DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 255535) - (ORCID : 0000-0002-9344-7690) sumeyyesahin@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Dönem Ders Adı Dili Saat
2020-2021 DUYUSAL GIDA ANALİZLERİ Türkçe 4
2020-2021 BİTKİSEL YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2020-2021 TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2020-2021 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2020-2021 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ Türkçe 4
2020-2021 FONKSİYONEL GIDALAR Türkçe 3
2020-2021 GIDA KİMYASI Türkçe 3
2019-2020 BİTKİSEL YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2019-2020 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2019-2020 DUYUSAL GIDA ANALİZLERİ Türkçe 4
2019-2020 BESLENME İLKELERİ Türkçe 2
2019-2020 GIDA KİMYASI Türkçe 3
2019-2020 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ Türkçe 4
2019-2020 GIDA KATKI MADDELERİ Türkçe 2
2019-2020 FONKSİYONEL GIDALAR Türkçe 3
2018-2019 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2018-2019 BESLENME İLKELERİ Türkçe 2
2018-2019 BİTKİSEL YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2018-2019 TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2018-2019 PROSES KONTROL Türkçe 2
2018-2019 Laboratuar Teknikleri Türkçe 3
2018-2019 Proses Tasarımı Türkçe 4
2018-2019 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2018-2019 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2018-2019 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 4
2018-2019 Gıda Kimyası Türkçe 3
2017-2018 Gıda Analizleri Türkçe 3
2017-2018 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2017-2018 Beslenme İlkeleri Türkçe 2
2017-2018 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2017-2018 Gıda Mühendisliğine Giriş Türkçe 2
2017-2018 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2017-2018 Gıda Kimyası Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2019-2020 LİPİD KİMYASI Türkçe 3
2019-2020 FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ Türkçe 3
2018-2019 Fonksiyonel Gıda Bileşenleri Türkçe 3
2018-2019 Lipid Kimyası Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2019-2020 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE KROMATOGRAFİK ANALİZ YÖNTEMLERİ Türkçe 3

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ