DOÇENT BEKİR GÖKÇEN MAZI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 15950) - (ORCID : 0000-0003-3478-6243) bgmazi@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Dönem Ders Adı Dili Saat
2017-2018 Mezuniyet Tezi II Türkçe 2
2017-2018 Mezuniyet Tezi I Türkçe 2
2017-2018 Gıda Endüstriyel Atıkları Türkçe 3
2017-2018 Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi Türkçe 3
2017-2018 Gıda Biyoteknolojisi Türkçe 3
2017-2018 Gıda Biyokimyası Türkçe 2
2017-2018 Fermentasyon Teknolojisi Türkçe 3
2017-2018 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 3
2017-2018 Enerji ve Kütle Denklikleri Türkçe 3
2017-2018 Akışkanlar Mekaniği Türkçe 3
2016-2017 Yeni Ürün Geliştirme Türkçe 3
2016-2017 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2016-2017 Mezuniyet Tezi II Türkçe 2
2016-2017 Mezuniyet Tezi I Türkçe 2
2016-2017 Gıda İşleme Teknolojilerinde Yeni Gelişmeler Türkçe 3
2016-2017 Gıda Endüstriyel Atıkları Türkçe 3
2016-2017 Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi Türkçe 3
2016-2017 Gıda Biyoteknolojisi Türkçe 3
2016-2017 Gıda Biyokimyası Türkçe 2
2016-2017 Fermentasyon Teknolojisi Türkçe 3
2016-2017 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 3
2016-2017 Enerji ve Kütle Denklikleri Türkçe 3
2016-2017 Akışkanlar Mekaniği Türkçe 3
2015-2016 Yeni Ürün Geliştirme Türkçe 3
2015-2016 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2015-2016 Mezuniyet Tezi II Türkçe 2
2015-2016 Mezuniyet Tezi I Türkçe 2
2015-2016 Gıda İşleme Teknolojilerinde Yeni Gelişmeler Türkçe 3
2015-2016 Gıda Endüstriyel Atıkları Türkçe 3
2015-2016 Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi Türkçe 3
2015-2016 Gıda Biyoteknolojisi Türkçe 3
2015-2016 Gıda Biyokimyası Türkçe 2
2015-2016 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 3
2015-2016 Enerji ve Kütle Denklikleri Türkçe 3
2015-2016 Akışkanlar Mekaniği Türkçe 3
2014-2015 Mezuniyet Tezi II Türkçe 2
2014-2015 Mezuniyet Tezi I Türkçe 2
2014-2015 Mezbaha Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2014-2015 Gıda Mühendisliğine Giriş Türkçe 2
2014-2015 Gıda Mikrobiyolojisi II Türkçe 3
2014-2015 Gıda Mikrobiyolojisi I Türkçe 3
2014-2015 Gıda İşleme Teknolojilerinde Yeni Gelişmeler Türkçe 3
2014-2015 Gıda Endüstriyel Atıkları Türkçe 3
2014-2015 Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi Türkçe 3
2014-2015 Gıda Biyoteknolojisi Türkçe 3
2014-2015 Gıda Biyokimyası Türkçe 2
2014-2015 Fermentasyon Teknolojisi Türkçe 3
2014-2015 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 3
2014-2015 Enerji ve Kütle Denklikleri Türkçe 3
2014-2015 Akışkanlar Mekaniği Türkçe 3
2013-2014 Gıda Mikrobiyolojisi II Türkçe 3
2013-2014 Gıda Mikrobiyolojisi I Türkçe 3
2013-2014 Gıda İşleme Teknolojilerinde Yeni Gelişmeler Türkçe 3
2013-2014 Gıda Endüstrisinde Enzim ve Starter Teknolojisi Türkçe 3
2013-2014 Gıda Biyoteknolojisi Türkçe 3
2013-2014 Gıda Biyokimyası Türkçe 2
2013-2014 Enerji ve Kütle Denklikleri Türkçe 3
2013-2014 Akışkanlar Mekaniği Türkçe 3
2012-2013 Enerji ve Kütle Denklikleri Türkçe 3
2012-2013 Biyokimya Türkçe 2
2012-2013 Akışkanlar Mekaniği Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2018-2019 Protein Saflaştırma Türkçe 3
2017-2018 Protein Saflaştırma Türkçe 3
2017-2018 İleri Gıda Biyokimyası Türkçe 3
2016-2017 Protein Saflaştırma Türkçe 3
2016-2017 İleri Gıda Biyokimyası Türkçe 3
2015-2016 Protein Saflaştırma Türkçe 3
2015-2016 İleri Gıda Biyokimyası Türkçe 3
2014-2015 Protein Saflaştırma Türkçe 3
2014-2015 İleri Gıda Biyokimyası Türkçe 3
2013-2014 Protein Saflaştırma Türkçe 3
2013-2014 İleri Gıda Biyokimyası Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2018-2019 Gıdalarda Temel İşlemler I Türkçe 2
2018-2019 Gıda Teknolojisinde Yeni Gelişmeler Türkçe 2
2018-2019 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2013-2014 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi II Türkçe 3
2013-2014 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi I Türkçe 3
2013-2014 Laboratuvar Tekniği Türkçe 3
2013-2014 Kalite Yönetim Sistemleri Türkçe 2
2013-2014 Gıdalarda Temel İşlemler II Türkçe 2
2013-2014 Gıdalarda Temel İşlemler I Türkçe 2
2013-2014 Gıda Güvenliği Türkçe 2
2013-2014 Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi Türkçe 2
2012-2013 Tahıl Teknolojisi II Türkçe 3
2012-2013 Tahıl Teknolojisi I Türkçe 3
2012-2013 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi II Türkçe 3
2012-2013 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi I Türkçe 3
2012-2013 Laboratuvar Tekniği Türkçe 3
2012-2013 Kalite Yönetim Sistemleri Türkçe 2
2012-2013 Gıdalarda Temel İşlemler II Türkçe 2
2012-2013 Gıdalarda Temel İşlemler I Türkçe 2
2012-2013 Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi Türkçe 2

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ