HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR ZEKAİ TARAKÇI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/
(Araştırmacı ID :
21645
) - (ORCID :
)
ztarakci@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
1
Koyun ve inek katkılı sütlerle üretilen karın kaymagı peynirinde olgunlaşma ile meydana gelen değişikliklerinin araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Sürülebilir Çikolatada Sade Tereyağı ve Zeytinyağı Kullanımının Ürünün Kimyasal, Tekstürel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Karayemiş Meyvesinin (Prunus laurocerasus) Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Tel peynirinin olgunlaşma kriterlerine starter kültürün etkisinin araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Taze ve Deri Tulumlarda Olgunlaştırılmış Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Kıyaslanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Taze ve Deri Tulumlarda Olgunlaştırılmış Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Kıyaslanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Gulutensiz tarhana üretiminde hidrokoloit kullanımının kalite üzerine etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Farklı Ambalajlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinde Olgunlaşma Kriterlerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Az Yağlı Tulum Peynirinde Starter Kültür İlavesinin Olgunlaşmaya Etkisinin Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Az Yağlı Tulum Peynirinde Starter Kültür İlavesinin Olgunlaşmaya Etkisinin Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Tarhana Üretiminde Mısır Unu ve Peyniraltı Suyu Kullanımı
DİĞER
Tamamlandı
12
Otlu Peynirin Çeşitli Özelliklerine Lor Kullanımı
DİĞER
Tamamlandı
13
Değişik Meyve ve Meyve Marmeladı kullanılarak yoğurt üretimi
DİĞER
Tamamlandı
14
Ordu ve Yöresinde Üretilen Keşin Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması
DİĞER
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×