PROFESÖR BAHAR TOKUR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 130821) - (ORCID : 0000-0002-7087-5801) bahartokur@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

  • Akademik Görevler
  • 2016-
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2014-
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • 2008-2014
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • 2000-2008
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • Öğrenim Bilgisi
  • 1996-2000
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
    Sebzeli alabalık (oncorhynchus mykiss, W.1792) filetosunun dondurarak depolanması sırasında meydana gelen kalite değişimleri
  • 1993-1996
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (YL) (TEZLİ)
    Balık unu yerine alternatif protein kaynağı olarak soya fasulyesi küspesinin oreochromis nilotious, L., 1758 (ciclidae, teleostei)’xxnun gelişmesi ve karkas kompozisyonu üzerine etkileri
  • 1990-1993
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ