DOÇENT ÜZEYİR KEMENT
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 39636) - (ORCID : 0000-0002-3190-9079) uzeyirkement@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2021 AYŞE KOÇ APUHAN Gastronomi turizmi bağlamında turistlerin yerel yiyecek satın alma niyetinin incelenmesi: Gaziantep örneği Tamamlandı
2019 ÖMER ARSLAN Müşteri tatmini ve fiyat duyarlılığı arasındaki ilişkinin incelenmesi: Antalya'da faaliyet gösteren helal turizm işletmeleri üzerine bir araştırma Tamamlandı

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ