DOÇENT BEKİR GÖKÇEN MAZI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 15950) - (ORCID : 0000-0003-3478-6243) bgmazi@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2022 HÜSEYİN ÜMİT UZUNÖMEROĞLU Ordu ilinde yayılış gösteren endemik Lilium akkusianum R. gamperle türünün morfolojik, anatomik, mikromorfolojik ve bazı biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesi Tamamlandı
2022 SÜMEYYE COŞAR İnülin ile zenginleştirilmiş stevia ile tatlandırılmış kakaolu fındık kremasının fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi Tamamlandı
2021 MERVE ÇOBAN Diyet lifi ile zenginleştirilmiş kakaolu fındık ezmesi üretimi Tamamlandı
2021 SEVİNÇ ÇİFTÇİ Sıcak hava ve kızılötesi kurutma işleminin arı poleninin bazı fiziksel özellikleri ve uçucu bileşen profili üzerine etkisi Tamamlandı
2020 YELDA YILMAZ Fındık unuyla zenginleştirilmiş buğday cipsi üretimi Tamamlandı
2020 BERKAY BERK Determination of honey crystallization and adulteration by using time domain NMR relaxometry Tamamlandı
2020 BEGÜM KÖYSÜREN Physical and chemical characterization of sesame seed protein Tamamlandı
2019 DUYGU YILDIZ Ultrases ıslatma ve mikrodalga kurutma ön işleminin mercimek ununun bazı kalite ve antibesinsel özellikleri üzerine etkisi Tamamlandı
2019 KÜBRA KURU Farklı ıslatma koşullarının nohut, fasulye ve soya fasulyesinin belirli fiziksel özellikleri ve antibesinsel faktörleri üzerine etkisi Tamamlandı
2019 ESMANUR İLHAN Formulation and characterization of starch and soy protein containing low calorie soft candy Tamamlandı
2019 OZAN TAŞ Physicochemical and NMR relaxometric characterization of freeze and spray dried glycated soy proteins Tamamlandı
2019 SERMET CAN BEYLİKÇİ Investigation of physico-chemical properties of soy proteins glycated with D-psicose Tamamlandı
2017 YELİZ KANAR Farklı kurutma yöntemlerinin arı poleninin fizikokimyasal özellikleri ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi Tamamlandı
2016 GÜLİZ AKYÜZ Kluyveromyces lactis'in ekmek mayası olarak kullanılma potansiyelinin incelenmesi Tamamlandı
2016 CANER KUBAL Ordu'da yetiştirilen 'hayward' kivi çeşidinin önemli kimyasal bileşenler ve fiziksel özellikler yönünden tanımlanması Tamamlandı
2016 GÜLŞAH AYDIN Farklı kurutma yöntemleri ve farklı özütleme çözgenlerinin arı poleninin antioksidan kapasitesi ve fenolik içeriği üzerine etkisi Tamamlandı

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ