1 |
Effect of Cherry Laurel (Prunus Laurocerasus) Powders Obtained by Different Drying Methods on Textural Characteristics of Yogurt IceCream
DEMİRKOL MELİKE,DURMUŞ YUSUF,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ (26.04.2018 - 29.04.2018) , Yayın Yeri: ICELIS-2018- INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE ,29.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
2 |
ANTIMICROBIAL ACTIVITY, ANTIOXIDANT CAPACITY AND PHENOLICCONTENT OF SOME PLANT SPECIES GROWING ON HIGHLAND AREA IN ORDUPROVINCE, TURKEY
ŞAHİN SÜMEYYE,YARILGAÇ TARIK,BALTA FİKRİ,TONKAZ TAHSİN,ÇELİK ÖMER FARUK,kocacık ayşe,KARAKAYA ORHAN,ÖZCAN MEHMET MUHARREM (05.10.2017 - 07.10.2017) , Yayın Yeri: International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017) ,12.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
3 |
Antimicrobial Activity, Antioxidant Capacity And Phenolic Content Of Some Plant Species Growing on Highland Area in Ordu Province, Turkey
ŞAHİN SÜMEYYE,YARILGAÇ TARIK,BALTA FİKRİ,TONKAZ TAHSİN,ÇELİK ÖMER FARUK,KARAKAYA ORHAN,ÖZCAN MEHMET MUHARREM (05.10.2017 - 07.10.2017) , Yayın Yeri: International Symposium On Medicinal, Aromatic And Dye Plants ,12.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
Comparison of Antibacterial Activities of Grape Seed, Blueberry Pomace and Fox Grape Pomace Extracts on Gram Positive and Gram Negative Bacteria
DEMİRKOL MELİKE,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ (10.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: 1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ,31.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
5 |
ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF ALGINATE AND ZEIN FILMS CONTAINING NATAMYCIN AGAINST PENICILLIUM CAMEMBERTI AND ASPERGILLUS NIGER
ÇELİK ÖMER FARUK,SARITAŞ GÖKCE,MAZI BEKİR GÖKÇEN,TÜRE HASAN (25.10.2017 - 29.10.2017) , Yayın Yeri: International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnogy ,25.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
6 |
Characterization of Natamycin Containing Alginate Biofilms
SARITAŞ GÖKCE,ÇELİK ÖMER FARUK,MAZI BEKİR GÖKÇEN,TÜRE HASAN (12.05.2017 - 14.05.2017) , Yayın Yeri: BIOMED 2017 22ND INTERNATIONAL BIOMEDICALSCIENCE TECHNOLOGY SYMPOSIUM ,12.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
7 |
The Effects of Starter Cultures on Chemical Composition Textural and Sensory Characteristics of Turkish Tulum Cheese With Half Fat During Ripening
TARAKÇI ZEKAİ,ÇELİK ÖMER FARUK (26.11.2014 - 28.11.2014) , Yayın Yeri: Natural Resources, Green Technology and Sustainable Development ,
Uluslararası
Özet bildiri
|
8 |
Antimicrobial Activities of Ornithogalum umbellatum L.
DEMİRKOL MELİKE,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ (05.10.2017 - 07.10.2017) , Yayın Yeri: Uluslararası Tıbbi, Aromatik ve Boya Bitkileri Sempozyumu ,10.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
9 |
Comparison of Some Chemical Characteristics of Traditional White Cheese and White Cheese Made With Ulta filtered Milk Süzme Peynir
TARAKÇI ZEKAİ,ÇELİK ÖMER FARUK (01.10.2015 - 04.10.2015) , Yayın Yeri: The 3rd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” ,01.10.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
10 |
Ordu Fırın Fasulyesi Üzerine Bir Araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,ÇELİK ÖMER FARUK (13.05.2015 - 15.05.2015) , Yayın Yeri: Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 ,15.05.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
11 |
Ordu Kuru Yufkasının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,ÇELİK ÖMER FARUK,DURMUŞ YUSUF (17.04.2014 - 19.04.2014) , Yayın Yeri: 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu ,17.04.2014
Ulusal
Özet bildiri
|
12 |
Ordu Tost Ekmeği ve Tostunun Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF,ÇELİK ÖMER FARUK (17.04.2014 - 19.04.2014) , Yayın Yeri: 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu ,17.04.2014
Ulusal
Özet bildiri
|
13 |
Comparison of Some Properties of Fresh and Skin Ripened Curds Çökelek
ÇELEM ERSİN,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ (18.05.2016 - 20.05.2016) , Yayın Yeri: 5th International Vocational Schools Symposium ,26.07.2016
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
14 |
Farklı Tür SütlerdenÜretilmiş Kargı tulum Peynirlerinin Kimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Tespiti
TARAKÇI ZEKAİ,Tuncay Yunus Emre,ÇELİK ÖMER FARUK (28.04.2015 - 30.04.2015) , Yayın Yeri: İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi ,30.04.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
15 |
Erzurum Kerti (Küflü) Peynirin Bazı Özelliklerinin Tespiti Üzerine Bir Araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,Sekban Hayriye,DEMİRKOL MELİKE,ÇELİK ÖMER FARUK (28.04.2015 - 30.04.2015) , Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi ,30.04.2015
Ulusal
Özet bildiri
|