PROFESÖR BAHAR TOKUR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 130821) - (ORCID : 0000-0002-7087-5801) bahartokur@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2024 HALİL ORUÇ Farklı oranlarda mikroenkapsüle balık yağı eklenen ballı karışımlarda duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite değişimlerinin incelenmesi Tamamlandı
2023 SEMA YÜKSEL GIDA TAKVİYESİ OLARAK SATILAN BALIK YAĞI KAPSÜLLERİNİN YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU VE LİPİT KALİTESİNİN BELİRLENMESİ Devam Ediyor
2019 FİLİZ SAYGUN Marine edilen palamut balığı (Sarda sarda)'nın dondurularak depolama boyunca lipit ve duyusal kalite parametrelerinin incelenmesi Tamamlandı
2019 DEMET GÜVENİN Alabalıklı (Onchorhynchus mykiss) içli köftenin dondurarak depolama boyunca (-18ºc) renk ve duyusal kalitesinin belirlenmesi Tamamlandı
2015 TİMUÇİN TÜMERKAN Farklı formülasyonlarda üretilen çorba ve makarna soslarına balık eti ilavesinin besinsel kompozisyon üzerine etkisi Tamamlandı
2014 FİLİZ SERT Kekik esansiyel yağı ilaveli peynir altı suyu protein izolatlı yenilebilir kaplamanın buzdolabında depolama (4±2°c) boyunca gökkuşağı alabalığı(Oncorhynchus mykiss)'nın kalitesine etkisi Tamamlandı
2012 ELİF TUĞÇE AKSUN Sodyum bikarbonat kullanımın buzda depolama boyunca gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss)'nın kalitesine olan etkisi Tamamlandı
2010 GAMZE ÖZKALAY Alfa lipoik asitin çipura (Sparus aurata), hamsi (Engrailus engrasichalus) ve palamut (Sarda sarda)'un protein kalitesine olan etkisinin in vitro koşullarda incelenmesi Tamamlandı
Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2022 SERPİL ÇINAR Mikroenkapsül Balık Yağı ile Zenginleştirilmiş Fındık Kremalarının Depolama Boyunca Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Kalite Değişimlerinin İncelenmesi Devam Ediyor
2018 KORAY KORKMAZ Ticari enzimler kullanılarak farklı balık türü atıklarından hidrolizat üretimi ve kalitesinin belirlenmesi Tamamlandı
2017 ELİF TUĞÇE AKSUN TÜMERKAN Ton balığı yan ürünlerinden üretilen ve soğukta (4±2 °C) depolanan balık patenin kalitesi üzerine farklı ambalajların etkilerinin incelenmesi Tamamlandı

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ