HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KORAY KORKMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
16251
) - (ORCID :
0000-0003-2940-6592
)
koraykorkmaz@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Akademik Görevler
2018-
ORDU ÜNİVERSİTESİ
BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2009-2018
ORDU ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2008-2018
ORDU ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Ticari enzimler kullanılarak farklı balık türü atıklarından hidrolizat üretimi ve kalitesinin belirlenmesi
2003-2007
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (YL) (TEZLİ)
Selenometiyonin katkılı yem ile beslenen gökkuşağı alabalığının (Oncorhynchus mykiss) buzda depolanması esnasında protein kalitesi ve lipit oksidasyonunda meydana gelen değişimler
1999-2003
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×