DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ FARUK YÜKSEL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 200937) - (ORCID : 0000-0002-4724-0007) farukyuksel@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2025 AYŞEGÜL EKER Kahve Tüketim Niyetinde Kişilik Tipleri Etkisinin SOR Teorisi Kapsamında İncelenmesi Tamamlandı
2025 AYBÜKE TOKUR GASTRONOMİDE YENİ TREND YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN AMACA YÖNELİK DAVRANIŞ MODELİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ Tamamlandı
2025 SİNEM SOYLU TÜRK MUTFAĞINDA YİYECEK GÖRSELİ ÇEKİCİLİĞİ ALGISININ S-O-R TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: BURÇLARA GÖRE ÇOKLU GRUP ANALİZİ Tamamlandı
2025 İBRAHİM DEMİRSES FARKLI TABAK ŞEKİLLERİNİN NÖROGASTRONOMİ BAĞLAMINDA İNCELENMESİ Devam Ediyor
2025 DUYGU ZEYNEP YILDIZ TÜKETİM DEĞERİ TEORİSİ KAPSAMINDA YEREL YİYECEKLERİ SATIN ALMA NİYETİ VE ÖZGÜN KÜLTÜREL DENEYİMİN ARACI ROLÜ: POLONYA VE TÜRKİYE ÜZERİNE BİR İNCELEME Devam Ediyor

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ