinde Doğal Antioksidanların Kullanımı Türkçe 3
2022-2023 Su Ürünlerinde Biyokimyasal ve Fiziksel Bozulma Parametrelerinin Belirlenmesi Türkçe 3
2022-2023 Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Atık Yönetimi Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2016-2017 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2015-2016 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2014-2015 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2013-2014 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2012-2013 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2011-2012 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2010-2011 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2009-2010 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 4
Dönem Ders Adı Dili Saat
2022-2023 Su Ürünlerinde Katkı Maddeleri Türkçe 3
2022-2023 Su Ürünlerinde Paketleme Yöntemleri Türkçe 3
2021-2022 Protein hidrolizat üretim yöntemleri ve kullanım alanları Türkçe 3
2021-2022 Su ürünleri işleme teknolojisinde hasat öncesi uygulamalar Türkçe 3
2021-2022 SU ÜRÜNLERİNDE KATKI MADDELERİ Türkçe 3
2021-2022 SU ÜRÜNLERİNDE PAKETLEME YÖNTEMLERİ Türkçe 3

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ