DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KENAN PALA
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 222125) - (ORCID : 0000-0003-4903-1433) kenanpala@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

KİTAPLAR

  • 1. Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları
    Tatlı Hazırlama Teknik ve Uygulamaları (Sütlü ve Meyve Tatlıları)
    2023 Bilimsel Kitap
  • 2. Participants 'Motivations for International Sporting Events in Oman: A Comparative Study between Muscat Marathon, Iron Man and Spartan Race

    2023 Bilimsel Kitap
  • 3. Gastronomik Akımlar - I
    Rafine Mutfak
    2023 Bilimsel Kitap
  • 4. Geleneksel Yöntem ve Uygulamalarla Orta Karadeniz Mutfak Kültürü

    2023 Bilimsel Kitap
  • 5. Endüstriyel Mutfaklar İçin Standart Yemek Reçeteleri

    2023 Bilimsel Kitap
  • 6. Türk Dünyası Mutfak Kültürü
    Kırgızistan Mutfak Kültürü
    2023 Bilimsel Kitap
  • 7. Sosyal Bilimlerde Güncel Tartışmalar 14
    İnovatif Bir Yaklaşımla Osmanlı-Amasya Mutfağı Sentezi
    2023 Bilimsel Kitap
  • 8. Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları
    Cumhuriyetle Birlikte Anadolu Mutfak Kültüründe Yaşanan Değişim ve Gelişimin Değerlendirilmesi
    2023 Bilimsel Kitap
  • 9. Stratejik Yönetimde Güncel Konular
    Altı Sigma Yönetimi
    2016 Bilimsel Kitap
  • 10. Gastro-Tourism: Traditional Amasya Gastronomy Recipes

    2021 Bilimsel Kitap

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ