1 |
Uskumrudan izole edilen bozulma etmeni bakterilerin histamin üretimi üzerine zeytin yaprağı ekstraktının etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
2 |
Ammonia and Biogenic Amine Production of Fish Spoilage Bacteria: Affected by Olive Leaf Olive Cake and Black Water
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
3 |
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Analitik Kimya Laboratuvar Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
4 |
L-arjinin Dekarboksilaz Sıvısına Eklenen Kavrakrolün Patojenlerin Gelişme Performansı ve Biyojenik Amin Üretimine Etkisinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
5 |
Yüksek devirli soğutmalı santrifüj şaft ve süspansiyon bakım onarımı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
6 |
Fenolik Bileşenlerin (Karnosik Asit, Kaemferol ve Luteolin) Bazı Bozucu ve Gıda Kaynaklı Patojenik Bakterilerin Gelişimi ve Biyojenik Amin Üretimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
7 |
Patates,Şeker Pancarı, Yer Elması ve Kırmızı Pancar Kabuğu Ekstrelerinin Gıda Kaynaklı Patojen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
8 |
Bazı Baharatların Sumak Kimyon Karabiber ve Kırmızı Biber Gıda Kaynaklı Patojen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
9 |
Mersin Körfezinden (Kuzey Doğu Akdeniz) bvlanan balon balıklarının (Lagocephalus sceleratus, Lagocephalus spadiceus, Lagocephalus suezensis) besin bileşenleri, ağır metal ve tetrodotoksin (TTX) düzeylerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
10 |
Bor Mineralinin Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus Mykiss) Büyüme Performansına Ve Besin Kompozisyonuna Etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
11 |
Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Antimikrobiyal Etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
12 |
İşleme Teknolojisi Laboratuvarında Kullanılan Çeker Ocakların Bakımı ve Onarımı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
13 |
Farklı Oranlarda Zeytin Yağı Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Soğukta Depolanan Alabalık Filetoları Üzerindeki Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
14 |
INHIBITION EFFECTS OF CARVACROL ON BIOGENIC AMINES FORMATION BY COMMON FOODBORNE PATHOGENS IN ARGININE DECARBOXYLASE BROTH
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
15 |
Eksi balığı Equulites klunzingeri protein izolatı ile sosis üretimi ve soğuk depolama süresince (4 C) fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik değişimlerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
16 |
Antimicrobial and antioxidant effects of nanoemulsions based on herb oils rosemary laurel thyme and sage on the quality of rainbow trout
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
17 |
Soğutmalı santrifüj cihazı motor bakım ve onarımı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
18 |
Determination of organic acid concentrations in wet and spraydried fish silage prepared with lactic acid bacteria
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
19 |
Balık (Caracius gibelio)silajlarında laktik asit bakteri suşlarının biyojenik amin oluşumu üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
20 |
Ultra düşük sıcaklık derin dondurucu cihazı bakım onarımı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
21 |
İşleme Teknolojisi Laboratuvarında Kullanılan Ultrasonik Homojenizatör (Sonikatör) Bakım ve Onarımı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
22 |
The Effects of Extraction Methods on Fat Content and Fatty Acid Profiles of Marine Fish Species
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
23 |
Diyabet oluşturulmuş sıçanlarda Ferula Eleaochytris (Çakşır) kök ekstresinin erektil disfonksiyon üzerindeki etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
24 |
Ticari bitkisel yağlar kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonların soğukta depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının kalite parametreleri üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
25 |
Lactobacillus reuteri serbest hücre ekstraktı ile propolis ekstraktlarının mikroenkapsülasyonu ve balıkta bozulmaya neden olan bakteriler üzerindeki antibakteriyel etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
26 |
Erugosquilla massavensis'den hazırlanan asit silajların besinsel kaliteleri ve depolanma süresince kimyasal ve mikrobiyolojik kalitelerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
27 |
Farklı Ekstraksiyon Metotlarının Balık Yağ Verimine ve Yağ Asit Profiline Etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
28 |
Biberiye Esansiyel Yağı Kullanılarak Hazırlanan Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Balıklarda Bozulma Etmeni ve Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
29 |
İsrail Sazan (Carassius Gibelio)ından Biyoaktif Proteinlerin Ve Peptitlerin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
30 |
Denizel ve tarımsal kaynaklardan elde edilen biyoaktif bileşenlerin gıda arzı güvenliği açısından değerlendirilmesi ve farklı gıda matrislerine uygulaması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
31 |
Bitkisel yağ bazlı nanoemülsiyonların kolloidal salınım sistemi olarak kullanılmasının farklı gıda matrislerindeki etkilerin incelenmesi
TÜBİTAK PROJESİ
Devam Ediyor
|
32 |
Farklı Etken Madde Yüklü Nanolipozom Formülasyonlarının Levrek Filetolarının Kalite Parametrelerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
33 |
Farklı giriş sıcaklıkları kullanılarak mikroenkapsüle edilmiş balık yağlarının oksidatif stabilitesinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
34 |
Lactobacilli karma kültür metabolitlerinin karakterizasyonu ve balık bozucu bakteriler üzerindeki biyoaktivitesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
35 |
Farklı sarımsak ekstraktlarının invitro antimikrobiyal ve antioksidan etkilerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
36 |
Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Gıda Kaynaklı Su Ürünleri Patojen ve Bozucu Bakterilere Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
37 |
Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin (Nisin, Sakein ve Pediocin) Karakterizasyonu ve Bakteriyel Biyojen Amin Üretimine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
38 |
Balon Balığı (Lagocephalus sceleratus)’nın Ülkemiz Kıyılarında Yayılım Alanları, Biyolojisi ve Tetrodotoksin Düzeylerinin Belirlenmesi, Olası Mücadele Yöntemlerinin Araştırılması ve Aslan Balığı (Pterois sp.)’nin Ege Denizi ve Akdeniz ’ de Yayılım Alanlarının Belirlenmesi
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
|
39 |
Bor Mineralinin Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus Mykiss) Büyüme Performansına Ve Besin Kompozisyonuna Etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
40 |
The effects of cell free extract of Lactobacillus plantarum and Pediococcus acidolactici alone or in combination with thyme and laurel extracts on microbiological and chemical quality of fermented sardine
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
41 |
Antimicrobial and antioxidant effects of nanoemulsions based on herb oils rosemary laurel thyme and sage on the quality of rainbow trout
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
42 |
INHIBITION EFFECTS OF CARVACROL ON BIOGENIC AMINES FORMATION BY COMMON FOODBORNE PATHOGENS IN ARGININE DECARBOXYLASE BROTH
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
43 |
Determination of organic acid concentrations in wet and spraydried fish silage prepared with lactic acid bacteria
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
44 |
Prevention of toxin production by lactic acid bacteria (Toksin üretiminin laktik asit bakteriler tarafından önlenmesi)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
45 |
The Elemination of Toxins Using Organic Acids (Organik Asit Kullanarak Toksinlerin Eleminasyonu)
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
46 |
Ultra düşük sıcaklık derin dondurucu cihazı bakım onarımı
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
47 |
Balık (Caracius gibelio) silajlarında laktik asit bakteri suşlarının biyojenik amin oluşumu üzerine etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
48 |
Yüksek devirli soğutmalı santrifüj şaft ve süspansiyon bakım onarımı
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
49 |
Soğutmalı santrifüj cihazı motor bakım ve onarımı
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
50 |
Limon esansiyel yağı içeren nanoemu¨lsiyona dayalı kaplamanın sardalya filetolarının raf ömru¨ u¨zerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
51 |
Zeytin yaprağı ekstraktının mikroenkapsüle hamsi (Engraulis encrasicolus) yağlarının fizikokimyasal özellikleri ve oksidatif kararlılıkları üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
52 |
Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Antimikrobiyal Etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
53 |
Mersin Körfezi’ndeki (Kuzey Doğu Akdeniz) Bazı Ekonomik Su Ürünlerinin Organik Klorlu Pestisit ve Ağır Metal Kirlilik Düzeylerinin Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
54 |
Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Gıda Kaynaklı Su Ürünleri Patojen ve Bozucu Bakterilere Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin İncelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
55 |
Propolis etanol ekstraktının balık etindeki Morganella psychrotolerans gelişimi ve balık kalitesi üzerine etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
56 |
Nanoemülsifiye edilmiş greyfurt esansiyel yağının bakteriler üzerine etkilerinin disk difüzyon, MIC ve MBC metotları kullanılarak araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
57 |
Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin (Nisin, Sakein ve Pediocin) Karakterizasyonu ve Bakteriyel Biyojen Amin Üretimine Etkilerinin İncelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
58 |
Mersin Körfezi’ndeki Balon Balığı Türlerinin Tetrodotoksin (TTX) Düzeylerindeki Eşeye ve Mevsime Bağlı Değişimlerin Belirlenmesi
-Tübitak 1001
Tamamlandı
|
59 |
The Effects of Extraction Methods on Fat Content and Fatty Acid Profiles of Marine Fish Species
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
60 |
İşleme Teknolojisi Laboratuvarında Kullanılan Ultrasonik Homojenizatör (Sonikatör) Bakım ve Onarımı
0
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
61 |
İşleme Teknolojisi Laboratuvarında Kullanılan Çeker Ocakların Bakımı ve Onarımı
0
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
62 |
Farklı Oranlarda Adaçayı Esansiyel Yağı ile Hazırlanan Mikroenkapsüle Balık Yağının Depolama Süresince Oksidasyon ve Yağ Asitlerindeki Değişimlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
63 |
Mikroenkapsüle Lactobacillus reuteri ve biyoaktif maddelerinin in vitro/in vivo antimikrobiyal etkilerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
64 |
Gümüşi havuz balığından (Caracius gibelio) asit ve enzimatik hidroliz yöntemleriyle üretilen balık protein hidrolizatlarının biyokimyasal fiziksel ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
|
65 |
Balon Balıklarından İzole Edilen Bakterilerin Balık İnfüzyon Sıvıları İçerisindeki Tetrodotoksin (TTX) Üretimlerinin İncelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
66 |
Farklı Oranlarda Zeytin Yağı Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Soğukta Depolanan Alabalık Filetoları Üzerindeki Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
67 |
Erugosquilla massavensis’den hazırlanan asit silajların besinsel kaliteleri ve depolanma süresince kimyasal ve mikrobiyolojik kalitelerinin değerlendirilmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
68 |
Eksi balığı Equulites klunzingeri protein izolatı ile sosis üretimi ve soğuk depolama süresince (4 C) fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik değişimlerinin araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
69 |
Ticari bitkisel yağlar kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonların soğukta depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının kalite parametreleri üzerine etkileri
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
70 |
Diyabet oluşturulmuş sıçanlarda Ferula Eleaochytris (Çakşır) kök ekstresinin erektil disfonksiyon üzerindeki etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
71 |
L-arjinin Dekarboksilaz Sıvısına Eklenen Kavrakrolün Patojenlerin Gelişme Performansı ve Biyojenik Amin Üretimine Etkisinin İncelenmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
72 |
Bazı Baharatların Sumak Kimyon Karabiber ve Kırmızı Biber Gıda Kaynaklı Patojen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
73 |
Organik Asitlerin Bozucu ve Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteri Gelişimi ve Biyojenik Amin Üretimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
74 |
Aromatik Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Fermente Balık Filetosu Üzerindeki Mikrobiyolojik ve Kimyasal Etkileri
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
75 |
Ayçiçek yağı kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonun dondurularak depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının duyusal kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkileri
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
76 |
Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (8 Adet)
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
77 |
Ammonia and Biogenic Amine Production of Fish Spoilage Bacteria Affected by Olive Leaf Olive Cake and Black Water
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
78 |
Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (1 Adet)
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
79 |
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Analitik Kimya Laboratuvar Alt Yapısının Geliştirilmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
80 |
Fenolik Bileşenlerin (Karnosik Asit, Kaemferol ve Luteolin) Bazı Bozucu ve Gıda Kaynaklı Patojenik Bakterilerin Gelişimi ve Biyojenik Amin Üretimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
81 |
Patates, Şeker Pancarı, Yer Elması ve Kırmızı Pancar Kabuğu Ekstrelerinin Gıda Kaynaklı Patojen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
82 |
Mersin Körfezinden Yakalanan Balon Balığı’nın (Lagocephalus sceleratus, Gmelin 1789) Mevsime ve Eşeye Bağlı Olarak Besin Kompozisyonu ve Tetrodotoksin Düzeylerindeki Değişimler
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
83 |
Karabaş (Lavandula stoechas) ve Melisa (Melissa officinalis L.) Bitki Ekstrelerinin Hamsi Balığı (Engraulis encrasicolus) Üzerindeki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkilerinin İncelenmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
84 |
Patates, Yer Elması ve Pancar Kabuğu Ekstraktlarının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetoları Üzerindeki Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Etkisi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
85 |
Uskumrudan izole edilen bozulma etmeni bakterilerin histamin üretimi üzerine zeytin yaprağı ekstraktının etkisi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
|
86 |
Bitki esansiyel yağları kullanılarak hazırlanan nanoemilsiyonların buzda depolanan alabalık filetosu üzerine antioksidan ve antimikrobiyal etkileri
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
-Tübitak 1002
Tamamlandı
|
87 |
Hayvansal ve Bitkisel Kökenli Kaynaklardan Esansiyel Yağ Asitlerinin Elde Edilmesi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
|