PROFESÖR ZEKAİ TARAKÇI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/ (Araştırmacı ID : 21645) - (ORCID : ) ztarakci@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2018 UĞUR BAYRAM Kaşar peynir üretiminde kullanılan farklı meyve türlerinin olgunlaşmaya etkilerinin araştırılması Tamamlandı
2017 MEHMET AKİF KARAGÖL Koyun ve inek sütlerinden üretilen karın kaymağı peynirinin olgunlaştırılmasıyla meydana gelen değişikliklerin araştırılması Tamamlandı
2017 MUHAMMET YILDIRIM Farklı formülasyonlarda üretilen sürülebilir çikolataların depolanmasıyla meydana gelen değişikliklerin araştırılması Tamamlandı
2016 SERAP ÖRÜNDÜ Tel peynirinin olgunlaşma kriterlerine starter kültürün etkisinin araştırılması Tamamlandı
2016 MELİKE DEMİRKOL Kokulu kara üzüm (Vitis labrusca L.) posası katkılı yoğurtların depolama süresince bazı fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi Tamamlandı
2016 FAHRETTİN DEVECİ Beyaz peynir üretiminde kullanılan farklı baharat türlerinin olgunlaşmaya etkilerinin araştırılması Tamamlandı
2015 YUSUF DURMUŞ Glutensiz tarhana üretiminde hidrokolloid kullanımının kalite üzerine etkisi Tamamlandı
Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2018 MELİKE DEMİRKOL Meyve Suyu İşleme Atıklarından Diyet Liflerinin İzolasyonu ve Yoğurt Üretiminde Kullanımı Devam Ediyor
2018 SERAP ÖRÜNDÜ Üzümsü Meyvelerden Üretilen Filmlerin Özelliklerinin Tespiti ve Kaşar Peynirine Uygulanabilirliğinin Araştırılması Devam Ediyor

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ