DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ FARUK YÜKSEL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 200937) - (ORCID : 0000-0002-4724-0007) farukyuksel@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

KİTAPLAR

  • 1. Sustainability, Big Data, and Corporate Social Responsibility Evidence from the Tourism Industry
    A New Age in Tourist Guiding Digital Tourism and Sustainability
    2022 Bilimsel Kitap
  • 2. TURİZM VE BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
    ARAŞTIRMACI VE SEKTÖR İLİŞKİLERİ
    2022 Bilimsel Kitap
  • 3. 22. Ulusal Turizm Kongresi "Spor Turizmi"
    Otel Yöneticilerinin Bakış Açısıyla Ordu Turizminin Mevcut Durumunun İncelenmesi
    2022 Bilimsel Kitap
  • 4. Global Concepts in Gastronomy
    Gastronomic Pleasure
    2023 Bilimsel Kitap
  • 5. Gastronomy Attractions and Practices in Tourism
    Edible Insects
    2023 Bilimsel Kitap
  • 6. GREEN INSPIRATION YEŞİL İLHAM
    Kabadüz İlçesi Mutfak Kültürü Analizi
    2023 Bilimsel Kitap
  • 7. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI
    Spor Ekonomisi
    2019 Ansiklopedi Maddesi

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ