DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 255535) - (ORCID : 0000-0002-9344-7690) sumeyyesahin@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Dönem Ders Adı Dili Saat
2024-2025 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2024-2025 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2024-2025 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 4
2024-2025 Gıda Kimyası Türkçe 3
2023-2024 Duyusal Gıda Analizleri Türkçe 4
2023-2024 Beslenme İlkeleri Türkçe 2
2023-2024 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2023-2024 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2023-2024 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 4
2023-2024 Gıda Kimyası Türkçe 3
2023-2024 Gıda Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2023-2024 Gıda Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2022-2023 Gıda Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2022-2023 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2022-2023 Duyusal Gıda Analizleri Türkçe 4
2022-2023 Gıda Analizleri Türkçe 3
2022-2023 Gıda Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2022-2023 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 4
2022-2023 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2022-2023 Gıda Kimyası Türkçe 3
2021-2022 Mezuniyet Çalışması II Türkçe 2
2021-2022 Mezuniyet Çalışması I Türkçe 2
2021-2022 Beslenme İlkeleri Türkçe 2
2021-2022 Duyusal Gıda Analizleri Türkçe 4
2021-2022 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2021-2022 Gıda Analizleri Türkçe 3
2021-2022 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 4
2021-2022 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2021-2022 Gıda Kimyası Türkçe 3
2020-2021 Mezuniyet Çalışması II Türkçe 2
2020-2021 Mezuniyet Çalışması I Türkçe 2
2020-2021 Duyusal Gıda Analizleri Türkçe 4
2020-2021 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2020-2021 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2020-2021 Gıda Analizleri Türkçe 3
2020-2021 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 4
2020-2021 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2020-2021 Gıda Kimyası Türkçe 3
2019-2020 Mezuniyet Çalışması II Türkçe 2
2019-2020 Mezuniyet Tezi II Türkçe 2
2019-2020 Mezuniyet Çalışması I Türkçe 2
2019-2020 Mezuniyet Tezi I Türkçe 2
2019-2020 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2019-2020 Gıda Analizleri Türkçe 3
2019-2020 Duyusal Gıda Analizleri Türkçe 4
2019-2020 Beslenme İlkeleri Türkçe 2
2019-2020 Gıda Kimyası Türkçe 3
2019-2020 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 4
2019-2020 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2019-2020 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2018-2019 Mezuniyet Tezi II Türkçe 2
2018-2019 Mezuniyet Tezi I Türkçe 2
2018-2019 Gıda Analizleri Türkçe 3
2018-2019 Beslenme İlkeleri Türkçe 2
2018-2019 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2018-2019 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2018-2019 Proses Kontrol Türkçe 2
2018-2019 Laboratuar Teknikleri Türkçe 3
2018-2019 Proses Tasarımı Türkçe 4
2018-2019 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2018-2019 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2018-2019 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 4
2018-2019 Gıda Kimyası Türkçe 3
2017-2018 Mezuniyet Tezi II Türkçe 2
2017-2018 Mezuniyet Tezi I Türkçe 2
2017-2018 Gıda Analizleri Türkçe 3
2017-2018 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2017-2018 Beslenme İlkeleri Türkçe 2
2017-2018 Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2017-2018 Gıda Mühendisliğine Giriş Türkçe 2
2017-2018 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2017-2018 Gıda Kimyası Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2024-2025 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2024-2025 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2024-2025 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2024-2025 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2024-2025 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2024-2025 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2024-2025 Fonksiyonel Gıda Bileşenleri Türkçe 3
2023-2024 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2023-2024 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2023-2024 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2023-2024 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2023-2024 Fonksiyonel Gıda Bileşenleri Türkçe 3
2022-2023 FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ Türkçe 3
2022-2023 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2022-2023 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2022-2023 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2022-2023 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2022-2023 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2022-2023 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2022-2023 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2022-2023 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2022-2023 Fonksiyonel Gıda Bileşenleri Türkçe 3
2021-2022 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2021-2022 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2021-2022 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2021-2022 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2021-2022 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2021-2022 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2021-2022 Gıdalarda Duyusal Analiz Türkçe 3
2021-2022 Fonksiyonel Gıda Bileşenleri Türkçe 3
2020-2021 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2020-2021 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2020-2021 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2020-2021 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2019-2020 FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ Türkçe 3
2019-2020 LİPİD KİMYASI Türkçe 3
2019-2020 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2019-2020 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2019-2020 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2019-2020 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2019-2020 Lipid Kimyası Türkçe 3
2019-2020 Fonksiyonel Gıda Bileşenleri Türkçe 3
2018-2019 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2018-2019 FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ Türkçe 3
2018-2019 LİPİD KİMYASI Türkçe 3
2018-2019 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2018-2019 Fonksiyonel Gıda Bileşenleri Türkçe 3
2018-2019 Lipid Kimyası Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2024-2025 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2024-2025 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2024-2025 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2024-2025 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2023-2024 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2023-2024 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2023-2024 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2023-2024 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2022-2023 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2022-2023 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2022-2023 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2022-2023 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2021-2022 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2021-2022 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2021-2022 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2021-2022 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2020-2021 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2020-2021 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2020-2021 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2020-2021 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2019-2020 TEZ DANIŞMANLIĞI Türkçe 1
2019-2020 Tez Danışmanlığı Türkçe 1
2019-2020 UZMANLIK ALAN DERSİ Türkçe 8
2019-2020 Uzmanlık Alan Dersi Türkçe 8
2019-2020 Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi Türkçe 3
2019-2020 Gıda Mühendisliğinde Kromatografik Analiz Yöntemleri Türkçe 3

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ