HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT ATİLLA ŞİMŞEK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
31638
) - (ORCID :
0000-0003-2092-1803
)
asimsek@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
1
Aktif karbon uygulamasının fındık füresinin aflatoksin düzeyi ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Nar (Punıca Granatum L.) Kabuğu ve Yeşil Kahve (Coffea Arabıca)'den Elde Edilen Bitkisel Ekstraktlar ile Formülasyonlarının Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Sucuk üretiminde fonksiyonel bir katkı maddesi olarak siyah sarımsak kullanımının araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Farklı Kızartma Tekniklerinin Balkabağı (Cucurbita moschata) Cipslerinin Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Liyofilize Karadut (Morus nigra L.) Su Ekstraktının Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Sığır Köftelerinin Çeşitli Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Yeşil kahve ekstraktı ile katkılanmış fındık ezmelerinin raf ömrünün belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Fındık sütünün C vitamince zengin meyve pulpları ile zenginleştirilmesi, bileşimi ve raf ömrü üzerine araştırma
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Pastırma çemeni üretiminde siyah sarımsak kullanım imkanlarının araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Sığır Köftelerinin Çeşitli Kalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Karadut (Morus nigra L.) Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Çerçeve Baldan Fazla Suyun Mekanik Uzaklaştırılmasının Deneysel İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Türk Fındıklarının Fenolik Bileşik Dağılımı ve Kavurma Prosesinde Değişimi
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
12
Üzüm Suyu ve Konsantresinde 5 Hidroksimetil Furfural 5 HMF Oluşum Kinetiğinin HPLC İle Saptanması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×