HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ÖMER FARUK ÇELİK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
198972
) - (ORCID :
0000-0002-6105-4825
)
ofarukcelik@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2022-2023
Gıda Güvenliği
Türkçe
3
2022-2023
Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Kültür Teknolojisi
Türkçe
3
2022-2023
Gıda Mikrobiyolojisi-I
Türkçe
4
2022-2023
Gıda Mühendisliğine Giriş
Türkçe
2
2022-2023
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2021-2022
Gıda Biyoteknolojisi
Türkçe
3
2021-2022
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2021-2022
Genel Mikrobiyoloji
Türkçe
4
2021-2022
Gıda Mikrobiyolojisi-II
Türkçe
4
2021-2022
Gıda Mikrobiyolojisi-I
Türkçe
4
2021-2022
Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Kültür Teknolojisi
Türkçe
3
2021-2022
Mezuniyet Çalışması-I
Türkçe
2
2020-2021
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Türkçe
3
2020-2021
Gıda Biyoteknolojisi
Türkçe
3
2020-2021
Gıda Mikrobiyolojisi-II
Türkçe
4
2020-2021
Gıda Biyokimyası
Türkçe
2
2020-2021
Genel Mikrobiyoloji
Türkçe
4
2020-2021
Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Kültür Teknolojisi
Türkçe
3
2020-2021
Gıda Güvenliği
Türkçe
3
2020-2021
Mezuniyet Çalışması-II
Türkçe
2
2020-2021
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2020-2021
Gıda Mühendisliğine Giriş
Türkçe
2
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×