1 |
Some physicochemical properties and mineral contents of stirred yoghurts containing different fruit marmalades
TEMİZ HASAN,TARAKÇI ZEKAİ,YARILGAÇ TARIK,DAĞ BEŞİR , Yayın Yeri:International Journal of Dairy Technology , 2018
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Kısa Makale
|
2 |
Efficacy of starter culture application using immersion technique on the characteristics of cooked-curd cheeses: Kashar cheese sample
ÇELİK ÖMER FARUK,Kurt Sertap,Tufenk Busra,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 2018
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
|
3 |
The effects of ripening on some physicochemical and microbiological characteristics of Çökelek cheeses: A market survey of fresh and skin-ripened Çökelek
ÇELEM ERSİN,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Journal of Central European Agriculture , 2018
Uluslararası
Hakemli
ESCI: Emerging Sources Citation Index
Özgün Makale
|
4 |
Effect of grape (Vitis labrusca L.) pomace dried by different methods on physicochemical, microbiological and bioactive properties of yoghurt
DEMİRKOL MELİKE,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 2018
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
|
5 |
A SURVEY ON SELECTED CHEMICAL, MINERAL ANDHEAVY METAL PROPERTIES OF MULBERRY PEKMEZA TRADITIONAL TURKISH PRODUCT
TARAKÇI ZEKAİ,DAĞ BEŞİR , Yayın Yeri:Advances in Food Sciences , 2018
Uluslararası
Hakemli
Chemical Abstract Service
Özgün Makale
|
6 |
GIDA KATKI MADDESİ OLARAK PROPOLİS
Mehmetoğlu Serdar,TARAKÇI ZEKAİ,DEMİRKOL MELİKE,Çakıcı Neslihan,Güney Fazıl , Yayın Yeri:Arıcılık Araştırma Dergisi , 2017
Ulusal
Hakemli
Google scholar
Derleme Makale
|
7 |
Investigation of Some Properties of Chestnut Honey Produced in Black Sead Region of Turkey
DAĞ BEŞİR,SIRALI RECEP,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Batman University Journal of Life Sciences , 2017
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
8 |
Ordu İlinde Yetişen Sakarca (Ornithogalum umbellatum) BitkisininAntibakteriyel Aktivitesi ve Toplam Fenolik Madde İçeriği
DEMİRKOL MELİKE,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2017
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
9 |
The effects of starter cultures on chemical, biochemical and sensory properties of low-fat Tulum cheeses during ripening
ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:International Journal of Dairy Technology , 2017
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
|
10 |
Composition of volatile aromatic compounds and minerals of tarhana enriched with cherry laurel (Laurocerasus officinalis)
TEMİZ HASAN,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Journal of Food Science and Technology , 2017
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
11 |
Comparatives of physico chemical composition mineral and heavy metal properties of the grape juices grape pekmez and dried grape products in difference plant
DAĞ BEŞİR,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Journal of Current Research in Science , 2016
Uluslararası
Hakemli
Index Copernicus International
Özgün Makale
|
12 |
Effects of packaging materials on some ripening characteristics of Tulum cheese
TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF , Yayın Yeri:Mljekarstvo , 2016
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
|
13 |
Farklı Gamlar İçeren Mısır Unlu Ve Fırınlanmış Mısır UnluTarhanaların Viskozitelerinin Kiyaslanması
DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ,ANIL MÜNİR , Yayın Yeri:Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2016
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
14 |
Effect of Some total phenolic antioxidants physico chemical properties mineral and heavy metal content of apricots drying types
DAĞ BEŞİR,TARAKÇI ZEKAİ,DEMİRKOL MELİKE , Yayın Yeri:Batman University Journal of Life Sciences , 2016
Uluslararası
Hakemli
EBSCO
Özgün Makale
|
15 |
Yoğurdun Fizikokimyasal Özelliklerine Kurutulmuş Goji Berry Meyvesinin Lycium barbarum Etkisi
TARAKÇI ZEKAİ,DEMİRKOL MELİKE , Yayın Yeri:ORDU ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , 2016
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
16 |
Ordu il merkezindeki tüketicilerin fermente süt ürünleri tüketim alışkanlıkları
TARAKÇI ZEKAİ,Muhammet Karaağaç,ÇELİK ÖMER FARUK , Yayın Yeri:Akademik Ziraat Dergisi , 2015
Ulusal
Hakemli
Ulakbim
Özgün Makale
|
17 |
ORDU İLİNDE TÜKETİCİLERİN PEYNİR TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI
TARAKÇI ZEKAİ,Bölük Mehmet,Muhammet Karaağaç , Yayın Yeri:ORDU ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , 2015
Ulusal
Hakemli
ulakbim
Özgün Makale
|
18 |
Effect of cherry laurel marmalade concentration on the reological color properties and sensory acceptability of yogurt
TEMİZ HASAN,TARAKÇI ZEKAİ,İSLAM ALİ , Yayın Yeri:Gıda , 2014
Ulusal
Hakemli
CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO ve ULAKBİM
Özgün Makale
|
19 |
Mineral and heavy metal by inductively coupled plasma optical emission spectrometer in traditional Turkish yogurts
TARAKÇI ZEKAİ,DAĞ BEŞİR , Yayın Yeri:International Journal of Physical Sciences , 2013
Uluslararası
Hakemli
academicjournals.org
Özgün Makale
|
20 |
Influence of yogurt adding on physicochemical and sensorial properties of some lettuce types
TARAKÇI ZEKAİ,UĞUR ATNAN,TEMİZ HASAN,DAĞ BEŞİR , Yayın Yeri:Journal of Food, Agriculture and Environment , 2013
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
21 |
Effects of adding cherry laurel Laurocerasus officinalis on some physicochemical and functional properties and sensorial quality of tarhana
TARAKÇI ZEKAİ,ANIL MÜNİR,KOCA İLKAY,İSLAM ALİ , Yayın Yeri:Quality Assurance and Safety of Crops & Foods , 2013
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
22 |
Influence of Loquat fruit Eriobotrya japonica Concentrations on Phsico Chemical and Sensory Properties of Yogurt
TEMİZ HASAN,TARAKÇI ZEKAİ,KARADENİZ TURAN,BAK TUBA , Yayın Yeri:Tarım Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences , 2012
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
23 |
The effect of adding herbs to labneh on physicochemical and organoleptic quality during storage
TARAKÇI ZEKAİ,TEMİZ HASAN,UĞUR ATNAN , Yayın Yeri:International Journal of Dairy Technology , 2011
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
24 |
Effects of packaging materials and filling methods on selected characteristics of Otlu Herby cheese
TARAKÇI ZEKAİ,NURHAN AKYÜZ , Yayın Yeri:International Journal of Food Properties , 2011
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
25 |
Influence of wild garlic on color free fatty acids chemical and sensory properties of herby pickled cheese
TARAKÇI ZEKAİ,TEMİZ HASAN,AYKUT UMUT,TURHAN SADETTİN , Yayın Yeri:International Journal of Food Properties , 2011
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
26 |
Influence of Kiwi Marmalade on the Rheology Characteristics Color Values and Sensorial Acceptability of Fruit Yogurt
TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2010
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
27 |
The influence of starter cultures to accumulation of histamine and tyramine in Herby cheese during ripening
EKİCİ KAMİL,TARAKÇI ZEKAİ,ALEMDAR SÜLEYMAN,ALİŞARLI MUSTAFA , Yayın Yeri:Asian Journal of Chemistry , 2010
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
28 |
The fatty acid levels and physicochemical properties of herby brined cheese a traditional Turkish cheese
TEMİZ HASAN,TARAKÇI ZEKAİ,AYKUT UMUT,TURHAN SADETTİN , Yayın Yeri:International Journal of Dairy Technology , 2010
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
29 |
Review on Kes Cheese
TARAKÇI ZEKAİ,DERVİŞOĞLU MUHAMMET,TEMİZ HASAN,AYDEMİR OĞUZ,YAZICI FEHMİ , Yayın Yeri:Gıda , 2010
Ulusal
Hakemli
CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO ve ULAKBİM
Özgün Makale
|
30 |
A survey on selected chemical biochemical and sensory properties of Kes cheese a traditional Turkish cheese
DERVİŞOĞLU MUHAMMET,TARAKÇI ZEKAİ,AYDEMİR OĞUZ,YAZICI FEHMİ , Yayın Yeri:International Journal of Food Properties , 2009
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
31 |
A review of the chemical biochemical and antimicrobial aspects of Turkish Otlu Herby cheese
TARAKÇI ZEKAİ,TEMİZ HASAN , Yayın Yeri:International Journal of Dairy Technology , 2009
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
32 |
The effect of fat content on survival of Listeria monocytogenes in yogurt fermentation and storage
DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH,TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN , Yayın Yeri:The Indian Veterinary Journal , 2009
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
33 |
Survey of trace metals in Turkish Kes cheese
KILIÇEL FEVZİ,TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN , Yayın Yeri:Reviews in Analytical Chemistry , 2008
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
34 |
Comparatives of basic nutrients mineral and heavy metal contents of Some Herby Dairy products
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:International Journal of Food Science and Technology , 2008
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
35 |
The effect of adjunct cultures on some chemical biochemical properties of white brined cheese
TARAKÇI ZEKAİ,TUNÇTÜRK YUSUF , Yayın Yeri:Journal of Food Biochemistry , 2008
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
36 |
Effect of starter cultures on the chemical and lipolytic content nitrogen fraction and casein degradation of White brined cheese
TUNÇTÜRK YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ,DURMAZ HİSAMETTİN , Yayın Yeri:Archiv Für Lebensmittelhygiene , 2008
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
37 |
Chemical compositions and mineral contents of Herbs added to dairy products in East Anatolia region of Turkey
SANCAK HAKAN,KILIÇEL FEVZİ,TARAKÇI ZEKAİ,DURMAZ HİSAMETTİN , Yayın Yeri:Reviews in Analytical Chemistry , 2008
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
38 |
The effect of black cumin on some chemical and mineral composition of Tulum cheese
TARAKÇI ZEKAİ,EKİCİ KAMİL,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:The Indian Veterinary Journal, , 2007
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
39 |
Changes on physicochemical lipolysis and proteolysis of vacuum packed Turkish Kashar cheese during ripening
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Journal of Central European Agriculture , 2006
Uluslararası
Hakemli
google.com
Özgün Makale
|
40 |
The effect of mendi Chaerophyllum sp on ripening of vacuum packed Herby cheese
TARAKÇI ZEKAİ,SAĞUN EMRULLAH,DURMAZ HİSAMETTİN , Yayın Yeri:International Journal of Dairy Technology , 2006
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
41 |
Physicochemical and microbiological characteristics and mineral content of herby cacik a traditional Turkish dairy product
KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,TARAKÇI ZEKAİ,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:Journal of the Science of Food and Agriculture , 2006
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
42 |
Antibacterial activities of the extracts of some herbs used in Turkish herby cheese against Listeria monocytogenes serovars
SAĞUN EMRULLAH,DURMAZ HİSAMETTİN,TARAKÇI ZEKAİ,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:International Journal of Food Properties , 2006
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
43 |
The contribution of herbs to the accumulation of histamine in Otlu cheese
EKİCİ KAMİL,COŞKUN HAYRİ,TARAKÇI ZEKAİ,ÖNDÜL EDA,ŞEKEROĞLU MEHMET RAMAZAN , Yayın Yeri:Journal of Food Biochemistry , 2006
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
44 |
Antibacterial activities of Allium vineale Chaerophyllum macropodum and Prangos ferulacea
DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH,TARAKÇI ZEKAİ,FEVZİ ÖZGÖKÇE , Yayın Yeri:African Journal of Biotechnology , 2006
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
45 |
Effect of Ripening Time on Mineral Contents of Herby Cheese
DURMAZ HİSAMETTİN,TARAKÇI ZEKAİ,SAĞUN EMRULLAH,SANCAK HAKAN , Yayın Yeri:Journal of Animal and Veterinary Advances , 2006
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
46 |
Note Effect of different cultures on physico chemical and sensory properties of low fat Herby cheese
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Food Science Technology International , 2006
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
47 |
Yağ oranı farklı sütten üretilen Van otlu peynirlerinde olgunlaşma süresinde meydana gelen değişiklikler
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , 2006
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
48 |
Yağ oranı azaltılmış peynir teknolojisinde starter kültür ve enzim kullanımı
KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Gıda , 2006
Ulusal
Hakemli
CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO ve ULAKBİM
Özgün Makale
|
49 |
Gıda güvenliği ve biyolojik çeşitlilik yönünden gelecek ve önemi
TARAKÇI ZEKAİ,SIRALI RECEP,DEVECİ METİN , Yayın Yeri:Hasat Gıda , 2006
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
50 |
Farklı çeşit peynirlerin üretiminde peyniraltı suyu ve konsantrelerinin kullanımı
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Hasad Gıda , 2006
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
51 |
İnek sütünden üretilen cam kavanozlarda olgunlaştırılan tulum peynirinin bazı özellikleri
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,SANCAK HAKAN,EKİCİ KAMİL , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2005
Ulusal
Hakemli
Index Copernicus and Google Scholar
Özgün Makale
|
52 |
The effect of black cumin on ripening of Tulum cheese
TARAKÇI ZEKAİ,EKİCİ KAMİL,SAĞDIÇ OSMAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Archiv Für Lebensmittelhygiene , 2005
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
53 |
Influence of brine concentration on chemical microbiological and sensory characteristics of herby cheese
TARAKÇI ZEKAİ,DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH,SANCAK HAKAN , Yayın Yeri:The Indian Veterinary Journal , 2005
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
54 |
Siyabonun Ferula sp otlu peynirin olgunlaşması üzerine etkisi
TARAKÇI ZEKAİ,DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , 2005
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
55 |
Laktoz laktoz türevleri ve gıda sanayinde kullanımı
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Gıda , 2005
Ulusal
Hakemli
CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO ve ULAKBİM
Özgün Makale
|
56 |
Salamura otlu peynirde olgunlaşma süresince mineral madde değişimi
SAĞUN EMRULLAH,TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2005
Ulusal
Hakemli
Index Copernicus and Google Scholar
Özgün Makale
|
57 |
Süt ve süt ürünlerinin demir içeriği yönünden zenginleştirilmesi
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Gıda , 2005
Ulusal
Hakemli
CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO ve ULAKBİM
Özgün Makale
|
58 |
Otlu peynirlerin mineral madde ve ağır metal içerikleri
TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN,KILIÇEL FEVZİ , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , 2005
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
59 |
Sürkün kimyasal ve duyusal nitelikleri üzerine araştırma
DURMAZ HİSAMETTİN,TARAKÇI ZEKAİ,SAĞUN EMRULLAH,AYGÜN OSMAN , Yayın Yeri:Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , 2004
Ulusal
Hakemli
AB ABSTRACTS/GLOBAL HEALTH ve TUBİTAK-ULAKBİM
Özgün Makale
|
60 |
Yüksekokul öğrencilerinin içme sütü tüketim alışkanlıkları
DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2004
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
61 |
Some properties of fresh and ripened herby cheese a traditional variety produced in Turkey
TARAKÇI ZEKAİ,COŞKUN HAYRİ,TUNÇTÜRK YUSUF , Yayın Yeri:Food Technology and Biotechnology , 2004
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
62 |
The influence of helis Prangos sp on characteristics of vacuum packed Van herby cheese during ripening
TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Milchwissenschaft-Milk Science International , 2004
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
63 |
Physico chemical sensory and microbiological qualty of stirred yoghurt prepared with different fruit flavorings
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:The Journal of Food Science and Technology-Mysore , 2004
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
64 |
Influence of different fruit additives on some properties of stirred yoghurt during storage
KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Milchwissenschaft-Milk Science International , 2004
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
65 |
A traditional fermented Turkish soup Tarhana formulated with corn flour and whey
TARAKÇI ZEKAİ,DOĞAN İSMAİL SAİT,KOCA AHMET FAİK , Yayın Yeri:International Journal of Food Science and Technology , 2004
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
|
66 |
The effect of salt concentration on some characteristics in herby cheese
TARAKÇI ZEKAİ,SAĞUN EMRULLAH,DURMAZ HİSAMETTİN,SANCAK HAKAN , Yayın Yeri:Pakistan Journal of Nutrition , 2004
Uluslararası
Hakemli
Asian Science Citation Index
Özgün Makale
|
67 |
Hatay sıkma peynirinin kimyasal nitelikleri ile proteoliz ve lipoliz düzeylerinin araştırılması
TARAKÇI ZEKAİ,DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH,AYGÜN OSMAN , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2004
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
68 |
Otlu lorların mineral madde ve ağır metal içerikleri
KILIÇEL FEVZİ,TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , 2004
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
69 |
Influence of Different Fruit Additives on Some Properties of Stirred YoghurtDuring Storage
KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,Tarım Bilimleri Dergisi , 2003
Ulusal
Hakemli
ulakbim
Özgün Makale
|
70 |
Physical chemical microbiological and sensory characteristics of some fruit flavored yoghurt
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:YYÜ Veteriner Fakakültesi Dergisi , 2003
Ulusal
Hakemli
ulakbim-tubitak
Özgün Makale
|
71 |
Darende dumas çökeleğinin yapılışı ve bazı özellikleri üzerine bir araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,YURT BAYRAM,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Gıda , 2003
Ulusal
Hakemli
CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO ve ULAKBİM
Özgün Makale
|
72 |
Üniversite öğrencilerinin içme sütü tüketim alışkanlıkları üzerine bir araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,ŞEBNEM SELÇUK,ŞAHİN KASIM,COŞKUN HAYRİ , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , 2003
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
73 |
Yüzüncü yıl üniversitesi lisans öğrencilerinin süt ürünleri tüketim alışkanlıkları
SELÇUK ŞEBNEM,TARAKÇI ZEKAİ,ŞAHİN KASIM,COŞKUN HAYRİ , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , 2003
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
74 |
Ordu ve yöresinde imal edilen keşin yapılışı ve bazı özellikleri üzerinde bir araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,YURT BAYRAM , Yayın Yeri:Gıda , 2001
Ulusal
Hakemli
CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO ve ULAKBİM
Özgün Makale
|
75 |
Hamur mayası içeren rasyonla beslenen ineklerin sütleri ile yapılan yoğurtların biyokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin araştırılması
TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 2000
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
76 |
Tarhana üretiminde mısır unu ve peyniraltı suyu kullanımı
KOCA AHMET FAİK,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Gıda , 1997
Ulusal
Hakemli
CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO ve ULAKBİM
Özgün Makale
|
77 |
Use of whey protein concentrates in dairy products
KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,TARAKÇI ZEKAİ , Yayın Yeri:Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 1997
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|