DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ÖMER FARUK ÇELİK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 198972) - (ORCID : 0000-0002-6105-4825) ofarukcelik@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Dönem Ders Adı Dili Saat
2022-2023 Gıda Güvenliği Türkçe 3
2022-2023 Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Kültür Teknolojisi Türkçe 3
2022-2023 Gıda Mikrobiyolojisi-I Türkçe 4
2022-2023 Gıda Mühendisliğine Giriş Türkçe 2
2022-2023 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2021-2022 Gıda Biyoteknolojisi Türkçe 3
2021-2022 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2021-2022 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
2021-2022 Gıda Mikrobiyolojisi-II Türkçe 4
2021-2022 Gıda Mikrobiyolojisi-I Türkçe 4
2021-2022 Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Kültür Teknolojisi Türkçe 3
2021-2022 Mezuniyet Çalışması-I Türkçe 2
2020-2021 Gıda Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2020-2021 Gıda Biyoteknolojisi Türkçe 3
2020-2021 Gıda Mikrobiyolojisi-II Türkçe 4
2020-2021 Gıda Biyokimyası Türkçe 2
2020-2021 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
2020-2021 Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Kültür Teknolojisi Türkçe 3
2020-2021 Gıda Güvenliği Türkçe 3
2020-2021 Mezuniyet Çalışması-II Türkçe 2
2020-2021 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2020-2021 Gıda Mühendisliğine Giriş Türkçe 2

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ