DOÇENT ÜZEYİR KEMENT
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 39636) - (ORCID : 0000-0002-3190-9079) uzeyirkement@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

1 Çalışkan Arı, Üretken Kadın, Kaliteli Bal
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 Arkeoloji Turizmi Kapsamında Çekici Turistik Faaliyetlerin ve Hatırlanmaya Değer Turizm Deneyiminin Ziyaret Niyetine Etkisi: Çorum Hattuşa Örneği
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
3 Ordu Gastronomik Kültür Araştırması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
4 Çalışkan Arı, Üretken Kadın, Kaliteli Bal
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
5 Çevre Dostu Ekorekreasyon Tutum ve Davranış Modellemesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 Bingöl İli Gastro Kültür İncelemesi
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ