| 1 |
Evaluation of Oxidation Stability of Organic and Conventional Hazelnut Oils
ŞAHİN SÜMEYYE,Topçu Caner Ümit , Yayın Yeri:Journal of Agricultural Sciences (Tarim Bilimleri Dergisi) , 2025
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 2 |
Increasing the Oxidation Stability and Shelf-Life Quality of Hazelnuts Using a New Peeling Technique
ŞAHİN SÜMEYYE,Aydın Yeşim , Yayın Yeri:Journal of Food Science , 2025
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 3 |
In Vitro Mechanistic Studies of a Standardized Sustainable Grape Seed Extract for Potential Application as a Mood-Modulating and Cognition-Enhancing Supplement
HASBAL ÇELİKOK GÖZDE,KARA MEHTAP,Sánchez Marta,Owsianik Claudia,Gómez-Serranillos Pilar,YILMAZ ÖZDEN TUĞBA,ÖZTAŞ EZGİ,ZENGİN ÖZGE SULTAN,ÖZHAN GÜL,ARDA EMİNE ŞEKÜRE NAZLI,Tunc Merve,ŞAHİN SÜMEYYE,Shafiq Areaba,Kanwal Ayesha,Ujjan Hunaiba I,Rabbani Fazle,Petrangolini Giovanna,Khan Amjad , Yayın Yeri:NUTRIENTS , 2024
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 4 |
An in vitro analysis of an innovative standardized phospholipid carrier-based Melissa officinalis L. extract as a potential neuromodulator for emotional distress and related conditions
KARA MEHTAP,ŞAHİN SÜMEYYE,Rabbani Fazle,ÖZTAŞ EZGİ,HASBAL ÇELİKOK GÖZDE,KANIMDAN EBRU,KOÇYİĞİT ABDÜRRAHİM,Kanwal Ayesha,Wade Ursula,Yakunina Anastasia,Di Pierro Francesco,Khan Amjad , Yayın Yeri:Frontiers in Molecular Biosciences , 2024
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 5 |
Oxidation Stability of Hazelnut Oil Supplemented with ß-Carotene During Light Exposure Using Xenon Test Instrument
ŞAHİN SÜMEYYE , Yayın Yeri:Akademik Ziraat Dergisi , 2023
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 6 |
The possible “calming effect” of subchronic supplementation of a standardised phospholipid carrier-based Melissa officinalis L. extract in healthy adults with emotional distress and poor sleep conditions: results from a prospective, randomised, double-blinded, placebo-controlled clinical trial
Bano Aasiya,Hepsomali Piril,Rabbani Fazle,Farooq Umer,Kanwal Ayesha,Saleem Aisha,Bugti Ali Akbar,Khan Aftab Alam,Khalid Zainab,Bugti Mahroo,Mureed Shah,Khan Saeed,Ujjan Ikram Din,ŞAHİN SÜMEYYE,KARA MEHTAP,Khan Amjad , Yayın Yeri:Frontiers Media SA , 2023
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 7 |
Chemical Composition, Antioxidant Capacity And Total Phenolic Content of Hazelnuts Grown In Different Countries
ŞAHİN SÜMEYYE,TONKAZ TAHSİN,YARILGAÇ TARIK , Yayın Yeri:Tekirdag Ziraat Fakultesi Dergisi , 2022
Uluslararası
Hakemli
ESCI
Özgün Makale
|
| 8 |
Substitution of cocoa powder with hazelnut skin powder in cocoa hazelnut spreads
ŞAHİN SÜMEYYE,ÖZATA AMİNE BEYZA , Yayın Yeri:JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION , 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 9 |
Fındıkta Külleme Hastalığının Uzun Süreli Depolamada Bazı İç Bozuklukları ve Kalite Parametrelerine Etkisi
SEZER ARZU,ŞAHİN SÜMEYYE , Yayın Yeri:Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2022
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 10 |
What Controls our Choice of Food? – Part 2
ŞAHİN SÜMEYYE,Buettner Andrea,Pischetsrieder Monika , Yayın Yeri:ChemistryViews , 2021
Uluslararası
Hakemsiz
Endekste taranmıyor
Derleme Makale
|
| 11 |
Antioxidant and antibacterial activities of essential oils and aromatic waters of some plants grown in the highlands
ŞAHİN SÜMEYYE,KILIÇ ÖZLEM , Yayın Yeri:International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences , 2021
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 12 |
What Controls our Choice of Food? – Part 1
ŞAHİN SÜMEYYE,Buettner Andrea,Pischetsrieder Monika , Yayın Yeri:ChemistryViews , 2021
Uluslararası
Hakemsiz
Endekste taranmıyor
Derleme Makale
|
| 13 |
GABAergic effects of some foods extracts via inhibition of GABA transaminase (GABA-T)
ŞAHİN SÜMEYYE,Haas Sahra , Yayın Yeri:middle black sea journal of health science , 2021
Ulusal
Hakemli
Index copernicus, Turkey Citation Index, TürkMedline
Özgün Makale
|
| 14 |
Antioxidative capacities of some GABAA receptor modulating food plants
ŞAHİN SÜMEYYE , Yayın Yeri:Akademik Ziraat Dergisi , 2019
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 15 |
Güzyemiş İlaveli Ballı Dondurmanın Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesinin Araştırılması
ŞAHİN SÜMEYYE,TARAKÇI ZEKAİ,İNAL Melike,İSLAM ALİ , Yayın Yeri:Bahçe , 2019
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 16 |
Effect of supplementary irrigation on total antioxidant capacity and phenolic content of hazelnut
TONKAZ TAHSİN,ŞAHİN SÜMEYYE,BOSTAN SAİM ZEKİ,KORKMAZ KÜRŞAT , Yayın Yeri:Akademik Ziraat Dergisi , 2019
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 17 |
Neurotrition – wie Lebensmittel auf die Gehirnfunktion wirken
ŞAHİN SÜMEYYE,Buettner Andrea,Pischetsrieder Monika , Yayın Yeri:CHEMIE IN UNSERER ZEIT , 2019
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Derleme Makale
|
| 18 |
Farklı İllerden Temin Edilen Fındık Zarının Bileşimi ve Antioksidan Etkinliğinin Araştırılması
ŞAHİN SÜMEYYE,Kılıç Özlem,Şengül Selim,Perçin Semra , Yayın Yeri:Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2019
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
| 19 |
Identification of eugenol as the major determinant of GABA A -receptor activation by aqueous Syzygium aromaticum L. (clove buds) extract
ŞAHİN SÜMEYYE,Eulenburg Volker,Heinlein Anja,Villmann Carmen,Pischetsrieder Monika , Yayın Yeri:Journal of Functional Foods , 2017
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 20 |
Three-Step Test System for the Identification of Novel GABAA Receptor Modulating Food Plants
ŞAHİN SÜMEYYE,EULENBERG VOLKER,KREIS WOLFGANG,VILLMANN CARMEN,PISCHETSRIEDER MONIKA , Yayın Yeri:PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION , 2016
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 21 |
Online Only Supplement — Poster Abstracts of the 9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam 18–21 September 2011
ŞAHİN SÜMEYYE,Petersen Katharina D,Fritsche Jan , Yayın Yeri:European Journal of Lipid Science and Technology , 2011
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özet
|