HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
255535
) - (ORCID :
0000-0002-9344-7690
)
sumeyyesahin@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2020-2021
DUYUSAL GIDA ANALİZLERİ
Türkçe
4
2020-2021
BİTKİSEL YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
Türkçe
4
2020-2021
TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ
Türkçe
4
2020-2021
GIDA ANALİZLERİ
Türkçe
3
2020-2021
ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ
Türkçe
4
2020-2021
FONKSİYONEL GIDALAR
Türkçe
3
2020-2021
GIDA KİMYASI
Türkçe
3
2019-2020
BİTKİSEL YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
Türkçe
4
2019-2020
GIDA ANALİZLERİ
Türkçe
3
2019-2020
DUYUSAL GIDA ANALİZLERİ
Türkçe
4
2019-2020
BESLENME İLKELERİ
Türkçe
2
2019-2020
GIDA KİMYASI
Türkçe
3
2019-2020
ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ
Türkçe
4
2019-2020
GIDA KATKI MADDELERİ
Türkçe
2
2019-2020
FONKSİYONEL GIDALAR
Türkçe
3
2018-2019
GIDA ANALİZLERİ
Türkçe
3
2018-2019
BESLENME İLKELERİ
Türkçe
2
2018-2019
BİTKİSEL YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
Türkçe
4
2018-2019
TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ
Türkçe
4
2018-2019
PROSES KONTROL
Türkçe
2
2018-2019
Laboratuar Teknikleri
Türkçe
3
2018-2019
Proses Tasarımı
Türkçe
4
2018-2019
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2018-2019
Fonksiyonel Gıdalar
Türkçe
3
2018-2019
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
4
2018-2019
Gıda Kimyası
Türkçe
3
2017-2018
Gıda Analizleri
Türkçe
3
2017-2018
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2017-2018
Beslenme İlkeleri
Türkçe
2
2017-2018
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2017-2018
Gıda Mühendisliğine Giriş
Türkçe
2
2017-2018
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2017-2018
Gıda Kimyası
Türkçe
3
Yüksek Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2019-2020
LİPİD KİMYASI
Türkçe
3
2019-2020
FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ
Türkçe
3
2018-2019
Fonksiyonel Gıda Bileşenleri
Türkçe
3
2018-2019
Lipid Kimyası
Türkçe
3
Doktora
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2019-2020
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE KROMATOGRAFİK ANALİZ YÖNTEMLERİ
Türkçe
3
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×