1 |
FARKLI EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ TÜRK FINDIK ÇEŞİTLERİNİN TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
ŞİMŞEK ATİLLA,TURAN EMRE,KELEŞ MUHAMMET,KESLER ZÜMRÜT (26.10.2017 - 28.10.2017) , Yayın Yeri: Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress ,26.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
2 |
Physical, Chemical and Sensory Properties of Hazelnut Milk Enriched with Vitamin C
Çelik Sakine Kübra,TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA (19.09.2019 - 21.09.2019) , Yayın Yeri: 3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies ,25.10.2019
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
3 |
MACRO, TRACE AND TOXIC ELEMENTS OF 4 DIFFERENT EDIBLE WILD PLANTS FROM KARADENIZ REGION
ŞİMŞEK ATİLLA,ŞİMŞEK AYLİN,DEMİRKOL MELİKE,TURAN EMRE (10.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: I. Intenational Congress on Medicinal and Aromatic Plants ,10.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
Effect of Different Aging Periods on Antioxidant and Antimicrobial Activities of BlackGarlic Produced from Kastamonu Garlic
ŞİMŞEK ATİLLA,TURAN EMRE,ÇAKIR CÜNEYT (26.04.2018 - 29.04.2018) , Yayın Yeri: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE ,29.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
5 |
Effects of Black Garlic Usage on Various Quality Characteristics of Pastırma CemenPaste
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA (26.04.2018 - 29.04.2018) , Yayın Yeri: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE ,29.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
6 |
The Effect of Different Roasting Processes on the Total Phenolic Substance and Phenolic Profile of the Palaz Hazelnut
ŞİMŞEK ATİLLA,TURAN EMRE,ÇAKIR CÜNEYT (27.06.2018 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,29.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
7 |
The Optimization of Thermal Changes in Chemical Components During Hazelnut Roasting
ŞİMŞEK ATİLLA,TURAN EMRE (27.06.2017 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,29.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
8 |
Phenolic profile of meals obtained from defatted hazelnut (Corylus avellana L.) varieties
ŞİMŞEK ATİLLA,ARTIK NEVZAT,KONAR NEVZAT (24.04.2017 - 26.04.2017) , Yayın Yeri: 8th International Conference on Food Engineering and Bitechnology ,24.04.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
9 |
Some Properties Of The Lyophilized Black Mulberry (Morus Nigra L.) Water Extract
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
10 |
Effect of Lyophilized Black Mulberry (Morus nigra L.) Water Extract on Oxidation Stability of Beef Patties
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN,ÇAKIR CÜNEYT (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
11 |
KIRŞEHİR-KAMAN BÖLGESİN’DEN ELDE EDİLEN BAZI ÜSTÜN ÖZELLİKLİ CEVİZ GENOTİPLERİN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİ
TURAN EMRE,AYGÜN AHMET,ŞİMŞEK ATİLLA (26.10.2017 - 28.10.2017) , Yayın Yeri: Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress ,26.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
12 |
Sığır Köftelerinin Kimyasal Kompozisyonu ve Duyusal Kalitesi Üzerine Liyofilize Karadut (Morus nigra L.) Su Ekstraktının Etkisi
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA (21.09.2017 - 23.09.2017) , Yayın Yeri: II. International Conference on Advanced Engineering Technologies ,21.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
13 |
Effect of Lyophilized Black Mulberry (Morus nigra L.) Water Extract on Microbial Quality of Vacuum-Packed Beef Patties
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN (21.09.2017 - 23.09.2017) , Yayın Yeri: II. International Conference on Advanced Engineering Technologies ,21.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
14 |
SIĞIR KÖFTELERİNİN RENK STABİLİTESİ ÜZERİNE LİYOFİLİZE KARADUT (Morus nigra L.) SU EKSTRAKTININ ETKİSİ
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN (26.10.2017 - 28.10.2017) , Yayın Yeri: Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress ,26.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
15 |
EFFECT OF LYOPHİLİZED BLACK MULBERRY (Morus nigra L.) WATER EXTRACT ON MİCROBİAL QUALİTY OF BEEF PATTİES
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN,ÇAKIR CÜNEYT (26.10.2017 - 28.10.2017) , Yayın Yeri: Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress ,26.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
16 |
Food Dispersion
ARTIK NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ŞİMŞEK ATİLLA,KADAKAL ÇETİN (22.04.2001 - 27.04.2001) , Yayın Yeri: 11th World Congress of Food Science and Technology ,22.04.2001
Uluslararası
Özet bildiri
|
17 |
Triacylglycerol structures of hazelnut oils
Turhan Sezer,Şahin Kübra,ŞİMŞEK ATİLLA,YORULMAZ ASLI,TEKİN AZİZ (21.06.2011 - 23.06.2011) , Yayın Yeri: World Conference on Oilseed Processing ,22.06.2011
Uluslararası
Özet bildiri
|
18 |
Bor madeni havzalarında üretilen bazı gıdalarda bor miktarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
ŞİMŞEK ATİLLA,VELİOĞLU YAKUP SEDAT,COŞKUN ALİ LEVENT,Saylı B Sıtkı (20.06.2002 - 22.06.2002) , Yayın Yeri: Bor sempozyumu ,22.06.2002
Ulusal
Özet bildiri
|