DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 255535) - (ORCID : 0000-0002-9344-7690) sumeyyesahin@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

1 Ordu Üniversitesi Gıda Ürünleri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Altyapısının Geliştirilmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
2 Organik Fındık ve Konvansiyonel Fındıkların Raf Ömrü Çalışması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
3 Organik ve Konvansiyonel Bazı Yağların Oksidasyon Stabilitelerinin Değerlendirilmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
4 Ordu-Giresun illerinde avlanan bazı balık türlerindeki biyoaktif protein bileşenlerinin tespiti
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
5 Ordu-Giresun illerinde avlanan bazı balık türlerinin kimyasal kompozisyonu, biyoaktif bileşenlerinin tespiti ve biyoaktivitelerinin değerlendirilmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 OPTIFRY
Hochschule für Angewandte Wissenschaften Hamburg   Diğer (Uluslararası)   Tamamlandı  
7 Neurotrition
Friedrich-Alexander-Universitaet Erlangen-Nürnberg   ARAŞTIRMA PROJESİ   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ