VERİ YÖNETİM SİSTEMİ



DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KORAY KORKMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI (Araştırmacı ID : 16251) koraykorkmaz@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

  • Öğrenim Bilgisi
  • 2008-2018
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Ticari enzimler kullanılarak farklı balık türü atıklarından hidrolizat üretimi ve kalitesinin belirlenmesi
  • 2003-2007
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Selenometiyonin katkılı yem ile beslenen gökkuşağı alabalığının (Oncorhynchus mykiss) buzda depolanması esnasında protein kalitesi ve lipit oksidasyonunda meydana gelen değişimler
  • 1999-2003
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ