HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT IŞIL BARUTÇU MAZI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
16714
) - (ORCID :
0000-0002-5324-8451
)
ibarutcu@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
1
Mikrodalga ile Kurutma İşleminde Ürün Dönme Hızının Limon Kabuğunun Kurutma Kinetiği ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Afrika göçmen çekirgesinin (Locusta migratoria) kızılötesiyle kurutulması ve çekirge tozunun bazı tekno-fonksiyonel özelliklerinin belirlenmesi.
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Farklı kurutma teknikleriyle kurutulan kivi dilimlerinin adsorpsiyon izotermlerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Kokulu üzümden (Vitis Labrusca L.) farklı stabilizatörlerin ilavesi ile hazırlanan pudinglerin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri.
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Zaman-sıcaklık indikatörü olarak kara havuçtan (Daucus carota L. var. Atrorubens) elde edilen antosiyaninler ile akıllı paket oluşturulması.
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Farklı kurutma teknikleri ile kurutulan kivi meyvesinin bazı kalite özellikleri ile askorbik asit ve renk değişim kinetiğinin belirlenmesi.
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Mikrodalgada Isıtma İşleminin Yeşil Çay Ekstraktı Eklenmiş Ayçiçek Yağının Termal Stabilitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Zein esaslı yenilebilir filmlerin kavrulmuş fındığın raf ömrü üzerine etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Mikrodalgada Kızartma İşleminin Tavuk Eti Proteinleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Effects of different batter formulations on physical and chemical properties of microwave and conventionally fried chicken fingers
BAP
Tamamlandı
11
Design of microwave coatings for microwave heating of fried and frozen products
BAP
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×