HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KENAN PALA
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
222125
) - (ORCID :
0000-0003-4903-1433
)
kenanpala@odu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
KİTAPLAR
1. Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları
Tatlı Hazırlama Teknik ve Uygulamaları (Sütlü ve Meyve Tatlıları)
2023
Bilimsel Kitap
2. Participants 'Motivations for International Sporting Events in Oman: A Comparative Study between Muscat Marathon, Iron Man and Spartan Race
2023
Bilimsel Kitap
3. Gastronomik Akımlar - I
Rafine Mutfak
2023
Bilimsel Kitap
4. Geleneksel Yöntem ve Uygulamalarla Orta Karadeniz Mutfak Kültürü
2023
Bilimsel Kitap
5. Endüstriyel Mutfaklar İçin Standart Yemek Reçeteleri
2023
Bilimsel Kitap
6. Türk Dünyası Mutfak Kültürü
Kırgızistan Mutfak Kültürü
2023
Bilimsel Kitap
7. Sosyal Bilimlerde Güncel Tartışmalar 14
İnovatif Bir Yaklaşımla Osmanlı-Amasya Mutfağı Sentezi
2023
Bilimsel Kitap
8. Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları
Cumhuriyetle Birlikte Anadolu Mutfak Kültüründe Yaşanan Değişim ve Gelişimin Değerlendirilmesi
2023
Bilimsel Kitap
9. Stratejik Yönetimde Güncel Konular
Altı Sigma Yönetimi
2016
Bilimsel Kitap
10. Gastro-Tourism: Traditional Amasya Gastronomy Recipes
2021
Bilimsel Kitap
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×