HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT BEKİR GÖKÇEN MAZI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
15950
) - (ORCID :
0000-0003-3478-6243
)
bgmazi@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2017-2018
Mezuniyet Tezi II
Türkçe
2
2017-2018
Mezuniyet Tezi I
Türkçe
2
2017-2018
Gıda Endüstriyel Atıkları
Türkçe
3
2017-2018
Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi
Türkçe
3
2017-2018
Gıda Biyoteknolojisi
Türkçe
3
2017-2018
Gıda Biyokimyası
Türkçe
2
2017-2018
Fermentasyon Teknolojisi
Türkçe
3
2017-2018
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
3
2017-2018
Enerji ve Kütle Denklikleri
Türkçe
3
2017-2018
Akışkanlar Mekaniği
Türkçe
3
2016-2017
Yeni Ürün Geliştirme
Türkçe
3
2016-2017
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
3
2016-2017
Mezuniyet Tezi II
Türkçe
2
2016-2017
Mezuniyet Tezi I
Türkçe
2
2016-2017
Gıda İşleme Teknolojilerinde Yeni Gelişmeler
Türkçe
3
2016-2017
Gıda Endüstriyel Atıkları
Türkçe
3
2016-2017
Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi
Türkçe
3
2016-2017
Gıda Biyoteknolojisi
Türkçe
3
2016-2017
Gıda Biyokimyası
Türkçe
2
2016-2017
Fermentasyon Teknolojisi
Türkçe
3
2016-2017
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
3
2016-2017
Enerji ve Kütle Denklikleri
Türkçe
3
2016-2017
Akışkanlar Mekaniği
Türkçe
3
2015-2016
Yeni Ürün Geliştirme
Türkçe
3
2015-2016
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
3
2015-2016
Mezuniyet Tezi II
Türkçe
2
2015-2016
Mezuniyet Tezi I
Türkçe
2
2015-2016
Gıda İşleme Teknolojilerinde Yeni Gelişmeler
Türkçe
3
2015-2016
Gıda Endüstriyel Atıkları
Türkçe
3
2015-2016
Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi
Türkçe
3
2015-2016
Gıda Biyoteknolojisi
Türkçe
3
2015-2016
Gıda Biyokimyası
Türkçe
2
2015-2016
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
3
2015-2016
Enerji ve Kütle Denklikleri
Türkçe
3
2015-2016
Akışkanlar Mekaniği
Türkçe
3
2014-2015
Mezuniyet Tezi II
Türkçe
2
2014-2015
Mezuniyet Tezi I
Türkçe
2
2014-2015
Mezbaha Ürünleri İşleme Teknolojisi
Türkçe
3
2014-2015
Gıda Mühendisliğine Giriş
Türkçe
2
2014-2015
Gıda Mikrobiyolojisi II
Türkçe
3
2014-2015
Gıda Mikrobiyolojisi I
Türkçe
3
2014-2015
Gıda İşleme Teknolojilerinde Yeni Gelişmeler
Türkçe
3
2014-2015
Gıda Endüstriyel Atıkları
Türkçe
3
2014-2015
Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi
Türkçe
3
2014-2015
Gıda Biyoteknolojisi
Türkçe
3
2014-2015
Gıda Biyokimyası
Türkçe
2
2014-2015
Fermentasyon Teknolojisi
Türkçe
3
2014-2015
Enstrümental Gıda Analizleri
Türkçe
3
2014-2015
Enerji ve Kütle Denklikleri
Türkçe
3
2014-2015
Akışkanlar Mekaniği
Türkçe
3
2013-2014
Gıda Mikrobiyolojisi II
Türkçe
3
2013-2014
Gıda Mikrobiyolojisi I
Türkçe
3
2013-2014
Gıda İşleme Teknolojilerinde Yeni Gelişmeler
Türkçe
3
2013-2014
Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi
Türkçe
3
2013-2014
Gıda Biyoteknolojisi
Türkçe
3
2013-2014
Gıda Biyokimyası
Türkçe
2
2013-2014
Enerji ve Kütle Denklikleri
Türkçe
3
2013-2014
Akışkanlar Mekaniği
Türkçe
3
2012-2013
Enerji ve Kütle Denklikleri
Türkçe
3
2012-2013
Biyokimya
Türkçe
2
2012-2013
Akışkanlar Mekaniği
Türkçe
3
Yüksek Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2018-2019
Protein Saflaştırma
Türkçe
3
2017-2018
Protein Saflaştırma
Türkçe
3
2017-2018
İleri Gıda Biyokimyası
Türkçe
3
2016-2017
Protein Saflaştırma
Türkçe
3
2016-2017
İleri Gıda Biyokimyası
Türkçe
3
2015-2016
Protein Saflaştırma
Türkçe
3
2015-2016
İleri Gıda Biyokimyası
Türkçe
3
2014-2015
Protein Saflaştırma
Türkçe
3
2014-2015
İleri Gıda Biyokimyası
Türkçe
3
2013-2014
Protein Saflaştırma
Türkçe
3
2013-2014
İleri Gıda Biyokimyası
Türkçe
3
Ön Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2018-2019
Gıdalarda Temel İşlemler I
Türkçe
2
2018-2019
Gıda Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
Türkçe
2
2018-2019
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2013-2014
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi II
Türkçe
3
2013-2014
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi I
Türkçe
3
2013-2014
Laboratuvar Tekniği
Türkçe
3
2013-2014
Kalite Yönetim Sistemleri
Türkçe
2
2013-2014
Gıdalarda Temel İşlemler II
Türkçe
2
2013-2014
Gıdalarda Temel İşlemler I
Türkçe
2
2013-2014
Gıda Güvenliği
Türkçe
2
2013-2014
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
Türkçe
2
2012-2013
Tahıl Teknolojisi II
Türkçe
3
2012-2013
Tahıl Teknolojisi I
Türkçe
3
2012-2013
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi II
Türkçe
3
2012-2013
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi I
Türkçe
3
2012-2013
Laboratuvar Tekniği
Türkçe
3
2012-2013
Kalite Yönetim Sistemleri
Türkçe
2
2012-2013
Gıdalarda Temel İşlemler II
Türkçe
2
2012-2013
Gıdalarda Temel İşlemler I
Türkçe
2
2012-2013
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
Türkçe
2
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×