1 |
Bitki Sütleri
MAZI BEKİR GÖKÇEN (12.11.2015 - 14.11.2015) , Yayın Yeri: 9. Gıda Mühendisliği Kongresi ,12.11.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
2 |
Honey Color Measurement Methods
MAZI BEKİR GÖKÇEN (14.06.2023 - 16.06.2023) , Yayın Yeri: Second International Congress on Bee Sciences ,16.06.2023
Uluslararası
Özet bildiri
|
3 |
Using Vis transmission spectra to determine colorimetric parameters of transparent and translucent food materials
MAZI BEKİR GÖKÇEN (15.09.2023 - 17.09.2023) , Yayın Yeri: V. International Turkic World Congress on Science and Engineering ,17.09.2023
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
Volatile Compound Profile of Lilium akkusianum R. Gämperle (Liliaceae)
UZUNÖMEROĞLU HÜSEYİN ÜMİT, MAZI BEKİR GÖKÇEN, ERGEN AKÇİN ÖZNUR (02.06.2022 - 05.06.2022) , Yayın Yeri: 2nd International Technology Science and Design Symposium ,05.06.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
5 |
Determination of gamma-aminobutyric acid
MAZI BEKİR GÖKÇEN (23.06.2022 - 24.06.2022) , Yayın Yeri: IV. International Turkic World Congress on Science and Engineering ,24.06.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
6 |
Sensory, Color and Textural Characterization of Gluten-Free Cookies Prepared from Quinoa Flour
MAZI BEKİR GÖKÇEN,CİHAN ASLI,YILDIZ Duygu (27.06.2018 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,27.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
7 |
A New Approach to Purify High Molecular Weight Proteins by Reversed Micelles
MAZI BEKİR GÖKÇEN,HAMAMCI HALUK,DUNGAN STEPHANIE R (16.06.2010 - 19.06.2010) , Yayın Yeri: 5th International Bioengineering Congress, İzmir, Turkey, 2010 ,16.06.2010
Uluslararası
Özet bildiri
|
8 |
Farklı kaynaklardan elde edilen Beta Galaktosidazın nanoboyuttaki mikroemülsiyon su damlacıkları ile özütlenmesi
MAZI BEKİR GÖKÇEN,DUNGAN STEPHANIE R,HAMAMCI HALUK (06.11.2009 - 08.11.2009) , Yayın Yeri: Gıda Mühendisleri Odası, 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye ,06.11.2009
Ulusal
Özet bildiri
|
9 |
One step partial purification of Beta galactosidase from Kluyveromyces lactis using Microemulsion Droplets
MAZI BEKİR GÖKÇEN,DUNGAN STEPHANIE R,OGRYDZIAK DAVID M,HAMAMCI HALUK (31.08.2009 - 02.09.2009) , Yayın Yeri: 2009 CIGR Section VI International Symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management, Potsdam, Germany ,31.08.2009
Uluslararası
Özet bildiri
|
10 |
Beta Galaktosidazın Ters Misel çerisinde Çözünürlügü
MAZI BEKİR GÖKÇEN,DUNGAN STEPHANIE R,HAMAMCI HALUK (21.05.2008 - 23.05.2008) , Yayın Yeri: Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum ,21.05.2008
Ulusal
Tam metin bildiri
|
11 |
Investigation of Conditions Favoring the Uptake and Release of Beta Galactosidase by Microemulsion Droplets
MAZI BEKİR GÖKÇEN,DUNGAN STEPHANIE R,HAMAMCI HALUK (28.06.2008 - 01.07.2008) , Yayın Yeri: 2008 IFT Annual Meeting Food Expo, New Orleans, Louisiana, USA ,28.06.2008
Uluslararası
Özet bildiri
|
12 |
Ters Misel Yağ İçerisinde Su Mikroemülsiyonları Proteinlerin Fazlar Arasındaki Dağılım Mekanizması
MAZI BEKİR GÖKÇEN (10.10.2012 - 12.10.2012) , Yayın Yeri: Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye ,10.10.2012
Ulusal
Özet bildiri
|
13 |
Potential of Water in oil Microemulsions for the Selective Separation and Purification of Beta Galactosidase
MAZI BEKİR GÖKÇEN,HAMAMCI HALUK,DUNGAN STEPHANIE R (23.09.2012 - 26.09.2012) , Yayın Yeri: 15th European Congress on Biotechnology, Istanbul, Turkey. ,23.09.2012
Uluslararası
Özet bildiri
|
14 |
Isolating Beta Galactosidase by Microemulsion Droplets from Kluyveromyces lactis
MAZI BEKİR GÖKÇEN,DUNGAN STEPHANIE R,HAMAMCI HALUK (06.06.2009 - 09.06.2009) , Yayın Yeri: 2009 IFT Annual Meeting Food Expo, Anaheim, California, USA. ,06.06.2009
Uluslararası
Özet bildiri
|
15 |
Selective One Step Separation of Beta Galactosidase and Beta Lactoglobulin by Microemulsion Droplets
MAZI BEKİR GÖKÇEN,HAMAMCI HALUK,DUNGAN STEPHANIE R (01.10.2008 - 05.10.2008) , Yayın Yeri: 2008 International Enzyme Engineering Symposium, Kuşadası, Turkey ,01.10.2008
Uluslararası
Özet bildiri
|
16 |
Effect of the addition of phenolic extracts from Gilaburu Viburnum opulus L seed on the degradation of sunflower oil during frying of French Fries
DEMİRKIRAN HACER,AR ZÜLEYHA,AYDINKAPTAN EZGİ,MAZI BEKİR GÖKÇEN,BARUTÇU MAZI IŞIL (27.09.2015 - 30.09.2015) , Yayın Yeri: 13th Euro Fed Lipid Congress ,27.09.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
17 |
Farklı Formülasyonlara Sahip Roll Ekmeklerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Tespiti
AKYÜZ Güliz,MAZI BEKİR GÖKÇEN (12.11.2015 - 14.11.2015) , Yayın Yeri: 9. Gıda Mühendisliği Kongresi ,12.11.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
18 |
Production of Prebiotic Ice cream
MAZI BEKİR GÖKÇEN,KURU Kübra (27.06.2018 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,27.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
19 |
Farklı Formüllerde Hazırlanan Roll Ekmeklerin Tekstürel Ve Duyusal Olarak Değerlendirilmesi
AKYÜZ GÜLİZ,MAZI BEKİR GÖKÇEN (28.04.2015 - 30.04.2015) , Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi ,28.04.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
20 |
Leavening Ability of Kluyveromyces lactis
MAZI BEKİR GÖKÇEN (08.04.2015 - 12.04.2015) , Yayın Yeri: International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy ,08.04.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
21 |
Mikrodalgada Kızartma İşleminin Tavuk Eti Proteinleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
BARUTÇU MAZI IŞIL,MAZI BEKİR GÖKÇEN (07.11.2013 - 09.11.2013) , Yayın Yeri: 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye. ,07.11.2013
Ulusal
Özet bildiri
|
22 |
Yağ İçerisinde Su Mikroemülsiyonlarının Galaktosidaz ın Seçici Olarak Ayrılması ve Saflaştırılması için Kullanılma Potansiyeli
MAZI BEKİR GÖKÇEN,HAMAMCI HALUK,DUNGAN STEPHANIE R (23.09.2012 - 26.09.2012) , Yayın Yeri: 17. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye ,26.09.2012
Ulusal
Özet bildiri
|
23 |
Extraction of Lipids and Determination of Free Fatty Acid Composition of Fresh Bee-Pollen from Antalya Region of Turkey
TURGUT SEBAHATTİN SERHAT,MAZI BEKİR GÖKÇEN (27.08.2017 - 30.08.2017) , Yayın Yeri: 15th Euro Fed Lipid Congress ,27.08.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
24 |
Thin layer models of microwave drying of broccoli
YILMAZ MERVE SILANUR,ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE,BARUTÇU MAZI IŞIL,MAZI BEKİR GÖKÇEN (10.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: Innovations in Food Science and Technology ,10.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
25 |
Effects of various dried pollen samples on biofilm formation in P. aeruginosa
ÇEVİKBAŞ HALİME,MAZI BEKİR GÖKÇEN,ULUSOY SEYHAN (09.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life” ,09.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
26 |
Characterization of Natamycin Containing Alginate Biofilms
SARITAŞ GÖKCE,ÇELİK ÖMER FARUK,MAZI BEKİR GÖKÇEN,TÜRE HASAN (12.05.2017 - 14.05.2017) , Yayın Yeri: BIOMED 2017 22nd International Biomedical Science and Technology Symposium ,12.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
27 |
The Important Chemical and Physical Properties of Kiwifruit ‘Hayward’ Variety Grown in Ordu Province of Turkey
KUBAL Caner,MAZI BEKİR GÖKÇEN,BOSTAN SAİM ZEKİ (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
28 |
Total phenolic content and color values of dried broccoli
YILMAZ MERVE SILANUR,ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE,BARUTÇU MAZI IŞIL,MAZI BEKİR GÖKÇEN (19.04.2018 - 21.04.2018) , Yayın Yeri: The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” ,19.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
29 |
Antimicrobial properties of alginate and zein films containing natamycin against Peniciilum camamberti and Aspergillus niger
ÇELİK ÖMER FARUK,SARITAŞ GÖKCE,MAZI BEKİR GÖKÇEN,TÜRE HASAN (25.10.2017 - 29.10.2017) , Yayın Yeri: International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnogy ,25.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
30 |
Physicochemical and Sensory Characterization of Bread Produced from Different Dough Formulations by Kluyveromyces lactis
AKYÜZ GÜLİZ,MAZI BEKİR GÖKÇEN (20.06.2019 - 21.06.2019) , Yayın Yeri: INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY ,20.06.2019
Uluslararası
Özet bildiri
|
31 |
Post-Harvest Ripening of Kiwifruit: Changes in Volatile Compound Profile
MAZI BEKİR GÖKÇEN,KOÇ GÜLER SAADET,BOSTAN SAİM ZEKİ (16.04.2019 - 18.04.2019) , Yayın Yeri: 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences ,16.04.2019
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
32 |
Effect of Microwave Frying on the Thermal Stability of Sunflower oil
AYDINKAPTAN Ezgi,MAZI BEKİR GÖKÇEN,BARUTÇU MAZI IŞIL (27.09.2015 - 30.09.2015) , Yayın Yeri: 13th Euro Fed Lipid Congress ,27.09.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
33 |
Textural and Sensory Properties of Bafra Turkish Delight
AKYÜZ Güliz,MAZI BEKİR GÖKÇEN (01.10.2015 - 04.10.2015) , Yayın Yeri: 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus ,01.10.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
34 |
Determination of Volatile Compounds in Primula acaulis subsp. rubra by Headspace Solid-phase Microextraction
MAZI BEKİR GÖKÇEN,ERGEN AKÇİN ÖZNUR,ÖZBUCAK TUĞBA (27.06.2018 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,27.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
35 |
Method Comparison for Color Measurement of Honey
MAZI BEKİR GÖKÇEN,MEHMETOĞLU Serdar,TÜRKASLAN Nurten,GÜNEY Fazıl (27.06.2018 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,27.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
36 |
Effects of Time and Temperature of Baking on Specified Quality Parameters of Hazelnut Chips
YILMAZ YELDA,MAZI BEKİR GÖKÇEN (27.06.2018 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,27.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
37 |
Method Comparison for Determination of HMF in Honey: HPLC Versus Reflectoquant Assay Method
MAZI BEKİR GÖKÇEN,MEHMETOĞLU Serdar,TÜRKARSLAN Nurten,GÜNEY Fazıl (02.04.2018 - 05.04.2018) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies 2018 ,02.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
38 |
Total Phenolic Contents of Seeds Skin Stems and Flesh of Red Grape Vitis labrusca Extracted Under Different Extraction Conditions
AKAR Göksu,Ayşe KIZMAZ,MAZI BEKİR GÖKÇEN,BARUTÇU MAZI IŞIL (08.04.2015 - 12.04.2015) , Yayın Yeri: International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy ,08.04.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
39 |
Impact of drying methods on diastase activity of bee pollen
MAZI BEKİR GÖKÇEN,KANAR Yeliz (25.09.2017 - 27.09.2018) , Yayın Yeri: International Honey Commission Congress ,25.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
40 |
Impact of Vacuum Assisted Microwave Drying on Hydroxymethylfurfural Content in Bee-pollen
KANAR Yeliz,MAZI BEKİR GÖKÇEN (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food. Sciences and Technologies ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
41 |
Effect Of Different Drying Methods On Antioxidant Activity AndPhenolic Content Of Bee-Pollen
MAZI BEKİR GÖKÇEN,AYDIN Gülşah (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food. Sciences and Technologies ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
42 |
Effect of different drying methods and operating conditions on bee-pollen alfa-tocopherol content
MAZI BEKİR GÖKÇEN,KANAR Yeliz (25.09.2017 - 27.09.2017) , Yayın Yeri: International Honey Commission Congress ,25.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
43 |
Alternative techniques for drying of honeybee-collected pollen
MAZI BEKİR GÖKÇEN,YILMAZ Mehmet (25.09.2017 - 27.09.2017) , Yayın Yeri: International Honey Commission Congress ,25.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
44 |
Methods for testing HMF contents of honey
MAZI BEKİR GÖKÇEN (25.09.2017 - 27.09.2017) , Yayın Yeri: International Honey Commission Congress ,25.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
45 |
Oleogels of Hazelnut Oil with Unrefined Rose Wax as Spreadable Products
ÇEVİK ŞERİFE,BARUTÇU MAZI IŞIL,MAZI BEKİR GÖKÇEN,ÖZKAN GÜLCAN (18.10.2016 - 21.10.2016) , Yayın Yeri: 14th Euro Fed Lipid Congress ,18.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
46 |
Comparison of the Different Vegetable Oil Oleogels with Unrefined Bee Wax
ÇEVİK ŞERİFE,BARUTÇU MAZI IŞIL,MAZI BEKİR GÖKÇEN,ÖZKAN GÜLCAN (18.09.2016 - 21.09.2016) , Yayın Yeri: 14th Euro Fed Lipid Congress ,18.08.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
47 |
Evaluation of Quality Characteristics of Hazelnut Milk Ice Cream with Various Stabilizers
MAZI BEKİR GÖKÇEN,UYAR Esra (24.05.2016 - 28.05.2016) , Yayın Yeri: International Conference on Engineering and Natural Science ,24.05.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
48 |
Farklı Stabilizatör Kullanımının Fındık Sütü Dondurma Miksinin Viskozitesi Üzerine Etkisi
MAZI BEKİR GÖKÇEN,KURU Kübra,YILDIZ Duygu,KARAÇAM Nur (05.10.2016 - 07.10.2016) , Yayın Yeri: Türkiye 12. Gıda Kongresi ,05.10.2016
Ulusal
Özet bildiri
|