HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ÖMER FARUK ÇELİK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
198972
) - (ORCID :
0000-0002-6105-4825
)
ofarukcelik@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
1
Buğday Çimi Tozunun Bazı Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi ve Fonksiyonel Yoğurt Üretiminde Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
2
Doğu Karadeniz Yaylalarında Geleneksel Olarak Üretilen Yoğurtlardan Antimikrobiyal Aktiviteye Sahip ve Ekzopolisakkarit (EPS) Üreticisi Laktik Asit Bakterilerinin (LAB) İzolasyonu ve Yoğurt Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Mormiks katkılı yoğurtlarda in vitro sindirimin fenolik ve antosiyanin biyoerişilebilirliğine etkisinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Farklı kavurma proseslerinin fındık proteinlerinin sindirilebilirliğine ve fenoliklerin biyo-erişilebilirliğine etkilerinin in vitro şartlarda araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Ordu-Giresun illerinde avlanan bazı balık türlerinin kimyasal kompozisyonu, biyoaktif bileşenlerinin tespiti ve biyoaktivitelerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Prina ve Karasudan Diyet Lifleri ve Fenolik Bileşenlerin Ekstraksiyonu, Fonksiyonel Özelliklerinin Metagenomik, Biyoyararlılık ve Sitotoksisite Analizleri ile Belirlenmesi ve Gıda Endüstrisinde Kullanılabilirliklerinin Araştırılması
-Tübitak 1001
Devam Ediyor
7
Fındık (Corylus avellana L.) Diyet Liflerinin Farklı İntestinal Segmentlerdeki (Cecum, Proksimal ve Distal Kolon) Mikrobiyota ve Doku Morfolojisi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
-Tübitak 1002
Tamamlandı
8
Ticari Öneme Sahip Türk Fındık (Corylus avellana L.) Çeşitlerinin Diyet Lifi Kompozisyonlarının ve Protein Sindirilebilirliklerinin Araştırılması ve Kavurma Prosesisin Bu Parametreler Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
-Tübitak 1002
Tamamlandı
9
Fındık (Corylus avellana L.) ve Fındık Zarı Diyet Liflerinin Prebiyotik Potansiyellerinin Belirlenmesi
-Tübitak 3501
Tamamlandı
10
Ordu-Giresun illerinde avlanan bazı balık türlerindeki biyoaktif protein bileşenlerinin tespiti
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Farklı kabuk renklerine sahip kinoa tohumlarının bileşimlerinin ve biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Karayemiş Meyvesinin (Prunus laurocerasus) Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
13
Taze ve Deri Tulumlarda Olgunlaştırılmış Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Kıyaslanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
14
Az Yağlı Tulum Peynirinde Starter Kültür İlavesinin Olgunlaşmaya Etkisinin Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×