1 |
Content Analysis for Fatsa Culinary Culture
KEMENT ÜZEYİR,Eter Ezgi,KABACIK MEHMET,BAYAR SİNAN BARAN,YÜKSEL FARUK (01.05.2024 - 02.05.2024) , Yayın Yeri: The 5th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World (MTCON’24) ,01.10.2024
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
2 |
Investigation of the Effect of Restaurant Atmosphere on Behavioral Intention
KEMENT ÜZEYİR,ÇAVUŞOĞLU SİNAN,BÜKEY AZİZ,GÖRAL MURAT,USLU AHMET (02.09.2020 - 04.09.2020) , Yayın Yeri: Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON) ,05.02.2020
Uluslararası
Özet bildiri
|
3 |
Yerel Gastronomi Kültürel Analizi: Çaybaşı Örneği
EKER AYŞEGÜL, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (21.07.2023 - ) , Yayın Yeri: Karadeniz 13th International Conference on Social Sciences ,24.07.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
4 |
Do social media and Gadget Loving Affect Innovative Job Performance? The Moderation
Role of Generation Cohort: An Evaluation of the Kitchen Chefs
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN, SIMONETTI BIAGIO (24.11.2022 - ) , Yayın Yeri: XIV Riunione Scientifica SISTUR Turismo: Verso Una Ripresa Responsabile – Strategie, Rischi, Opportunità ,26.11.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
5 |
The Process of Behavioural Intention to Museum Visits with Virtual Reality in Turkey After Covid-19
SIMONETTI BIAGIO, YÜKSEL FARUK, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN (15.02.2023 - 17.02.2023) , Yayın Yeri: V International Conference on Tourism Dynamics and Trends - New Frontiers in the Tourism and Hospitality Industry ,01.05.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
6 |
Gastronomy and Music: A Bibliometric Analyses
KEMENT ÜZEYİR, EKER AYŞEGÜL, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK, BAYAR Sinan Baran, ZEYBEK HÜSEM Bihter (15.03.2023 - ) , Yayın Yeri: The 4th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World (MTCON’23) RESILIENCE & PEACE ,16.03.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
7 |
Yerel Gastronomi Kültürel Analizi: İkizce Örneği
Local Gastronomy Cultural Analysis: The Case Of İkizce
Tarım Gamze, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (06.07.2023 - 08.07.2023) , Yayın Yeri: 12. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi ,30.07.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
8 |
Perşembe İlçesi Mutfak Kültürüne Yönelik Tematik Değerlendirme
BAŞ ERMAN, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK, GENÇER KANSU (22.09.2023 - 24.09.2023) , Yayın Yeri: 7th INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS ,24.09.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
9 |
Ünye Mutfak Kültürüne Yönelik Nitel Bir Araştırma
Tarım Akdal Gamze, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (13.10.2023 - 15.10.2023) , Yayın Yeri: 23. Ulusal Turizm Kongresi: Turizm Eğitimi ,15.10.2023
Ulusal
Tam metin bildiri
|
10 |
Investigation of Virtual Museum Visits in Türkiye Within the Scope of Telepresence and Technology Acceptance Model
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, ERKEKLİ SEDA, ŞENGÖZ AYŞE, KABACIK MEHMET (28.09.2023 - 30.09.2023) , Yayın Yeri: SUSTAINABLE AND SOCIALLY RESPONSIBLE DEVELOPMENT IN THE NETWORK OF SOCIOECONOMIC RELATIONS ,28.09.2023
Ulusal
Özet bildiri
|
11 |
Bal Kullanılarak Hazırlanmış Alternatif Sosların Duyusal Analiz Yöntemiyle Değerlendirilmesi
KEMENT ÜZEYİR, AKSOY MUSTAFA, BAŞAR BERKAN, BAYDENİZ ERDEM, BÜKEY AZİZ (06.10.2022 - 10.10.2022) , Yayın Yeri: 6. Uluslararası Gastronomi ve Turizm Araştırmaları Kongresi, ,10.10.2022
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
12 |
Environmentally Responsible Behavior Of Tourists İn Cognitive, Affect And Attitude Aspects: An Integrated Approach To Sustainable Tourism Destination
KEMENT ÜZEYİR,BÜKEY AZİZ,BAŞAR BERKAN,GÖRAL MURAT (26.03.2020 - 28.03.2020) , Yayın Yeri: International Travel Tourism Dynamics ,01.04.2020
Uluslararası
Özet bildiri
|
13 |
The Trace of Sustainability Approach in Gastronomy Science: Bibliometric
Analysis of Studies on Green Restaurants
GÖRAL MURAT, BULUT ZEHRA, Başar Berkan, KEMENT ÜZEYİR (24.03.2022 - ) , Yayın Yeri: MTCON’22 ,26.03.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
14 |
Uluslararası Alanyazında Yayımlanmış Boş Zaman ve Serbest Zaman Kavramlarına
İlişkin Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
BULUT ZEHRA, Başar Berkan, KEMENT ÜZEYİR (20.01.2022 - ) , Yayın Yeri: Future Trends in Leisure & Recreation Congress: Digital Recreation ,21.01.2022
Ulusal
Özet bildiri
|
15 |
Otel Yöneticilerinin Bakış Açısıyla Ordu Turizminin Mevcut Durumunun Değerlendirilmesi
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN (27.10.2022 - ) , Yayın Yeri: 22. Ulusal Turizm Kongresi - Spor Turizmi ,29.10.2022
Ulusal
Tam metin bildiri
|
16 |
Çalışanlara Kötü Davranışın Ruminasyon Aracılığında Üretkenlik Karşıtı İş Davranışına Etkisi: Yüzeysel Davranma ve Duygu Düzenlemenin Durumsal Aracılık Rolü.
TUNA MUHARREM, KEMENT ÜZEYİR, BÜKEY AZİZ, BAŞAR BERKAN (27.10.2022 - ) , Yayın Yeri: 22. Ulusal Turizm Kongresi. ,29.10.2022
Ulusal
Özet bildiri
|
17 |
Kahve Tüketicilerinin Pour Over Yönteminde Etiyopya ve Kolombiya Çekirdeklerine Göre Tat Profillerinin İncelenmesi
KEMENT ÜZEYİR, Başar Berkan, GÜNER ÇAĞKAN, BÜKEY AZİZ (07.10.2021 - 31.10.2021) , Yayın Yeri: V. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi ,07.10.2021
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
18 |
Snob Etkinin Daha Fazla Ödemeye Etkisinde Kahve Bağlılığının Aracılık Rolü: Üçüncü Nesil Kahve Tüketimi Örneği
KEMENT ÜZEYİR, Başar Berkan, GÜNER ÇAĞKAN, BÜKEY AZİZ (15.10.2021 - 31.12.2021) , Yayın Yeri: 21. Ulusal Turizm Kongresi ,15.10.2021
Ulusal
Tam metin bildiri
|
19 |
Turizm Akademisyenlerinin “Kongre” Kavramı İle İlgili Kullandıkları Metaforlar Aracılığıyla Kongrelere İlişkin Algılarının Değerlendirilmesi
KEMENT ÜZEYİR,GÖRAL MURAT,BÜKEY AZİZ (02.09.2020 - 04.09.2020) , Yayın Yeri: Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON) ,05.09.2020
Uluslararası
Özet bildiri
|
20 |
The Effect of Tourist Experience on Environmentally Responsible Behavior: The Mediating Role of Environmental Sensitivity the Case of Ordu Yoroz Urban Forest
KEMENT ÜZEYİR, GÖRAL MURAT, MCHAVU SAFIA UJUDI, MCHAVU SAFIA UJUDI (12.11.2021 - ) , Yayın Yeri: III. INTERNATIONAL SUSTAINABLE TOURISM CONGRESS ,15.12.2021
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
21 |
Bireylerin Ekolojik Tutumlarının Demografik Özellikleri Açısından İncelenmesi: Bingöl Yüzen Adalar Örneği
KEMENT ÜZEYİR,ÇAVUŞOĞLU SİNAN,BAŞAR BERKAN (18.10.2017 - 22.10.2017) , Yayın Yeri: 18. Ulusal Turizm Kongresi ,18.10.2017
Ulusal
Özet bildiri
|
22 |
Otel Müşterilerinin Algıladığı Hizmet Kalitesinin SERVQUAL Analizi İle Değerlendirilmesi: Termal Turizm İşletmeleri Örneği
KEMENT ÜZEYİR,ÇAVUŞOĞLU SİNAN,BÜKEY AZİZ,başar berkan (20.09.2018 - 22.09.2018) , Yayın Yeri: II. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi ,01.12.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
23 |
Doğa Fotoğrafçılarının Yeşil Davranışlara Karşı Tutumunun Çevre Dostu Rekreasyon Davranışına Etkisinin İncelenmesi
KEMENT ÜZEYİR,ÇAVUŞOĞLU SİNAN,BÜKEY AZİZ,başar berkan (16.10.2019 - 20.10.2019) , Yayın Yeri: 20. Ulusal Turizm Kongresi ,16.10.2019
Ulusal
Tam metin bildiri
|
24 |
Bingöl İli Doğa ve Kültür Varlıklarının Turistik Açıdan Değerlendirilmesi
KEMENT ÜZEYİR,ÖZTÜRK FİLİZ (16.04.2016 - 18.04.2016) , Yayın Yeri: Bingöl Turizm Çalıştayı ,20.04.2016
Ulusal
Tam metin bildiri
|
25 |
Turizm Sektörünün Ödemeler Dengesine Etkisinin İncelenmesi
KEMENT ÜZEYİR,USLU AHMET,KEMENT ASLIHAN (13.10.2016 - 15.10.2016) , Yayın Yeri: 1. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu ,01.12.2016
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
26 |
Kırsal ve Kentsel Rekreasyon Etkinliklerine Katılım Düzeyine Yönelik İnceleme Sakin Şehir Perşembe Örneği
KEMENT ÜZEYİR,BAŞAR BERKAN (20.10.2016 - 23.10.2016) , Yayın Yeri: 17. Ulusal Turizm Kongresi ,20.10.2016
Ulusal
Tam metin bildiri
|
27 |
Gastronomik Deneyimlerin Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi Eskişehir Örneği
KAŞLI MEHMET,DEMİRCİ BARIŞ,KEMENT ÜZEYİR (13.11.2014 - 16.11.2014) , Yayın Yeri: 15. Ulusal Turizm Kongresi ,01.11.2014
Ulusal
Tam metin bildiri
|
28 |
Evaluation of Gastronomic Culture in Terms of Rural Tourism Model of Yayladere Bingöl
KEMENT ÜZEYİR,Bürkek Mustafa (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies ,17.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
29 |
Termal Turizm İşletmelerinde Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Etme Niyetinin İncelenmesi: Otel Ambiyansının Düzenleyici Rolü.
KEMENT ÜZEYİR,ÇAVUŞOĞLU SİNAN,BÜKEY AZİZ,BAŞAR Berkan (17.10.2018 - 21.10.2018) , Yayın Yeri: 19. Ulusal Turizm Kongresi. ,17.10.2018
Ulusal
Tam metin bildiri
|
30 |
Hüzün Turizmi Kapsamında Seyahat Eden Bireylerin Rekreasyonel Motivasyonlarının Belirlenmesi
KEMENT ÜZEYİR,BAŞAR BERKAN,GÜÇER EVREN (20.05.2016 - 22.05.2016) , Yayın Yeri: 3. Uluslararası Turizm ve Yönetim Araştırmaları Kongresi ,01.12.2016
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
31 |
Konaklama İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri Kullanımının Değerlendirilmesi Otello Otomasyon Sistemi Örneği
KEMENT ÜZEYİR,BAŞAR BERKAN,USLU AHMET (07.04.2016 - 09.04.2016) , Yayın Yeri: 1. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu ,01.05.2016
Ulusal
Tam metin bildiri
|
32 |
Çorum İlinde Hitit Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
KEMENT ÜZEYİR,BAŞAR BERKAN (28.04.2016 - 30.04.2016) , Yayın Yeri: Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu ,01.10.2016
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
33 |
Üniversite Öğrencilerinin Rekreasyonel Eğilimlerini ve Rekreasyonel Katılımını Etkileyen Engellerin Belirlenmesi Üzerine Araştırma
KEMENT ÜZEYİR,BAŞAR BERKAN,DEMİRCİ BARIŞ (28.05.2015 - 30.05.2015) , Yayın Yeri: I. Eurasia International Tourism Congress:Current Issues, Trends and Indicators (EITOC-2015) ,30.05.2015
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
34 |
KÜLTÜR TURLARI KAPSAMINDA KARADENİZ BÖLGESİNİ ZİYARET EDEN BİREYLERİN ÇEVRE DOSTU REKREASYON DAVRANIŞLARININ İNCELENMESİ
KEMENT ÜZEYİR,GÖKÇE FARUK (21.04.2017 - 23.04.2017) , Yayın Yeri: 4. ULUSLARARASI SPOR BİLİMLERİ, TURİZM VE REKREASYON ÖĞRENCİ KONGRESİ ,06.06.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|