1 |
Content Analysis for Fatsa Culinary Culture
ETER EZGİ,KEMENT ÜZEYİR,BAYAR SİNAN BARAN,KABACIK MEHMET,YÜKSEL FARUK (01.05.2024 - 04.05.2024) , Yayın Yeri: MTCON The Conference on Managing Tourism Across Continents ,01.10.2024
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
2 |
Examination of Food and Beverage Consumers' Perception of the Diderot Effect in Terms of Impulsive Buying Behavior
YÜKSEL FARUK, AKSOY Esen (01.02.2024 - ) , Yayın Yeri: Sustainability, Leadership and Current Studies Conference in Multidisciplinary Sciences ,
Uluslararası
Özet bildiri
|
3 |
Yerel Gastronomi Kültürel Analizi: Çaybaşı Örneği
EKER AYŞEGÜL, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (21.07.2023 - ) , Yayın Yeri: Karadeniz 13th International Conference on Social Sciences ,24.07.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
4 |
Küçük Ve Orta Ölçekli Yiyecek-İçecek İşletmesi Sahiplerinin Girişimci Kişilik Özellikleri ve Girişimcilik Motivasyonları
BEKAR AYDAN,YÜKSEL FARUK (19.10.2017 - 21.10.2017) , Yayın Yeri: Innovation and Global Issues in Social Sciences Platform ,30.12.2017
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
5 |
Do social media and Gadget Loving Affect Innovative Job Performance? The Moderation
Role of Generation Cohort: An Evaluation of the Kitchen Chefs
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN, SIMONETTI BIAGIO (24.11.2022 - ) , Yayın Yeri: XIV Riunione Scientifica SISTUR Turismo: Verso Una Ripresa Responsabile – Strategie, Rischi, Opportunità ,26.11.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
6 |
The Process of Behavioural Intention to Museum Visits with Virtual Reality in Turkey After Covid-19
SIMONETTI BIAGIO, YÜKSEL FARUK, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN (15.02.2023 - 17.02.2023) , Yayın Yeri: V International Conference on Tourism Dynamics and Trends - New Frontiers in the Tourism and Hospitality Industry ,01.05.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
7 |
Gastronomy and Music: A Bibliometric Analyses
KEMENT ÜZEYİR, EKER AYŞEGÜL, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK, BAYAR Sinan Baran, ZEYBEK HÜSEM Bihter (15.03.2023 - ) , Yayın Yeri: The 4th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World (MTCON’23) RESILIENCE & PEACE ,16.03.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
8 |
Yerel Gastronomi Kültürel Analizi: İkizce Örneği
Local Gastronomy Cultural Analysis: The Case Of İkizce
Tarım Gamze, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (06.07.2023 - 08.07.2023) , Yayın Yeri: 12. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi ,30.07.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
9 |
Perşembe İlçesi Mutfak Kültürüne Yönelik Tematik Değerlendirme
BAŞ ERMAN, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK, GENÇER KANSU (22.09.2023 - 24.09.2023) , Yayın Yeri: 7th INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS ,24.09.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
10 |
Turistlerin Trabzon Gastronomisi Hakkındaki Görüşlerinin İncelenmesi
ÇAKIROĞLU AYLA NUR, YÜKSEL FARUK (28.09.2023 - ) , Yayın Yeri: 7th International Gastronomy Tourism Studies Congress (IGTSC23) ,28.09.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
11 |
Investigation of Virtual Museum Visits in Türkiye within the Scope of Telepresence and Technology Acceptance Model
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, ERKEKLİ SEDA, ŞENGÖZ AYŞE, KABACIK MEHMET (28.09.2023 - 30.09.2023) , Yayın Yeri: Sustainable and Socially Responsible Development in the Network of Socioeconomic Relations Conference ,28.09.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
12 |
Ünye Mutfak Kültürüne Yönelik Nitel Bir Araştırma
Tarım Akdal Gamze, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (13.10.2023 - 15.10.2023) , Yayın Yeri: 23. Ulusal Turizm Kongresi: Turizm Eğitimi ,15.10.2023
Ulusal
Tam metin bildiri
|
13 |
Otel Yöneticilerinin Bakış Açısıyla Ordu Turizminin Mevcut Durumunun Değerlendirilmesi
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN (27.10.2022 - ) , Yayın Yeri: 22. Ulusal Turizm Kongresi - Spor Turizmi ,29.10.2022
Ulusal
Tam metin bildiri
|
14 |
BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE! A Study on Female Tourists Visiting Marmaris
KILIÇ BURHAN,YÜKSEL FARUK,AKÇAY SALİM (13.11.2019 - 15.11.2019) , Yayın Yeri: GLOSTOUR Global Congress on Smart Tourism ,11.11.2019
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
15 |
Akyaka’da Kite Sörf Turizmi Perspektifinden Sürdürülebilirlik ve Destinasyon Aidiyeti / Sustainability and Destination Attachment from the Perspective of Kite Surfing Tourism in Akyaka
YÜKSEL FARUK, Akçay Salim, ÖN FUNDA (12.11.2021 - ) , Yayın Yeri: III. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ ,27.12.2021
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
16 |
Turistlerin Tatil Deneyimlerinin Tatil Memnuniyeti ve Genel Yaşam Memnuniyetlerine Etkisi
YÜKSEL FARUK,KILIÇ BURHAN,AKTAN VOLKAN (12.10.2017 - 15.10.2017) , Yayın Yeri: III. Uluslararası Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Kongresi ,23.12.2017
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
17 |
Reklamasyon ve Türk Turizmine Etkileri: Marmaris Örneği
YÜKSEL FARUK,BAHAR OZAN,Bülbüloğlu Bülent (01.11.2017 - 03.11.2017) , Yayın Yeri: T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı 3. Turizm Şurası ,01.10.2017
Ulusal
Tam metin bildiri
|
18 |
Yerli Turistlerin Mobil Pazarlama Uygulamalarına Karşı Tutumları
Bilici Hatice,YOZUKMAZ NİSAN,KILIÇ BURHAN,YÜKSEL FARUK (19.10.2017 - 21.10.2017) , Yayın Yeri: Innovation and Global Issues in Social Sciences Platform ,19.10.2017
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
19 |
Neden Rodos Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
ÖN ESEN FUNDA,KILIÇ BURHAN,BENZERGİL NİSAN,YÜKSEL FARUK (28.05.2015 - 30.05.2015) , Yayın Yeri: I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi: Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler. ,28.05.2014
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
20 |
Marmaris i Ziyaret Eden Turistlerin e WoM Kullanımlarına İlişkin Bir Araştırma
YÜKSEL FARUK,BENZERGİL NİSAN,KILIÇ BURHAN (12.11.2015 - 15.11.2015) , Yayın Yeri: 16. Ulusal Turizm Kongresi ,12.11.2015
Ulusal
Tam metin bildiri
|
21 |
Muğla Sağlık Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
BAHAR OZAN,YÜKSEL FARUK,ASLAN SAİM (20.05.2016 - 22.05.2016) , Yayın Yeri: 3rd International Congress of Tourism and Management ,20.05.2016
Uluslararası
Tam metin bildiri
|