HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT KORAY KORKMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
16251
) - (ORCID :
0000-0003-2940-6592
)
koraykorkmaz@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2023-2024
Araştırma Yöntemleri
Türkçe
3
2023-2024
Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri
Türkçe
3
2023-2024
Su Ürünlerinde Kalite Kontrol
Türkçe
2
2022-2023
Balıkçılıkta Ekonomi ve Pazarlama
Türkçe
3
2022-2023
Beden Yeterliliği
Türkçe
2
2022-2023
Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri
Türkçe
3
2022-2023
Su Ürünlerinde Kalite Kontrol
Türkçe
2
2021-2022
Su Ürünlerinde Kalite Kontrol
Türkçe
3
2021-2022
Balıkçılıkta Laboratuvar Uygulamaları
Türkçe
3
2021-2022
Mesleki Terminoloji
Türkçe
2
2021-2022
Yüzme ve Cankurtarma
Türkçe
2
Yüksek Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2023-2024
Araştırma Çalışmalarında İzlenecek Etik Yöntemler
Türkçe
3
2022-2023
Su Ürünlerinde Uygulamalı Bozulma Analizleri
Türkçe
3
2022-2023
Su Ürünlerinde Doğal Antioksidanların Kullanımı
Türkçe
3
2022-2023
Su Ürünlerinde Biyokimyasal ve Fiziksel Bozulma Parametrelerinin Belirlenmesi
Türkçe
3
2022-2023
Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Atık Yönetimi
Türkçe
3
Ön Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2016-2017
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2015-2016
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2014-2015
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2013-2014
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2012-2013
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2011-2012
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2010-2011
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2009-2010
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
Doktora
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2022-2023
Su Ürünlerinde Katkı Maddeleri
Türkçe
3
2022-2023
Su Ürünlerinde Paketleme Yöntemleri
Türkçe
3
2021-2022
Protein hidrolizat üretim yöntemleri ve kullanım alanları
Türkçe
3
2021-2022
Su ürünleri işleme teknolojisinde hasat öncesi uygulamalar
Türkçe
3
2021-2022
SU ÜRÜNLERİNDE KATKI MADDELERİ
Türkçe
3
2021-2022
SU ÜRÜNLERİNDE PAKETLEME YÖNTEMLERİ
Türkçe
3
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×