VERİ YÖNETİM SİSTEMİ



PROFESÖR BAHAR TOKUR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI (Araştırmacı ID : 130821) bahartokur@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2015 TİMUÇİN TÜMERKAN Farklı formülasyonlarda üretilen çorba ve makarna soslarına balık eti ilavesinin besinsel kompozisyon üzerine etkisi Tamamlandı
2014 FİLİZ SERT Kekik esansiyel yağı ilaveli peynir altı suyu protein izolatlı yenilebilir kaplamanın buzdolabında depolama (4±2°c) boyunca gökkuşağı alabalığı(Oncorhynchus mykiss)'nın kalitesine etkisi Tamamlandı
2012 ELİF TUĞÇE AKSUN Sodyum bikarbonat kullanımın buzda depolama boyunca gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss)'nın kalitesine olan etkisi Tamamlandı
2010 GAMZE ÖZKALAY Alfa lipoik asitin çipura (Sparus aurata), hamsi (Engrailus engrasichalus) ve palamut (Sarda sarda)'un protein kalitesine olan etkisinin in vitro koşullarda incelenmesi Tamamlandı
Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2018 KORAY KORKMAZ Ticari enzimler kullanılarak farklı balık türü atıklarından hidrolizat üretimi ve kalitesinin belirlenmesi Tamamlandı
2017 ELİF TUĞÇE AKSUN TÜMERKAN Ton balığı yan ürünlerinden üretilen ve soğukta (4±2 °C) depolanan balık patenin kalitesi üzerine farklı ambalajların etkilerinin incelenmesi Tamamlandı

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ