HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT ÜZEYİR KEMENT
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
39636
) - (ORCID :
0000-0002-3190-9079
)
uzeyirkement@odu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2021
AYŞE KOÇ APUHAN
Gastronomi turizmi bağlamında turistlerin yerel yiyecek satın alma niyetinin incelenmesi: Gaziantep örneği
Tamamlandı
2019
ÖMER ARSLAN
Müşteri tatmini ve fiyat duyarlılığı arasındaki ilişkinin incelenmesi: Antalya'da faaliyet gösteren helal turizm işletmeleri üzerine bir araştırma
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×