PROFESÖR BAHAR TOKUR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 130821) - (ORCID : 0000-0002-7087-5801) bahartokur@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

KİTAPLAR

  • 1. Advances in Food and Nutrition Research
    Biochemical and microbial food safety hazards in seafood: A Mediterranean perspective (Part 2)
    2024 Bilimsel Kitap
  • 2. İnnovative Technologies in Seafood Processing
    Novel Thermal Sterilization Technologies in Seafood Processing
    2020 Bilimsel Kitap

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ