HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR BAHAR TOKUR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
130821
) - (ORCID :
0000-0002-7087-5801
)
bahartokur@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
1
Alabalıklı (Onchorhynchus Mykiss) İçli Köftenin Dondurularak Depolama Boyunca (-18 oC) Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Kalitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Düşük ve Yüksek Viskoziteli Ürün İçeren Toroidal Konservelere Isıl Işlem Sırasında Uygulanan Yatay-Eksensel Dönme Prosesinin Ürün Sıcaklık ve Hız Dağılımına Etkisinin Matematiksel Modellenmesi ve Optimum Dönme Hızının Belirlenmesi
-Tübitak 1001
Tamamlandı
3
Ton balığı konservesi yan ürünlerinden üretilen ve soğukta (4±2 °C) depolanan balık patenin kalitesine üzerine farklı ambalajlarının etkilerinin incelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Kemane vatozu’ (Rhinobatos rhinobatos L., 1758) ‘ ndan üretilen suriminin fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Kekik ekstraktı İlaveli yenilebilir film ile kaplanan istavritin Trachurus trachurus Dondurularak depolanma boyunca Kimyasal ve Duyusal kalite değişimlerinin incelenmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Marketlerde Satışa Sunulan Salamura ve Marine Edilmiş Su Ürünlerinde Bisfenol A İçeriğinin Tespiti
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Hasat öncesi soydum bikarbonat ilaveli yemle beslenen alabalıkların dondurarak depolama süresince et kalitesinde meydana gelen değişimlerin incelenmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Kekik ilavesinin sardalyanın buzda depolanması süresi üzerine etkilerinin duyusal kimyasal ve mikrobiyolojik yönden değerlendirilmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Kekik ilavesinin sardalyanın buzda depolanması süresi üzerine etkilerinin duyusal kimyasal ve mikrobiyolojik yönden değerlendirilmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Dondurarak Depolanan Burgerlerde Kalite Değişimleri Oreochromis niloticus
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Sebzeli Alabalık Oncorhynchus mykiss ve sardalya Sardina pilcardus filetolarının Dondurularak Depolanması Esnasında Kalite Değişimleri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Kafes Balıkçılığı Mesleki Eğitimi ve İstihdamı Projesi Aktif İşgücü Piyasası Stratejileri Projesi Yeni Fırsatlar Programı
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
13
Avrupa daki Bazı Araştırma Merkezlerinin Su Ürünleri ve Kalite Kontrol Deneyimlerinin Paylaşılması Leonardo da Vinci Hareketlilik Programı
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
14
Iskarta Türlerin Balık Çorbası Balık Sosu Ve Olarak Değerlendirilmesi Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
15
Türkiye de ilk Kez Su Ürünleri Atıklarından Jelatin Üretimi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
16
Balıktan Protein Hidrolizat Üretimi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
17
Ton Balığı Konservesi Üretiminde Kaliteyi İyileştirmek Amacıyla Yeni Bir Tasarımın Prosese Uygulanması
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
18
Üç Farklı Lif Buğday Lifi Limon Lifi Havuç Lifi Katkısının Suriminin Jel Oluşturmasında Protein Kalitesine Etkisi
DİĞER
Tamamlandı
19
Biberiye Ekstraktı İlavesinin Farklı Metotlarla Pişirilen Dondurulan ve Yeniden Isıtılan Çipura nın Sparus aurata Kalitesi Üzerine Etkileri
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
20
Alaska Mezgiti Therogio charcogramma nden elde edilen Yengeç Analoğunun Soğuk Depolama Esnasında Protein Kalitesinde Meydana Gelen Değişimler
DİĞER
Tamamlandı
21
Su Ürünleri Protein Araştırma Proteomik Laboratuarı
DİĞER
Tamamlandı
22
Buzda Depolanan Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykiss nda Lipit ve Protein Oksidasyonunun Belirlenmesi
DİĞER
Tamamlandı
23
İki Boyutlu Jel Elektroforezi 2D PAGE ile Alabalıktaki Onchorhynchus mykiss Kas Proteinlerinin Protein Oksidasyonuna Olan Etkisinin Belirlenmesi
DİĞER
Tamamlandı
24
Selenomethionin ile Beslemenin Dondurarak Depolamada 18 oC Gökkuşağı Alabalık Onchorhynchus mykiss larının Protein ve Lipit Oksidasyonuna Etkisi
DİĞER
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×