DOÇENT ÜZEYİR KEMENT
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 39636) - (ORCID : 0000-0002-3190-9079) uzeyirkement@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

1 Ordu Ekoturizm Uygunluk Değerleme ve Ekoturizm Davranış Modellemesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
2 Müzik Türleri Bağlamında Kahvenin Tadına İlişkin Algı: Nöropazarlama Teknikleri Üzerinden Bir İnceleme
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
3 Çalışkan Arı, Üretken Kadın, Kaliteli Bal
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
4 Arkeoloji Turizmi Kapsamında Çekici Turistik Faaliyetlerin ve Hatırlanmaya Değer Turizm Deneyiminin Ziyaret Niyetine Etkisi: Çorum Hattuşa Örneği
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
5 Van Turizm Master Planı
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 Ordu Gastronomik Kültür Araştırması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
7 Çevre Dostu Ekorekreasyon Tutum ve Davranış Modellemesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
8 Bingöl İli Gastro Kültür İncelemesi
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ