PROFESÖR ZEKAİ TARAKÇI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/ (Araştırmacı ID : 21645) - (ORCID : ) ztarakci@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

1 Koyun ve inek katkılı sütlerle üretilen karın kaymagı peynirinde olgunlaşma ile meydana gelen değişikliklerinin araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 Sürülebilir Çikolatada Sade Tereyağı ve Zeytinyağı Kullanımının Ürünün Kimyasal, Tekstürel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
3 Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Karayemiş Meyvesinin (Prunus laurocerasus) Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
4 Tel peynirinin olgunlaşma kriterlerine starter kültürün etkisinin araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
5 Taze ve Deri Tulumlarda Olgunlaştırılmış Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Kıyaslanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 Taze ve Deri Tulumlarda Olgunlaştırılmış Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Kıyaslanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
7 Gulutensiz tarhana üretiminde hidrokoloit kullanımının kalite üzerine etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
8 Farklı Ambalajlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinde Olgunlaşma Kriterlerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
9 Az Yağlı Tulum Peynirinde Starter Kültür İlavesinin Olgunlaşmaya Etkisinin Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
10 Az Yağlı Tulum Peynirinde Starter Kültür İlavesinin Olgunlaşmaya Etkisinin Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
11 Tarhana Üretiminde Mısır Unu ve Peyniraltı Suyu Kullanımı
  DİĞER   Tamamlandı  
12 Otlu Peynirin Çeşitli Özelliklerine Lor Kullanımı
  DİĞER   Tamamlandı  
13 Değişik Meyve ve Meyve Marmeladı kullanılarak yoğurt üretimi
  DİĞER   Tamamlandı  
14 Ordu ve Yöresinde Üretilen Keşin Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması
  DİĞER   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ