DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ÖMER FARUK ÇELİK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 198972) - (ORCID : 0000-0002-6105-4825) ofarukcelik@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • Öğrenim Bilgisi
  • 2014-2020
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Geleneksel yoğurtlardan antimikrobiyal aktiviteli laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve yoğurt kalitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi
  • 2009-2013
  • University of Minnesota-Twin Cities {Minnesota}

    Gıda Bilimi
    Storage stability and folate requirements of a commercial probiotic bifidobacteria and Bifidobacterium longum DJO10A
  • 2003-2007
  • ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ