1 |
Metal levels of commercially important Saurida lessepsianus from North-Eastern Mediterranean: Health risk estimation
KÖŞKER ALİ RIZA, UÇAR YILMAZ, DURMUŞ MUSTAFA, KORKMAZ KORAY, YILMAZ HATİCE ASUMAN (07.10.2022 - ) , Yayın Yeri: VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress ,09.10.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
2 |
The influence of sweet potato peel extract on biogenic amine accumulation in amino acid decarboxylase broth by food-borne pathogens
UÇAR YILMAZ, DURMUŞ MUSTAFA, KÖŞKER ALİ RIZA, KORKMAZ KORAY, YAZGAN HATİCE (07.10.2022 - ) , Yayın Yeri: VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress ,09.10.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
3 |
INVESTIGATION OF IN VITRO ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF GARLIC EXTRACT AGAINST TWO IMPORTANT FOOD-BORNE PATHOGEN BACTERIA
YAZGAN HATİCE, KÜLEY BOĞA ESMERAY, ÖZOĞUL YEŞİM, UÇAR YILMAZ, DURMUŞ MUSTAFA (07.09.2021 - 08.09.2021) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (14th FABA 2021) ,08.09.2021
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
Ön Pişirilmiş ve Vakum Paketlenmiş Yengeç Eti Kalitesine Baharatların Etkileri
ÖZOĞUL YEŞİM,AYAS DENİZ,ÖZOĞUL FATİH,KÜLEY BOĞA ESMERAY,BALIKÇI ESRA,YAZGAN HATİCE,UÇAR YILMAZ (25.10.2011 - 27.10.2011) , Yayın Yeri: XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,27.10.2011
Ulusal
Özet bildiri
|
5 |
The Impact of Nanoemulsions of Mandarin and Grapefruit Essential Oils on the Color Changes of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Cold Storage
UÇAR YILMAZ (21.11.2018 - 23.11.2018) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA 2018) ,23.11.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
6 |
The effects of Ferula eleaochytris root extract on erectile dysfunction in diabetic rats
Büyüknacar H Sinem,Çimentepe Özge Öztürk,UÇAR YILMAZ,GÖÇMEN CEMİL,KUMCU EDA (26.06.2016 - 30.06.2016) , Yayın Yeri: 7th European Congress of Pharmacology (EPHAR2016) ,27.06.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
7 |
The Effects of Nanoemulsions Based on Commercial Oils Sunflower Canola Corn Olive Soybean and Hazelnut Oils for the Quality of Farmed Sea Bass at 2 2OC
ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL FATİH,ESMERAY KÜLEY BOĞA,UÇAR YILMAZ,YAZGAN HATİCE (23.03.2015 - 24.03.2015) , Yayın Yeri: ICFEB 2015 : 17th International Conference on Food Engineering and Biotechnology ,23.03.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
8 |
Purification of Eicosapentaenoic Acid EPA and Docosahexaenoic Acid DHA from Fish Oil Using HPLC Method and Investigation of Their Antibacterial Effects on Some Pathogenic Bacteria
UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,KÖŞKER ALİ RIZA,KÜLEY BOĞA ESMERAY,AYAS DENİZ (23.03.2015 - 24.03.2015) , Yayın Yeri: ICFEB 2015 : 17th International Conference on Food Engineering and Biotechnology ,23.03.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
9 |
Ammonia and Biogenic Amine Production of Fish Spoilage Bacteria Affected by Olive Leaf Olive Cake and Black Water
KÜLEY ESMERAY,DURMUŞ MUSTAFA,BALIKÇI ESRA,ÖZYURT GÜLSÜN,UÇAR YILMAZ,KÜLEY FERHAT,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM (23.03.2015 - 24.03.2015) , Yayın Yeri: ICFEB 2015 : 17th International Conference on Food Engineering and Biotechnology ,23.03.2015
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
10 |
Seasonal and sexual changes of chemical composition in puffer fish Lagocephalus sceleratus caught from Northeastern Mediterranean
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ (12.10.2015 - 15.10.2015) , Yayın Yeri: TAFT 2015- 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting) ,12.10.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
11 |
The effects of nanoemulsions based on commercial oils on biogenic amine concentration of refrigerated farmed sea bass
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,KÜLEY BOĞA ESMERAY,AYAS DENİZ,ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ (12.10.2015 - 15.10.2015) , Yayın Yeri: TAFT 2015- 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting) ,12.10.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
12 |
The effects of nanoemulsions based on commercial oils sunflower canola corn olive soybean and hazelnut oils on the fatty acid compositions of farmed sea bass stored at 2 2 oC
ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,AYAS DENİZ,YAZGAN HATİCE (12.10.2015 - 15.10.2015) , Yayın Yeri: TAFT 2015- 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting) ,12.10.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
13 |
The effects of nanoemulsions based on commercial oils sunflower canola corn olive soybean and hazelnut oils on sensory chemical and microbial quality of frozen sea bass fillets
ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,BALIKÇI ESRA,AYAS DENİZ,GÖKDOĞAN SAADET,UÇAR YILMAZ (12.10.2015 - 15.10.2015) , Yayın Yeri: TAFT 2015- 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting) ,12.10.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
14 |
Fatty acid compositions of cyprinid fish oils Carassius gibelio
ÖZYURT GÜLSÜN,ÖZOĞUL YEŞİM,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,ÖZYURT CANER ENVER,ERGÜVEN MERVE,UÇAR YILMAZ (12.10.2015 - 15.10.2015) , Yayın Yeri: TAFT 2015- 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting) ,12.10.2015
Uluslararası
Özet bildiri
|
15 |
Investigation of the Seasonal Variations of Proximate and Fatty Acid Profile in the Bivalve Mollusc Scapharca inaequivalvis from Black Sea
UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,AYDIN MEHMET,ALİ RIZA KÖŞKER,ESMERAY KÜLEY BOĞA (25.09.2014 - 27.09.2014) , Yayın Yeri: FABA 2014: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES ,25.09.2014
Uluslararası
Özet bildiri
|
16 |
Effect Of Ice Treated With Potato Sweet Potato Sugar Beet And Red Beet Peel Extract On Quality Parameters Of Rainbow Trout Oncorhynchus Mykiss Fillets
UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL FATİH,YAVUZER Emre,SAADET GÖKDOĞAN,MEBRURE NÜKET YAVUZER (25.09.2014 - 27.09.2014) , Yayın Yeri: FABA 2014: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES ,25.09.2014
Uluslararası
Özet bildiri
|
17 |
Effects Of Natural Extracts On Fatty Acid Profile Of Fish Ball Scomber Scomber During Frozen Storage 18oC
BALIKÇI ESRA,UÇAR YILMAZ,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,SAADET GÖKDOĞAN (25.09.2014 - 27.09.2014) , Yayın Yeri: FABA 2014: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES ,25.09.2014
Uluslararası
Özet bildiri
|
18 |
Doğal Antioksidan Kekik Yeşil Çay Adaçayı ve Defne Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden Scomber japonicus Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri
ÖZOĞUL YEŞİM,BALIKÇI ESRA,KAÇAR ÇİĞDEM,GÖKDOĞAN SAADET,YAZGAN HATİCE,KÜLEY BOĞA ESMERAY,Kenar Mehmet,ŞİMŞEK AYŞE,AYAS DENİZ,UÇAR YILMAZ (25.10.2011 - 27.10.2011) , Yayın Yeri: XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,27.10.2011
Ulusal
Özet bildiri
|
19 |
Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri
KÜLEY BOĞA ESMERAY,BOĞA MUSTAFA,BALIKÇI ESRA,GÖKDOĞAN SAADET,YAZGAN HATİCE,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA (03.09.2013 - 06.09.2013) , Yayın Yeri: XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,06.09.2013
Ulusal
Özet bildiri
|
20 |
Biogenic Amine Production Ability of Lactic Acid Bacteria in European Barracuda Common Pandora Striped Mullet Infusion Broth
KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,BALIKÇI ESRA,DURMUŞ MUSTAFA,GÖKDOĞAN SAADET,UÇAR YILMAZ (24.05.2012 - 25.05.2012) , Yayın Yeri: First İnternational Workshop on Marine Biotechnoloy and Genomics ,25.05.2012
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
21 |
The Effects of Natural Zeolite on Fatty Acids Profile of Mediterranean Sardine Fillets
ÖZOĞUL FATİH,KÜLEY BOĞA ESMERAY,GÖKDOĞAN SAADET,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,BALIKÇI ESRA,KAÇAR ÇİĞDEM,YAZGAN HATİCE,ÖZOĞUL İLYAS,ÖZ MUSTAFA (24.05.2012 - 25.05.2012) , Yayın Yeri: First İnternational Workshop on Marine Biotechnoloy and Genomics ,25.05.2012
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
22 |
The Effect of Extraction Methods on the TexturalStructure of Gelatin from Frigate Mackerel Auxisthazard Skins
AKSUN ELİF TUĞÇE,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA (26.10.2016 - 28.10.2016) , Yayın Yeri: 2nd Congress on Food Structure Design - FSD 2016 ,26.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
23 |
DISTRIBUTION OF TETRODOTOXIN TTX LEVELS IN PUFFERFISH (Lagocephalus sceleratus) FROM DIFFERENT REGION OF THE WORLD
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,AYAS DENİZ,BOĞA ESMERAY KÜLEY (03.11.2016 - 05.11.2016) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA) ,03.11.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
24 |
QUALITY EVALUATION OF FISH OILS EXTRACTED FROMSILAGE TREATED WITH FORMIC ACID AND DIFFERENTBACTERIA STRAINS
ÖZYURT GÜLSÜN,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA (03.11.2016 - 05.11.2016) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA) ,03.11.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
25 |
THE EFFECT OF SAFFLOWER AND BITTER MELON EXTRACTS ON BIOGENIC AMINE FORMATION OF FISH SPOILAGEBACTERIA
YAVUZER Mebrure Nüket,YAVUZER EMRE,BOĞA Esmeray KÜLEY,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,GAYDE ÇAĞIN,ÖZOĞUL FATİH (03.11.2016 - 05.11.2016) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA) ,03.11.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
26 |
ORGANIC ACID ACCUMULATION IN ACID AND FERMENTEDFISH SILAGE MADE FROM FISH PROCESSING WASTE
ÖZYURT GÜLSÜN,BOĞA Esmeray KÜLEY,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH (03.11.2016 - 05.11.2016) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA) ,03.11.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
27 |
INVESTIGATION OF EFFECTS OF SUMAC CUMIN BLACKPEPPER RED PEPPER EXTRACTS ON AMMONIA AND BIOGENIC AMINE PRODUCTION OF FOOD BORNE PATHOGENS
KÜLEY Ferhat,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER Ali Rıza,AKSUN ELİF TUĞÇE,ÖZOĞUL FATİH (03.11.2016 - 05.11.2016) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA) ,03.11.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
28 |
INHIBITION EFFECTS OF CARVACROL ON BIOGENIC AMINESFORMATION BY COMMON FOOD BORNE PATHOGENS INARGININE DECARBOXYLASE BROTH
POLAT ABDURAHMAN,ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ (03.11.2016 - 05.11.2016) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA) ,03.11.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
29 |
ANTIMICROBIAL EFFECTS OF LACTIC FUMARIC SUCCINICAND ORTO PHOSPHORIC ACID ON GROWTH OF FISHSPOILAGE BACTERIA AND COMMON FOOD BORNE PATHOGEN
ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,KÖŞKER Ali Rıza,KÜLEY BOĞA Esmeray (03.11.2016 - 05.11.2016) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA) ,03.11.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
30 |
THE EFFECTS OF CELL FREE EXTRACT OF Lactobacillus plantarum AND Pediococcus acidolactici ALONE OR IN COMBINATION WITH THYME AND LAUREL EXTRACTS ON MICROBIOLOGICAL AND CHEMICAL QUALITY OF FERMENTED SARDINE
Kuley Boga Esmeray,BOĞA MUSTAFA,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,Köşker Ali Rıza (12.10.2016 - 14.10.2016) , Yayın Yeri: 46th WEFTA (West European Fish Technologists’ Association) CONFERENCE ,12.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
31 |
ANTIMICROBIAL AND ANTIOXIDANT EFFECTS OF NANOEMULSIONSBASED ON HERB OILS ROSEMARY LAUREL THYME AND SAGE ONTHE QUALITY OF RAINBOW TROUT
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ (12.10.2016 - 14.10.2016) , Yayın Yeri: 46th WEFTA (West European Fish Technologists’ Association) CONFERENCE ,12.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
32 |
INHIBITION IMPACTS OF ORGANIC ACIDS LACTIC FUMARIC SUCCINIC AND ORTO PHOSPHORIC ON BIOGENIC AMINESFORMATION BY SPOILAGE BACTERIA AND COMMON FOOD BORNEPATHOGENS
ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,Kuley Esmeray,ÖZOĞUL YEŞİM,YAZGAN HATİCE,ÖZOĞUL İLYAS (12.10.2016 - 14.10.2016) , Yayın Yeri: 46th WEFTA (West European Fish Technologists’ Association) CONFERENCE ,12.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
33 |
THE EFFECTS OF ORGANIC ACIDS ON BIOGENIC AMINE PRODUCTIONBY FISH SPOILAGE AND FOOD BORNE PATHOGENS IN TYROSINEDECARBOXYLASE BROTH
ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,Köşker Ali Rıza (12.10.2016 - 14.10.2016) , Yayın Yeri: 46th WEFTA (West European Fish Technologists’ Association) CONFERENCE ,12.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
34 |
THE EFFECTS OF NANOEMULSIONS ON FATTY ACID PROFILES OFVACUUMED PACKED SEA BASS AT 2±2oC
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,Köşker Ali Rıza (12.10.2016 - 14.10.2016) , Yayın Yeri: 46th WEFTA (West European Fish Technologists’ Association) CONFERENCE ,12.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
35 |
THE HEALTH RISK OF TETRODOTOXIN IN MEDITERRANEAN SEA
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL İLYAS (12.10.2016 - 14.10.2016) , Yayın Yeri: 46th WEFTA (West European Fish Technologists’ Association) CONFERENCE ,12.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
36 |
Seasonal Changes in the Chemical Composition of the Beadlet Anemones Actinia equina Linneaus 1758 from Mersin Bay in the Northeastern Mediterranean Sea
KÖŞKER ALİ RIZA,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,AYAS DENİZ,YATKIN KEMAL (12.10.2016 - 14.10.2016) , Yayın Yeri: 46th WEFTA (West European Fish Technologists’ Association) CONFERENCE ,12.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
37 |
THE COMPARISON OF THE FATTY ACID COMPOSITIONS OF FISH SILAGE OILS PREPARED FROM FISH WASTE TREATED WITH FORMIC ACID AND DIFFERENT BACTERIA STRAINS
ÖZYURT GÜLSÜN,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL YEŞİM (25.08.2016 - 29.08.2016) , Yayın Yeri: 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES AND TECHNICS (ICAVST) ,25.08.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
38 |
EFFECTS OF NANOEMULSIONS ON FOOD BORNE PATHOGENS
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,OZ MUSTAFA (25.08.2016 - 29.08.2016) , Yayın Yeri: 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES AND TECHNICS (ICAVST) ,25.08.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
39 |
THE POTENTIAL BENEFITS AND HARMS OF TETRODOTOXIN
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,AYAS DENİZ,ÖZOĞUL YEŞİM (25.08.2016 - 29.08.2016) , Yayın Yeri: 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES AND TECHNICS (ICAVST) ,25.08.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
40 |
BIOPRESERVATIVE PROPERTIES BACTERIOCINS OF LACTIC ACID BACTERIA
UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL FATİH (25.08.2016 - 29.08.2016) , Yayın Yeri: 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES AND TECHNICS (ICAVST) ,25.08.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
41 |
SENSORY AND CHEMICAL CHANGES IN CARP (Cyprinus carpio L., 1758) FILLETS MARINATED WITH SUNFLOWER OIL SUNFLOWER OIL PLUS POMEGRANATE SAUCE AND SUNFLOWER OIL PLUS PLUM SAUCE DURING STORAGE AT 4oC FOR 1 MONTH
KORKMAZ FATİH,ARSLAN ALİ,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM,ATAMANALP MUHAMMED,KOCAMAN ESAT MAHMUT,ALAK GONCA,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ (12.10.2016 - 14.10.2016) , Yayın Yeri: 46th WEFTA (West European Fish Technologists’ Association) CONFERENCE ,14.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
42 |
The Effects of Season and Gender on The Proximate And Fatty Acid Profile of Male and Female Warty Crab Eriphia Verrucosa From Black Sea
ÖZOĞUL YEŞİM,AYDIN MEHMET,DURMUŞ MUSTAFA,KARADURMUŞ UĞUR,ÖZ MUSTAFA,YUVKA İLKNUR,UÇAR YILMAZ,AYAS DENİZ,KÜLEY BOĞA ESMERAY,KÖŞKER ALİ RIZA (28.10.2013 - 01.11.2013) , Yayın Yeri: 40th CIESM Congress ,01.11.2013
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
43 |
Doğal Zeolitin Vakum Paketlenmiş Sardalya Filetolarındaki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri
KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ (25.10.2011 - 27.10.2011) , Yayın Yeri: XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,27.10.2011
Ulusal
Özet bildiri
|
44 |
Klinoptilolitin Gram Pozitif Bakterilerin Amonyak ve Biyojen Amin Üretimine Etkisi
GÖKDOĞAN SAADET,ÖZOĞUL YEŞİM,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,KAÇAR ÇİĞDEM,UÇAR YILMAZ (25.10.2011 - 27.10.2011) , Yayın Yeri: XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,27.10.2011
Ulusal
Özet bildiri
|
45 |
The influences of natural Zeolite cliptinolite on Ammonia and Biogenic Amine Formation by Food Borne Pathogen
GÖKDOĞAN SAADET,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,KAÇAR ÇİĞDEM,AYAS DENİZ (27.09.2011 - 30.09.2011) , Yayın Yeri: 41th Annual WEFTA Meetting ,30.09.2011
Uluslararası
Özet bildiri
|
46 |
The effects of natural antioxidant extracts thymus green tea sage and laurel on the biogenic amine contents of fish burgers made from minced chub mackerel Scomber japonicus
ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,BALIKÇI ESRA,AYAS DENİZ (27.09.2011 - 30.09.2011) , Yayın Yeri: 41th Annual WEFTA Meetting ,30.09.2011
Uluslararası
Özet bildiri
|
47 |
The Influence Of The Cell Free Solution Of Lactic Acid Bacteria On Tyramine Production By Food Borne Pathogenes In Tyrosine Decarboxylase Broth
YILMAZ NURTEN,ÖZOĞUL YEŞİM,ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ,ÖZ MUSTAFA,YAZGAN HATİCE (09.08.2012 - 12.08.2012) , Yayın Yeri: Aquaculture Europe 2013 ,12.08.2012
Uluslararası
Özet bildiri
|
48 |
Production of Histamine and Tyramine by Bacteria Isolated From Spoiled Sardine Sardina pilchardus
ÖZOĞUL FATİH,HOUICHER Abderrahmane,KÜLEY BOĞA ESMERAY,UÇAR YILMAZ (09.08.2012 - 12.08.2012) , Yayın Yeri: Aquaculture Europe 2013 ,12.08.2012
Uluslararası
Özet bildiri
|
49 |
Cell Free Solution From Lactic Acid Bacteria on the Growth And Biogenic Amine Formation by Food Borne Pathogenes in Histidine Amino Acid Decarboxylase Broth
UÇAR YILMAZ,YILMAZ NURTEN,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM,BALIKÇI ESRA,DURMUŞ MUSTAFA (09.08.2012 - 12.08.2012) , Yayın Yeri: Aquaculture Europe 2013 ,12.08.2012
Uluslararası
Özet bildiri
|
50 |
NOVEL METHODS FOR SEAFOOD PROCESSING
ÖZOĞUL YEŞİM,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL İLYAS,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH,POLAT ABDURAHMAN (19.04.2018 - 21.04.2018) , Yayın Yeri: The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” ,21.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
51 |
The Impact of Plant and Bacterial Cell Free Extracts on Ammonia and Biogenic Amine Formation in Fermented Sardine Fillets
DURMUŞ MUSTAFA,KÜLEY BOĞA ESMERAY,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017) ,17.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
52 |
Organic Acid Concentrations in Acid and Fermented Fish Silage Made from Equulites klunzingeri
ÖZYURT GÜLSÜN,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,UÇAR YILMAZ,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017) ,17.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
53 |
The Function of Sugar Beet Peel Extract on the In Vitro Biogenic Amine Production by Food Borne Pathogens
ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,KÖŞKER ALİ RIZA,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL İLYAS,ÖZOĞUL YEŞİM (12.07.2018 - 15.07.2018) , Yayın Yeri: 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH (ICFAR) ,15.07.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
54 |
Frankfurther Production with Pony Fish (Equulites klunzingeri) Protein Isolates and Determination of Chemical, Sensorial and Microbiological Changes During Shelf-life
ÖZYURT GÜLSÜN,GAYDE ÇAĞIN,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,AKSUN TÜMERKAN ELİF TUĞÇE,KÜLEY BOĞA ESMERAY (12.07.2018 - 15.07.2018) , Yayın Yeri: 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH (ICFAR) ,15.07.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
55 |
Chicken Frankfurther Production with Fish (Equulites klunzingeri) Protein Isolates and Determination of Nutritional Quality
ÖZYURT GÜLSÜN,GAYDE ÇAĞIN,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,AKSUN TÜMERKAN ELİF TUĞÇE,KÜLEY BOĞA ESMERAY (12.07.2018 - 15.07.2018) , Yayın Yeri: 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH (ICFAR) ,15.07.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
56 |
The Applications of Organic Acids on Seafood Biopreservation
UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,KÖŞKER ALİ RIZA,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL YEŞİM (12.07.2018 - 15.07.2018) , Yayın Yeri: 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH (ICFAR) ,15.07.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
57 |
Determination of bacterial flora in different tissues of pufferfish (Lagocephalus sceleratus, Gmelın 1789)
KÖŞKER ALİ RIZA,KÜLEY BOĞA ESMERAY,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,AYAS DENİZ,ÖZOĞUL FATİH (21.06.2019 - 23.06.2019) , Yayın Yeri: 2. Uluslararası GAP Matematik-Mühendislik-Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi ,23.06.2019
Uluslararası
Özet bildiri
|
58 |
Inhibition effects of phenolic compounds on biogenic amines formation by spoilage and pathogenic bacteria in ornithine decarboxylase broth
ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,ÖZYURT GÜLSÜN,KÜLEY BOĞA ESMERAY,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH (25.04.2018 - 27.04.2018) , Yayın Yeri: 7th International Molecular Biology and Biotechnology Congress ,27.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
59 |
The inhibitory impact of Enterococcus gallinarum and Lactobacillus plantarum on bacterial growth and biogenic amine accumulation in fermented striped piggy
YAZGAN HATİCE,KÜLEY BOĞA ESMERAY,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,ÖZYURT GÜLSÜN (25.04.2018 - 27.04.2018) , Yayın Yeri: 7th International Molecular Biology and Biotechnology Congress ,27.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
60 |
Physical properties of microencapsulated anchovy fish oil with discard fish protein isolate
ÖZYURT GÜLSÜN,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,ÖZOĞUL YEŞİM (25.04.2018 - 27.04.2018) , Yayın Yeri: 7th International Molecular Biology and Biotechnology Congress ,27.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
61 |
Antimicrobial activity of nanoemulsion based on different plant oil against fish spoilage bacteria
KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL YEŞİM,YAZGAN HATİCE,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA (25.04.2018 - 27.04.2018) , Yayın Yeri: 7th International Molecular Biology and Biotechnology Congress ,27.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
62 |
The effects of addition of fish protein isolate on the nutritive value of microencapsulated anchovy fish oil (Engraulis encrasicolus)
ÖZYURT GÜLSÜN,DURMUŞ MUSTAFA,ÖZYURT CANER ENVER,UÇAR YILMAZ,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,ÖZOĞUL YEŞİM (19.04.2018 - 21.04.2018) , Yayın Yeri: The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” ,21.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
63 |
Nisin as a natural antimicrobial and food additive in seafood industry
ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL İLYAS,YAZGAN HATİCE (19.04.2018 - 21.04.2018) , Yayın Yeri: The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” ,21.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
64 |
EFFECTS OF LACTIC ACID BACTERIA STRAINS ON BIOGENIC AMINE FORMATION IN FISH (Caracius gibelio) SILAGES
ÖZYURT GÜLSÜN,KÜLEY BOĞA ESMERAY,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM (05.09.2017 - 08.09.2017) , Yayın Yeri: 2nd International Science Symposium “Science Festival” ,08.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
65 |
The Effects of Extraction Methods on Fat Content and Fatty Acid Profiles of Marine Fish Species
ÖZOĞUL YEŞİM,TAKADAŞ FETHİYE,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZYURT GÜLSÜN,ÖZOĞUL FATİH (27.07.2017 - 28.07.2017) , Yayın Yeri: ICFPSFS 2017 : 19th International Conference on Food Product Safety in Food Science ,28.07.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
66 |
Gender and Season Variables on the Proximate Composition and Metal Levels of Warty Crab
AYDIN MEHMET,DURMUŞ MUSTAFA,AYAS DENİZ,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,YILMAZ EBRU (09.10.2017 - 11.10.2017) , Yayın Yeri: 2. International Iğdır Symposium ,11.10.2017
Ulusal
Özet bildiri
|
67 |
ANTIMICROBIAL MECHANISMS OF EMULSIFIED ESSENTIAL OIL IN FOOD BORNE MICROORGANISMS
YAZGAN HATİCE,UÇAR YILMAZ,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL YEŞİM (15.11.2019 - 17.11.2019) , Yayın Yeri: EURO ASIA 5th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES ,17.11.2019
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
68 |
The Effects of Nisin on the Sensory, Biochemical and Microbiological Changes of VacuumPacked and Refrigerated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fillets
UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL YEŞİM (21.11.2018 - 23.11.2018) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA 2018) ,23.11.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
69 |
The Combined Impact of Nisin and Vacuum-Packing on the Fatty Acid Profiles of Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fillets During Storage
UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL YEŞİM (21.11.2018 - 23.11.2018) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA 2018) ,23.11.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
70 |
THE EFFECTS OF SEASON ON MUSCLE TISSUE METAL LEVELS OF Apogon queketti CAUGHT FROMMERSIN BAY
UÇAR YILMAZ (15.11.2019 - 17.11.2019) , Yayın Yeri: EURO ASIA 5th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES ,17.11.2019
Uluslararası
Özet bildiri
|
71 |
MERSIN KÖRFEZI’NDEN AVLANAN ÜÇ FARKLI BALON BALIĞI TÜRÜNÜN (Lagocephalus sp.) TETRODOTOKSIN (TTX) DÜZEYLERININ BELIRLENMESI
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,AYAS DENİZ,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL YEŞİM (24.09.2019 - 26.09.2019) , Yayın Yeri: 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,26.09.2019
Ulusal
Özet bildiri
|
72 |
Narenciye Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Edilmiş Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimler
UÇAR YILMAZ (24.09.2019 - 26.09.2019) , Yayın Yeri: 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,26.09.2019
Ulusal
Özet bildiri
|
73 |
The impact of the addition of fish protein isolate on the oxidative stability of microencapsulated anchovy fish oil (Engraulis encrasicolus)
ÖZYURT GÜLSÜN,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,ÖZOĞUL YEŞİM (26.06.2018 - 30.06.2018) , Yayın Yeri: 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology ,30.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
74 |
The Impact of Nisin on Ammonia, Trimethylamine and Biogenic Amines Formation and Their Indices of Vacuum-Packed Sea Bass Fillets (Dicentrarchus labrax) in Cold Storage
UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,KÖŞKER ALİ RIZA,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL YEŞİM (21.11.2018 - 23.11.2018) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA 2018) ,23.11.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
75 |
Inhibition Effects of Safflower and Bitter Melon Extracts on Growth of Fish Spoilage Bacteria and Their Ammonia and Biogenic Amine Production
KÜLEY BOĞA ESMERAY,YAVUZER MEMRURE NÜKET,YAVUZER EMRE,UÇAR YILMAZ (21.11.2018 - 23.11.2018) , Yayın Yeri: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA 2018) ,23.11.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
76 |
Tetrodotoxin (TTX) Producing Bacteria in the Marine Ecosystem
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL FATİH (12.07.2018 - 15.07.2018) , Yayın Yeri: 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH (ICFAR) ,15.07.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
77 |
Significance of Nanoemulsion for Seafood Safety
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH (12.07.2018 - 15.07.2018) , Yayın Yeri: 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH (ICFAR) ,15.07.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
78 |
Balon Balığının (Lagocephalus sceleratus Gmelin, 1789) Farklı Dokularındaki Tetrodotoksin (TTX) Düzeylerinin Eşeysel ve Mevsimsel Açıdan Araştırılması
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,ÖZOĞUL YEŞİM,AYAS DENİZ,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ (01.09.2015 - 04.09.2015) , Yayın Yeri: 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,04.09.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
79 |
Sıçan prostat ve vas deferens düz kasları üzerinde Ferula elaeochytris (Çakşır) kök ekstresinin etkisi
Öztürk Çimentepe Özge,ESER NADİRE,BÜYÜKNACAR HACER SİNEM,UÇAR YILMAZ,KUMCU EDA,ÖNDER SERPİL,GÖÇMEN CEMİL (07.09.2015 - 10.09.2015) , Yayın Yeri: Türk Farmakoloji Derneği 23. Ulusal Farmakoloji Kongresi, (7. Klinik Farmakoloji Sempozyumu, 6. Klinik ToksikolojiSempozyumu) ,10.09.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
80 |
Bitki esansiyel yağları kullanılarak hazırlanan nanoemülsiyonların buzda depolanan alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetosu üzerine duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik etkileri
YUVKA İLKNUR,ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,BALIKÇI ESRA,GÖKDOĞAN SAADET,UÇAR YILMAZ,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZOĞUL FATİH,YAVUZER EMRE (28.04.2015 - 30.04.2015) , Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi ,30.04.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
81 |
Karadeniz’de Avlanan Mullus barbatus’xxun Kas Doku Metal Düzeylerindeki Eşeye ve Mevsime Bağlı Değişimlerin İncelenmesi
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,KÖŞKER ALİ RIZA,UÇAR YILMAZ,AYAS DENİZ,AYDIN MEHMET (01.09.2015 - 04.09.2015) , Yayın Yeri: 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,04.09.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
82 |
SU ÜRÜNLERİNDE PESTİSİT KALINTISI VE İNSAN SAĞLIĞINAETKİLERİ
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,KÜLEY BOĞA ESMERAY,ÖZ MUSTAFA,KÖŞKER ALİ RIZA,UÇAR YILMAZ,GÖKDOĞAN SAADET (29.10.2015 - 31.10.2015) , Yayın Yeri: ULUSAL TARIM KONGRESİ ,31.10.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
83 |
Bitkisel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların VakumPaketlenerek Soğukta DepolananLevreklerin (Dicentrarchus Labrax ) Yağ Asidi Profiline Etkisi
ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,AYAS DENİZ,UÇAR YILMAZ,YAZGAN HATİCE,ÖZOĞUL FATİH (01.09.2015 - 04.09.2015) , Yayın Yeri: 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,04.09.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
84 |
Gıda Zehirlenmelerine Neden Olan Su Ürünleri Kaynaklı Bakteriyel Patojenik Mikroorganizmalar
UÇAR YILMAZ,DURMUŞ MUSTAFA,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,AYAS DENİZ,BAKAN MISRA (01.09.2015 - 04.09.2015) , Yayın Yeri: 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,04.09.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
85 |
Nanoteknolojinin Gıda Endüstrisinde Uygulanması
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,KÜLEY BOĞA ESMERAY,KÖŞKER ALİ RIZA,UÇAR YILMAZ,ÖZ MUSTAFA,YUVKA İLKNUR (01.09.2015 - 04.09.2015) , Yayın Yeri: 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,04.09.2015
Ulusal
Özet bildiri
|
86 |
Changes in Sexual and Seasonal Variation in Tetrodotoxin (TTX) Levels in Pufferfish (LagocephalusSceleratus) Caught from Mersin Gulf
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,AYAS DENİZ,UÇAR YILMAZ (25.09.2014 - 27.09.2014) , Yayın Yeri: FABA 2014: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES ,27.09.2014
Uluslararası
Özet bildiri
|
87 |
The inhibition effect of carvacrol on ammonia and biogenic amine production by common food borne pathogens
ÖZOĞUL FATİH,UÇAR YILMAZ,KAÇAR ÇİĞDEM,GÖKDOĞAN SAADET,KÜLEY FERHAT (05.11.2014 - 07.11.2014) , Yayın Yeri: 2nd International Congress on Food Technology ,07.11.2014
Uluslararası
Özet bildiri
|
88 |
Effect of Thymol, Eugenol, Alpha-Terpineol and Carvacrol on Shelf Life of Anchovy Fillets Stored at 31oC
ÇETİNKAYA ALİ,DURMUŞ MUSTAFA,BALIKÇI ESRA,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL FATİH (05.11.2014 - 07.11.2014) , Yayın Yeri: 2nd International Congress on Food Technology ,07.11.2014
Uluslararası
Özet bildiri
|
89 |
Esansiyel Yağların Biyoaktif Bileşenleri Ve Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine Antimikrobiyal Etkileri
ÖZOĞUL YEŞİM,KÜLEY BOĞA ESMERAY,UÇAR YILMAZ,GÖKDOĞAN SAADET,BALIKÇI ESRA,YAZGAN HATİCE (03.09.2013 - 06.09.2013) , Yayın Yeri: XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ,06.09.2013
Ulusal
Özet bildiri
|
90 |
Seasonal Changes of Fatty Acids Profile of Apogon queketti Caught from Mersin Bay
UÇAR YILMAZ (21.06.2019 - 23.06.2019) , Yayın Yeri: 2. ULUSLARARASI GAP MATEMATİK-MÜHENDİSLİK-FEN VE SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ ,15.07.2019
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
91 |
The Effects of Gravading Process and Vaccum Packing on The Fatty Acid Profile of Carp Fıilets (Cyprinus carpio)
DURMUŞ MUSTAFA,ÖZOĞUL YEŞİM,UÇAR YILMAZ,KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL İLYAS (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017) ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
92 |
Determination Of Organic Acid Concentrations In Wet And Spray- Dried Fish Silage Prepared With Lactic Acid Bacteria
ÖZYURT GÜLSÜN,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,UÇAR YILMAZ,POLAT ABDURAHMAN,KÜLEY BOĞA ESMERAY (03.05.2017 - 07.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017) ,03.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
93 |
INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF LAURUS NOBILIS ESSENTIAL OILS
ÇELİKTAŞ VELİ,OTU BORLU HANDE,UÇAR YILMAZ,DÜZENLİ SEMA (09.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: First International Congress on Medical and Aromatic Plants ,09.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
94 |
Effects of Oil-in-Water Nanoemulsıon on The Qualıty of Farmed Sea Bass and Gilthead Sea Bream Stored at Chilled Temperature (2±2 OC)
YAZGAN HATİCE,ÖZOĞUL YEŞİM,DURMUŞ MUSTAFA,KÜLEY BOĞA ESMERAY,UÇAR YILMAZ (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017) ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
95 |
Fatty Acid Profiles of Oils Extracted from Fish Silage Treated with Formic Acid and Different Bacteria Strains
ÖZYURT GÜLSÜN,ÖZKÜTÜK ALİ SERHAT,UÇAR YILMAZ,POLAT ABDURAHMAN,ÖZOĞUL YEŞİM (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017) ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
96 |
Tetrodotoxin (TTX) levels of Torquigener flavimaculosus (Hardy Randall, 1983) caught in the Northeastern Mediterranean Sea
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL YEŞİM,AYAS DENİZ (13.10.2017 - 14.10.2017) , Yayın Yeri: International Symposium on Pufferfish ,13.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
97 |
Metal Levels in Three Puffer Fish Species Caught from Mersin Bay
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,AYAS DENİZ,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL YEŞİM (13.10.2017 - 14.10.2017) , Yayın Yeri: International Symposium on Pufferfish ,13.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
98 |
Proximate Composition and Fatty Acid Profile of Puffer Fish (Lagocephalus sceleratus ) Caught From Mersin Bay
KÖŞKER ALİ RIZA,ÖZOĞUL FATİH,DURMUŞ MUSTAFA,UÇAR YILMAZ,ÖZOĞUL YEŞİM,AYAS DENİZ (13.10.2017 - 14.10.2017) , Yayın Yeri: International Symposium on Pufferfish ,13.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|