HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT BEKİR GÖKÇEN MAZI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
15950
) - (ORCID :
0000-0003-3478-6243
)
bgmazi@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2022
HÜSEYİN ÜMİT UZUNÖMEROĞLU
Ordu ilinde yayılış gösteren endemik Lilium akkusianum R. gamperle türünün morfolojik, anatomik, mikromorfolojik ve bazı biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Tamamlandı
2022
SÜMEYYE COŞAR
İnülin ile zenginleştirilmiş stevia ile tatlandırılmış kakaolu fındık kremasının fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi
Tamamlandı
2021
MERVE ÇOBAN
Diyet lifi ile zenginleştirilmiş kakaolu fındık ezmesi üretimi
Tamamlandı
2021
SEVİNÇ ÇİFTÇİ
Sıcak hava ve kızılötesi kurutma işleminin arı poleninin bazı fiziksel özellikleri ve uçucu bileşen profili üzerine etkisi
Tamamlandı
2020
YELDA YILMAZ
Fındık unuyla zenginleştirilmiş buğday cipsi üretimi
Tamamlandı
2020
BERKAY BERK
Determination of honey crystallization and adulteration by using time domain NMR relaxometry
Tamamlandı
2020
BEGÜM KÖYSÜREN
Physical and chemical characterization of sesame seed protein
Tamamlandı
2019
DUYGU YILDIZ
Ultrases ıslatma ve mikrodalga kurutma ön işleminin mercimek ununun bazı kalite ve antibesinsel özellikleri üzerine etkisi
Tamamlandı
2019
KÜBRA KURU
Farklı ıslatma koşullarının nohut, fasulye ve soya fasulyesinin belirli fiziksel özellikleri ve antibesinsel faktörleri üzerine etkisi
Tamamlandı
2019
ESMANUR İLHAN
Formulation and characterization of starch and soy protein containing low calorie soft candy
Tamamlandı
2019
OZAN TAŞ
Physicochemical and NMR relaxometric characterization of freeze and spray dried glycated soy proteins
Tamamlandı
2019
SERMET CAN BEYLİKÇİ
Investigation of physico-chemical properties of soy proteins glycated with D-psicose
Tamamlandı
2017
YELİZ KANAR
Farklı kurutma yöntemlerinin arı poleninin fizikokimyasal özellikleri ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi
Tamamlandı
2016
GÜLİZ AKYÜZ
Kluyveromyces lactis'in ekmek mayası olarak kullanılma potansiyelinin incelenmesi
Tamamlandı
2016
CANER KUBAL
Ordu'da yetiştirilen 'hayward' kivi çeşidinin önemli kimyasal bileşenler ve fiziksel özellikler yönünden tanımlanması
Tamamlandı
2016
GÜLŞAH AYDIN
Farklı kurutma yöntemleri ve farklı özütleme çözgenlerinin arı poleninin antioksidan kapasitesi ve fenolik içeriği üzerine etkisi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×