ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ YILMAZ UÇAR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 10877) - (ORCID : 0000-0002-6770-6652) yilmazucar@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

KİTAPLAR

  • 1. Smart Nanomaterials for Bioencapsulation
    Bio-encapsulation for food additives
    2022 Bilimsel Kitap
  • 2. Environmental and Health Management of Novel Coronavirus Disease (COVID-19)
    An Overview of Food Safety and COVID-19 Infection: Nanotechnology and Cold Plasma Applications, Immune-Boosting Suggestions, Hygienic Precautions
    2021 Bilimsel Kitap
  • 3. Denizden Gastronomiye
    Hamsinin Karadeniz Kültüründeki Önemi
    2021 Bilimsel Kitap
  • 4. Denizden Gastronomiye
    Balık Yağı Üzerine
    2021 Bilimsel Kitap
  • 5. Innovative Technologies in Seafood Processing
    Nanotechnological Applications
    2020 Bilimsel Kitap

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ