HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ FARUK YÜKSEL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
200937
) - (ORCID :
0000-0002-4724-0007
)
farukyuksel@odu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2024-2025
Bitirme Projesi
Türkçe
4
2024-2025
Yiyecek İçecek Sektörü Uygulamaları-II
Türkçe
5
2024-2025
Mesleki Yabancı Dil IV
Türkçe
2
2024-2025
Mesleki Yabancı Dil II
Türkçe
2
2024-2025
Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri
Türkçe
3
2024-2025
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Pazarlama
Türkçe
2
2024-2025
Öğretmenlik Uygulaması
Türkçe
2
2024-2025
Yiyecek İçecek Sektörü Uygulamaları-I
Türkçe
5
2024-2025
Mesleki Yabancı Dil III
İngilizce
2
2024-2025
Mesleki Yabancı Dil I
İngilizce
2
2024-2025
Tüketici Davranışları
Türkçe
3
2024-2025
Genel Turizm
Türkçe
3
2023-2024
Mutfak Uygulamaları - IV
Türkçe
6
2023-2024
Mesleki Yabancı Dil-II
İngilizce
4
2023-2024
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Pazarlama
Türkçe
4
2023-2024
Tüketici Davranışları
Türkçe
6
2023-2024
Mesleki Yabancı Dil-I
İngilizce
4
2023-2024
Genel Turizm
Türkçe
6
2022-2023
Ziyafet Organizasyonu Yönetimi
Türkçe
3
2022-2023
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Pazarlama
Türkçe
3
2022-2023
Sağlık Turizmi
Türkçe
2
2022-2023
Genel Turizm
Türkçe
6
2022-2023
Otel İşletmeciliği
Türkçe
6
2021-2022
Yabancı Dil-II (İngilizce)
Türkçe
4
2021-2022
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
Türkçe
4
2021-2022
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama
Türkçe
4
2021-2022
İş Sağlığı ve Güvenliği
Türkçe
4
2021-2022
Genel Turizm
Türkçe
6
2020-2021
Turizmde Araştırma Yöntemleri
Türkçe
3
2020-2021
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tutundurma
Türkçe
3
2020-2021
Akademik Danışmanlık
Türkçe
2
2020-2021
Dünya Turizm Coğrafyası
Türkçe
3
Yüksek Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2024-2025
İleri Araştırma Yöntemleri
Türkçe
3
2024-2025
Gastronomi Turizminde Tüketici Davranışları
Türkçe
3
2023-2024
Tez Danışmanlığı
Türkçe
3
2023-2024
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2023-2024
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Hizmet Pazarlaması
Türkçe
3
2023-2024
Gastronomi Turizminde Tüketici Davranışları
Türkçe
3
2022-2023
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Hizmet Pazarlaması
Türkçe
3
2022-2023
Uzmanlık alan Dersi
Türkçe
8
2022-2023
Tez Danışmanlığı
Türkçe
3
2022-2023
Gastronomi Turizminde Tüketici Davranışları
Türkçe
3
Ön Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2021-2022
Özel İlgi Turizmi
Türkçe
2
2021-2022
Turizm Mevzuatı
Türkçe
2
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×