DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KENAN PALA
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 222125) - (ORCID : 0000-0003-4903-1433) kenanpala@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

  • Öğrenim Bilgisi
  • 2020-2023
  • NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
    Çoklu görev ve kariyer uyum yeteneklerinin pişirme yetkinlikleri üzerindeki etkisi: Aşçılık eğitimi alan öğrenciler üzerine bir araştırma
  • 2015-2018
  • GAZİ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Mesleki turizm eğitiminde öğrencilerin e-öğrenmeye hazır bulunuşluk düzeylerinin belirlenmesine yönelik bir araştırma
  • 2005-2009
  • GAZİ ÜNİVERSİTESİ

    MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ