HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT BEKİR GÖKÇEN MAZI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
15950
) - (ORCID :
0000-0003-3478-6243
)
bgmazi@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
1
Fındık Unuyla Zenginleştirilmiş Buğday Cipsi Üretimi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Afrika göçmen çekirgesinin (Locusta migratoria) kızılötesiyle kurutulması ve çekirge tozunun bazı tekno-fonksiyonel özelliklerinin belirlenmesi.
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Düşük Rezolüsyonlu NMR Relaksometre Tekniğini Kullanarak Farklı Tuzların Proteinler Üzerindeki Davranışını Araştırmak
-Tübitak 1002
Tamamlandı
4
Kapari tohumlarından (Capparis spp.) ve çay (Camellia sinensis) posasından ohmik ısıtma destekli ekstraksiyon yöntemi kullanılarak bitkisel ham protein ekstraksiyonu, karakterizasyonu ve gıda uygulamaları
-Tübitak 1001
Devam Ediyor
5
Şeker Şurubu Tağşişi Belirleme için Alternatif bir Yöntem: ‘Etanol İzotop-IRMS’
-Tübitak 1001
Devam Ediyor
6
Akış Destekli Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG) Ve NMR Relaksometrenin Gıdalarda In Vitro Sindirim İzleme Aracı Olarak Kullanılması
COST
Devam Ediyor
7
Polisakkarit Bazlı Aerojellerin Tasarlanması ve Aerojellerin Farklı Gıda İşlemlerinde Kullanılması
COST
Devam Ediyor
8
Beta-Galaktosidazın Ters Misel Özütlemesi Ile Saflaştırması: Sıcaklık Etkisi Ve Enzim Altunite Yapısı Tayini
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
9
Ordu İlinde Yayılış Gösteren Primula acaulis subsp. rubra Alttürünün Uçucu Yağlar Bakımından İncelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Farklı olgunlaştırma yöntemlerinin kivi meyvesi uçucu bileşen profili üzerine etkisinin belirlenmesi.
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Ülkemizin Farklı Bölgelerinde Yetişen ”Hayward” (A. Deliciosa Planch) Kivi Çeşidinin Serbest ve Bağlı Aroma Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Farklı Ticari Mayaların Öküzgözü Üzümünden Elde Edilen Şarabın Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
13
Düsük Rezolüsyonlu NMRRelaksometre ve Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG) Teknikleri KullanarakD-Psikoz(Nadir Seker) Içeren Glike Protein ve Sekerleme Ürünleri Tasarımı ve Bu Ürünlerin FizikselveKimyasal Karakterizasyonu
ORDU ÜNİVERSİTESİ
COST
Tamamlandı
14
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Ar-poleninin Fizikokimyasal Özellikleri ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
15
Ordu da Yetiştirilen Hayward Kivisinin Önemli Kimyasal Bileşenler ve Fiziksel Özellikler Yönünden Tanımlanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
16
Türkiye’nin Farklı Bölgelerinden Seçilen Bal Örneklerinde HMF Tayini İçin İki Yöntemin Karşılaştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
17
Kluyveromyces lactis in Ekmek Mayası Olarak Kullanılma Potansiyelinin İncelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
18
Nohuttan Cicer arietinum Beta galaktosidaz enziminin ters misel özütlemesi ile saflaştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
19
Kluyveromyces lactis mayasının farklı hamur formülasyonlarında kabarma aktivitesinin incelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
20
Evaluating Microemulsions for Lactase Purification
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar
Tamamlandı
21
Purification of Beta Galactosidase From Fermentation Broths
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×