HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR BAHAR TOKUR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
130821
) - (ORCID :
0000-0002-7087-5801
)
bahartokur@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2024
HALİL ORUÇ
Farklı oranlarda mikroenkapsüle balık yağı eklenen ballı karışımlarda duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite değişimlerinin incelenmesi
Tamamlandı
2023
SEMA YÜKSEL
GIDA TAKVİYESİ OLARAK SATILAN BALIK YAĞI KAPSÜLLERİNİN YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU VE LİPİT KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Devam Ediyor
2019
FİLİZ SAYGUN
Marine edilen palamut balığı (Sarda sarda)'nın dondurularak depolama boyunca lipit ve duyusal kalite parametrelerinin incelenmesi
Tamamlandı
2019
DEMET GÜVENİN
Alabalıklı (Onchorhynchus mykiss) içli köftenin dondurarak depolama boyunca (-18ºc) renk ve duyusal kalitesinin belirlenmesi
Tamamlandı
2015
TİMUÇİN TÜMERKAN
Farklı formülasyonlarda üretilen çorba ve makarna soslarına balık eti ilavesinin besinsel kompozisyon üzerine etkisi
Tamamlandı
2014
FİLİZ SERT
Kekik esansiyel yağı ilaveli peynir altı suyu protein izolatlı yenilebilir kaplamanın buzdolabında depolama (4±2°c) boyunca gökkuşağı alabalığı(Oncorhynchus mykiss)'nın kalitesine etkisi
Tamamlandı
2012
ELİF TUĞÇE AKSUN
Sodyum bikarbonat kullanımın buzda depolama boyunca gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss)'nın kalitesine olan etkisi
Tamamlandı
2010
GAMZE ÖZKALAY
Alfa lipoik asitin çipura (Sparus aurata), hamsi (Engrailus engrasichalus) ve palamut (Sarda sarda)'un protein kalitesine olan etkisinin in vitro koşullarda incelenmesi
Tamamlandı
Doktora
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2022
SERPİL ÇINAR
Mikroenkapsül Balık Yağı ile Zenginleştirilmiş Fındık Kremalarının Depolama Boyunca Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
Devam Ediyor
2018
KORAY KORKMAZ
Ticari enzimler kullanılarak farklı balık türü atıklarından hidrolizat üretimi ve kalitesinin belirlenmesi
Tamamlandı
2017
ELİF TUĞÇE AKSUN TÜMERKAN
Ton balığı yan ürünlerinden üretilen ve soğukta (4±2 °C) depolanan balık patenin kalitesi üzerine farklı ambalajların etkilerinin incelenmesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×