HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT ATİLLA ŞİMŞEK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
31638
) - (ORCID :
0000-0003-2092-1803
)
asimsek@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2024
ELÇİN EREN MERABA
Nar (Punica granatum L.) kabuğu ve yeşil kahve (Coffea Arabica)'den elde edilen bitkisel ekstraktlar ile formülasyonlarının ceviz yağının oksidatif stabilitesine etkisi
Tamamlandı
2022
SOYKAN GÜLTEKİN
Pekmezli fındık ezmesinin stabilizasyon koşullarının belirlenmesi
Tamamlandı
2021
KADER ERBAY
Farklı ısıl proseslerin Trabzon hurması (Diospyros kaki cv.Hachiya) pekmezinin bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisi
Tamamlandı
2021
MEHMET ÇAVUŞ
Farklı kızartma tekniklerinin balkabağı (Cucurbita moschata) cipslerinin kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Tamamlandı
2021
İKBAL AYÇA SEVİNÇ
Safir mağarasının tuzlarının bileşimi ve insan sağlığı açısından önemi
Tamamlandı
2020
CÜNEYT ÇAKIR
Aktif karbon ve bentonit uygulamasının fındık sütünün aflatoksin profili ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Tamamlandı
2019
SAKİNE KÜBRA ÇELİK
Fındık sütünün c vitamince zengin meyve pulpları ile zenginleştirilmesi, bileşimi ve raf ömrü üzerine araştırma
Tamamlandı
2019
BURÇİN ÇİÇEK
Yeşil kahve ekstraktı ile katkılanmış fındık ezmelerinin raf ömrünün belirlenmesi.
Tamamlandı
2019
VESİLE BAŞAR
Farklı depolama koşullarının Karayemiş (Laurocerasus officinalis L.) pekmezinin fitokimyasal stabilitesi ve fiziksel özellikleri üzerine etkisi
Tamamlandı
2017
EMRE TURAN
Sığır köftelerinin çeşitli kalite özellikleri ve raf ömrü üzerine liyofilize karadut (Morus nigra L.) su ekstraktının etkisi
Tamamlandı
Doktora
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2024
EMRE TURAN
Pastırma üretiminde yenilikçi bir yaklaşım olarak siyah sarımsak ve kinoa unu bazlı çemen formülasyonlarının optimizasyonu: Pastırmanın kalite özellikleri üzerine etkileri
Tamamlandı
2021
NESLİHAN ÇAKICI
Bazı polen çeşitlerinde pestisit kalıntılarının HR-LCMS VE GC-MS/MS ile belirlenmesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×