HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
255535
) - (ORCID :
0000-0002-9344-7690
)
sumeyyesahin@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
1
Oxidative Stability of Hazelnut Oil During Light Exposure in Comparison with Palm Oil
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
SU STRESİNİN KARALAHANANIN VERİM VE KALİTE BİLEŞENLERİNE ETKİSİNİN İRDELENMESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Erysiphe corylacearum'un Neden Olduğu Külleme Hastalığının Uzun Süreli Depolama Koşullarında Fındıkta Kalite Parametrelerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Farklı Ekolojik Koşulların Fındıkta Verim Ve Kalite Kayıplarına Neden Olan Külleme Hastalığı Ve Bazı İç Fındık Bozukluklarına Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Fındıkta tahripkar külleme hastalığı etmeni Erysiphe corylacearum'a karşı bazı bitki uçucu yağlarının antifungal etkinliğinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Doğal derin ötektik çözücüler ile hazırlanmış fındık ekstraktlarının GABAerjik ve bazı fonksiyonel özelliklerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
7
Bazı Yenilebilir Bitkilerden GABAerjik ve Antimikrobiyal Etkili Biyoaktif Bileşiklerin Doğal Derin Ötektik Çözücülerle Ekstraksiyon ve Optimizasyonu
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
8
Ordu Üniversitesi Gıda Ürünleri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Altyapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Organik Fındık ve Konvansiyonel Fındıkların Raf Ömrü Çalışması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Organik ve Konvansiyonel Bazı Yağların Oksidasyon Stabilitelerinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Ordu-Giresun illerinde avlanan bazı balık türlerindeki biyoaktif protein bileşenlerinin tespiti
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Ordu-Giresun illerinde avlanan bazı balık türlerinin kimyasal kompozisyonu, biyoaktif bileşenlerinin tespiti ve biyoaktivitelerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×