DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 255535) - (ORCID : 0000-0002-9344-7690) sumeyyesahin@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

1 Oxidative Stability of Hazelnut Oil During Light Exposure in Comparison with Palm Oil
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 SU STRESİNİN KARALAHANANIN VERİM VE KALİTE BİLEŞENLERİNE ETKİSİNİN İRDELENMESİ
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
3 Erysiphe corylacearum'un Neden Olduğu Külleme Hastalığının Uzun Süreli Depolama Koşullarında Fındıkta Kalite Parametrelerine Etkisinin Araştırılması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
4 Farklı Ekolojik Koşulların Fındıkta Verim Ve Kalite Kayıplarına Neden Olan Külleme Hastalığı Ve Bazı İç Fındık Bozukluklarına Etkisinin Araştırılması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
5 Fındıkta tahripkar külleme hastalığı etmeni Erysiphe corylacearum'a karşı bazı bitki uçucu yağlarının antifungal etkinliğinin belirlenmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 Doğal derin ötektik çözücüler ile hazırlanmış fındık ekstraktlarının GABAerjik ve bazı fonksiyonel özelliklerinin araştırılması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
7 Bazı Yenilebilir Bitkilerden GABAerjik ve Antimikrobiyal Etkili Biyoaktif Bileşiklerin Doğal Derin Ötektik Çözücülerle Ekstraksiyon ve Optimizasyonu
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
8 Ordu Üniversitesi Gıda Ürünleri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Altyapısının Geliştirilmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
9 Organik Fındık ve Konvansiyonel Fındıkların Raf Ömrü Çalışması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
10 Organik ve Konvansiyonel Bazı Yağların Oksidasyon Stabilitelerinin Değerlendirilmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
11 Ordu-Giresun illerinde avlanan bazı balık türlerindeki biyoaktif protein bileşenlerinin tespiti
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
12 Ordu-Giresun illerinde avlanan bazı balık türlerinin kimyasal kompozisyonu, biyoaktif bileşenlerinin tespiti ve biyoaktivitelerinin değerlendirilmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ