ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖMER FARUK ÇELİK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/ (Araştırmacı ID : 198972) - (ORCID : ) ofarukcelik@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

1 Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Karayemiş Meyvesinin (Prunus laurocerasus) Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 Taze ve Deri Tulumlarda Olgunlaştırılmış Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Kıyaslanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
3 Az Yağlı Tulum Peynirinde Starter Kültür İlavesinin Olgunlaşmaya Etkisinin Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
4 Factors Effecting Stability of Freeze dried Bifidobacteria
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Diğer (Uluslararası)   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ