DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ FARUK YÜKSEL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 200937) - (ORCID : 0000-0002-4724-0007) farukyuksel@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

Dönem Ders Adı Dili Saat
2023-2024 Mutfak Uygulamaları - IV Türkçe 6
2023-2024 Mesleki Yabancı Dil-II İngilizce 4
2023-2024 Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Pazarlama Türkçe 4
2023-2024 Tüketici Davranışları Türkçe 6
2023-2024 Mesleki Yabancı Dil-I İngilizce 4
2023-2024 Genel Turizm Türkçe 6
2022-2023 Ziyafet Organizasyonu Yönetimi Türkçe 3
2022-2023 Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Pazarlama Türkçe 3
2022-2023 Sağlık Turizmi Türkçe 2
2022-2023 Genel Turizm Türkçe 6
2022-2023 Otel İşletmeciliği Türkçe 6
2021-2022 Yabancı Dil-II (İngilizce) Türkçe 4
2021-2022 Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Türkçe 4
2021-2022 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama Türkçe 4
2021-2022 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 4
2021-2022 Genel Turizm Türkçe 6
2020-2021 Turizmde Araştırma Yöntemleri Türkçe 3
2020-2021 Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tutundurma Türkçe 3
2020-2021 Akademik Danışmanlık Türkçe 2
2020-2021 Dünya Turizm Coğrafyası Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2023-2024 Tez Danışmanlığı Türkçe 3
2023-2024 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2023-2024 Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Hizmet Pazarlaması Türkçe 3
2023-2024 Gastronomi Turizminde Tüketici Davranışları Türkçe 3
2022-2023 Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Hizmet Pazarlaması Türkçe 3
2022-2023 Uzmanlık alan Dersi Türkçe 8
2022-2023 Tez Danışmanlığı Türkçe 3
2022-2023 Gastronomi Turizminde Tüketici Davranışları Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2021-2022 Özel İlgi Turizmi Türkçe 2
2021-2022 Turizm Mevzuatı Türkçe 2

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ