HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
255535
) - (ORCID :
0000-0002-9344-7690
)
sumeyyesahin@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2024-2025
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2024-2025
Fonksiyonel Gıdalar
Türkçe
3
2024-2025
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
4
2024-2025
Gıda Kimyası
Türkçe
3
2023-2024
Duyusal Gıda Analizleri
Türkçe
4
2023-2024
Beslenme İlkeleri
Türkçe
2
2023-2024
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2023-2024
Fonksiyonel Gıdalar
Türkçe
3
2023-2024
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
4
2023-2024
Gıda Kimyası
Türkçe
3
2023-2024
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Türkçe
3
2023-2024
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Türkçe
3
2022-2023
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Türkçe
3
2022-2023
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2022-2023
Duyusal Gıda Analizleri
Türkçe
4
2022-2023
Gıda Analizleri
Türkçe
3
2022-2023
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Türkçe
3
2022-2023
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
4
2022-2023
Fonksiyonel Gıdalar
Türkçe
3
2022-2023
Gıda Kimyası
Türkçe
3
2021-2022
Mezuniyet Çalışması II
Türkçe
2
2021-2022
Mezuniyet Çalışması I
Türkçe
2
2021-2022
Beslenme İlkeleri
Türkçe
2
2021-2022
Duyusal Gıda Analizleri
Türkçe
4
2021-2022
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2021-2022
Gıda Analizleri
Türkçe
3
2021-2022
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
4
2021-2022
Fonksiyonel Gıdalar
Türkçe
3
2021-2022
Gıda Kimyası
Türkçe
3
2020-2021
Mezuniyet Çalışması II
Türkçe
2
2020-2021
Mezuniyet Çalışması I
Türkçe
2
2020-2021
Duyusal Gıda Analizleri
Türkçe
4
2020-2021
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2020-2021
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2020-2021
Gıda Analizleri
Türkçe
3
2020-2021
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
4
2020-2021
Fonksiyonel Gıdalar
Türkçe
3
2020-2021
Gıda Kimyası
Türkçe
3
2019-2020
Mezuniyet Çalışması II
Türkçe
2
2019-2020
Mezuniyet Tezi II
Türkçe
2
2019-2020
Mezuniyet Çalışması I
Türkçe
2
2019-2020
Mezuniyet Tezi I
Türkçe
2
2019-2020
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2019-2020
Gıda Analizleri
Türkçe
3
2019-2020
Duyusal Gıda Analizleri
Türkçe
4
2019-2020
Beslenme İlkeleri
Türkçe
2
2019-2020
Gıda Kimyası
Türkçe
3
2019-2020
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
4
2019-2020
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2019-2020
Fonksiyonel Gıdalar
Türkçe
3
2018-2019
Mezuniyet Tezi II
Türkçe
2
2018-2019
Mezuniyet Tezi I
Türkçe
2
2018-2019
Gıda Analizleri
Türkçe
3
2018-2019
Beslenme İlkeleri
Türkçe
2
2018-2019
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2018-2019
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2018-2019
Proses Kontrol
Türkçe
2
2018-2019
Laboratuar Teknikleri
Türkçe
3
2018-2019
Proses Tasarımı
Türkçe
4
2018-2019
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2018-2019
Fonksiyonel Gıdalar
Türkçe
3
2018-2019
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
4
2018-2019
Gıda Kimyası
Türkçe
3
2017-2018
Mezuniyet Tezi II
Türkçe
2
2017-2018
Mezuniyet Tezi I
Türkçe
2
2017-2018
Gıda Analizleri
Türkçe
3
2017-2018
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2017-2018
Beslenme İlkeleri
Türkçe
2
2017-2018
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2017-2018
Gıda Mühendisliğine Giriş
Türkçe
2
2017-2018
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2017-2018
Gıda Kimyası
Türkçe
3
Yüksek Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2024-2025
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2024-2025
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2024-2025
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2024-2025
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2024-2025
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2024-2025
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2024-2025
Fonksiyonel Gıda Bileşenleri
Türkçe
3
2023-2024
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2023-2024
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2023-2024
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2023-2024
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2023-2024
Fonksiyonel Gıda Bileşenleri
Türkçe
3
2022-2023
FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ
Türkçe
3
2022-2023
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2022-2023
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2022-2023
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2022-2023
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2022-2023
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2022-2023
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2022-2023
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2022-2023
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2022-2023
Fonksiyonel Gıda Bileşenleri
Türkçe
3
2021-2022
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2021-2022
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2021-2022
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2021-2022
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2021-2022
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2021-2022
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2021-2022
Gıdalarda Duyusal Analiz
Türkçe
3
2021-2022
Fonksiyonel Gıda Bileşenleri
Türkçe
3
2020-2021
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2020-2021
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2020-2021
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2020-2021
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2019-2020
FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ
Türkçe
3
2019-2020
LİPİD KİMYASI
Türkçe
3
2019-2020
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2019-2020
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2019-2020
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2019-2020
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2019-2020
Lipid Kimyası
Türkçe
3
2019-2020
Fonksiyonel Gıda Bileşenleri
Türkçe
3
2018-2019
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2018-2019
FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ
Türkçe
3
2018-2019
LİPİD KİMYASI
Türkçe
3
2018-2019
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2018-2019
Fonksiyonel Gıda Bileşenleri
Türkçe
3
2018-2019
Lipid Kimyası
Türkçe
3
Doktora
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2024-2025
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2024-2025
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2024-2025
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2024-2025
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2023-2024
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2023-2024
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2023-2024
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2023-2024
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2022-2023
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2022-2023
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2022-2023
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2022-2023
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2021-2022
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2021-2022
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2021-2022
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2021-2022
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2020-2021
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2020-2021
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2020-2021
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2020-2021
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2019-2020
TEZ DANIŞMANLIĞI
Türkçe
1
2019-2020
Tez Danışmanlığı
Türkçe
1
2019-2020
UZMANLIK ALAN DERSİ
Türkçe
8
2019-2020
Uzmanlık Alan Dersi
Türkçe
8
2019-2020
Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi
Türkçe
3
2019-2020
Gıda Mühendisliğinde Kromatografik Analiz Yöntemleri
Türkçe
3
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×