ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ YILMAZ UÇAR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 10877) - (ORCID : 0000-0002-6770-6652) yilmazucar@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

  • Akademik Görevler
  • 2020-
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2018-2020
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2011-2018
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • 2010-2011
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • Öğrenim Bilgisi
  • 2014-2018
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
    Farklı konsantrasyonlarda kullanılan nisinin soğukta (4±2oc) ve vakum paketlenerek depolanan levrek (Dicentrarchus labrax, Linnaeus, 1758) filetolarının kalite parametreleri üzerine etkileri
  • 2009-2013
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Balık yağındaki eikosapentaenoik asit (EPA) ve dokosaheksaenoik asit (DHA)in yüksek performanslı sıvı kromatografi (HPLC) yöntemi ile saflaştırılması ve bazı patojenik bakteriler üzerine etkisinin incelenmesi
  • 2005-2009
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ
  • 2005-2009
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ