VERİ YÖNETİM SİSTEMİ



PROFESÖR BAHAR TOKUR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI (Araştırmacı ID : 130821) bahartokur@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

  • Akademik Görevler
  • 2016-
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2014-
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • 2008-2014
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • 2000-2008
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • Öğrenim Bilgisi
  • 1996-2000
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
    Sebzeli alabalık (oncorhynchus mykiss, W.1792) filetosunun dondurarak depolanması sırasında meydana gelen kalite değişimleri
  • 1993-1996
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
    Balık unu yerine alternatif protein kaynağı olarak soya fasulyesi küspesinin oreochromis nilotious, L., 1758 (ciclidae, teleostei)’xxnun gelişmesi ve karkas kompozisyonu üzerine etkileri
  • 1989-1993
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ