DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KENAN PALA
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 222125) - (ORCID : 0000-0003-4903-1433) kenanpala@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

Dönem Ders Adı Dili Saat
2023-2024 APR 219- Dünya Mutfakları Türkçe 4
2023-2024 APR 217- Osmanlı Mutfağı Türkçe 4
2023-2024 APR 225- Mesleki Uygulamalar III Türkçe 4
2022-2023 APR 126 - Pişirme Yöntemleri II Türkçe 5
2022-2023 APR 115 - Pişirme Yöntemleri I Türkçe 5
2022-2023 APR 222- Soğuk Mutfak Türkçe 4
2022-2023 APR 218- Yöresel Mutfaklar Türkçe 5
2021-2022 HOT 130- Pastane Ürünleri Türkçe 4
2021-2022 APR 217- Osmanlı Mutfağı Türkçe 4
2021-2022 APR 222- Soğuk Mutfak Türkçe 4
2021-2022 APR 218- Yöresel Mutfaklar Türkçe 5
2021-2022 HOT 125- Mesleki Uygulamalar I Türkçe 4

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ