HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT ÜZEYİR KEMENT
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
39636
) - (ORCID :
0000-0002-3190-9079
)
uzeyirkement@odu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
KİTAPLAR
1. "Spor Turizmi"
Otel Yöneticilerinin Bakış Açısıyla Ordu Turizminin Mevcut Durumunun İncelenmesi
2022
Bilimsel Kitap
2. Yeşil İlham
Kabadüz İlçesi Mutfak Kültür Analizi
2023
Bilimsel Kitap
3. DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM
Sürdürülebilirlik Yaklaşımının Gastronomi Bilimindeki İz Düşümü: Yeşil Restoranlar ile İlgili Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
2022
Bilimsel Kitap
4. YARATICI TURİZM VE TURİZMDE YARATICILIK CİLT II
EKOTURIZM VE YARATICI TURIZM
2022
Bilimsel Kitap
5. Routledge Handbook of Social Psychology of Tourism
Value Typology in the Context of the Tourism Sector
2022
Bilimsel Kitap
6. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I
Ordu İli Mutfak Kültürü
2022
Bilimsel Kitap
7. Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems
Customer Satisfaction in Tourism
2021
Bilimsel Kitap
8. Turizmde Araştırma Temaları
Müşteri Deneyimi: Turizm İşletmelerinden Örnekler
2021
Bilimsel Kitap
9. Gastronomi Araştırmaları
Slow Food ve Türkiye
2021
Bilimsel Kitap
10. Türkiye’nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli
Bingöl Hesarek Kayak Tesisleri
2020
Bilimsel Kitap
11. Tourism and Hospitality Studies
Tourism and Recreation
2020
Bilimsel Kitap
12. Çevre Psikolojisine Giriş
Çevreye İlişkin Tutum
2020
Bilimsel Kitap
13. Development Policies: Local Opportunities and Local Development
The Role and Importance of Tourism and Recreation Activities in the Development of the Bingol Province
2019
Bilimsel Kitap
14. Sürdürülebilir Turizm: Gösterge Geliştirme ve Ölçme Yaklaşımı
Sürdürülebilir Turizm Odaklı Ölçüm ve Analiz Teknikleri
2019
Bilimsel Kitap
15. Current Issues in Tourism and Hospitality Management
Ecorecreation
2019
Bilimsel Kitap
16. Gastro Kültür Bingöl
2018
Bilimsel Kitap
17. Müşteri İlişkileri Yönetimi
2018
Bilimsel Kitap
18. Amonra Otel Otomasyon Sistemleri Otello Hospitality Suite
2016
Bilimsel Kitap
19. Rekreasyona Giriş
Rekreasyonun Diğer Alanlarla İlişkisi
2014
Bilimsel Kitap
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×