VERİ YÖNETİM SİSTEMİ



ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ YILMAZ UÇAR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI (Araştırmacı ID : 10877) yilmazucar@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

  • Akademik Görevler
  • 2018-
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2011-2018
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • 2010-2011
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • Öğrenim Bilgisi
  • 2014-2014
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FARMAKOLOJİ (YL) (TEZLİ)
    Diabetes mellitus
  • 2014-2018
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
    FARKLI KONSANTRASYONLARDA KULLANILAN NİSİNİN SOĞUKTA (4±2oC) VE VAKUM PAKETLENEREK DEPOLANAN LEVREK (Dicentrarchus labrax, Linnaeus, 1758) FİLETOLARININ KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
  • 2012-
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ELEKTRİK VE ENERJİ BÖLÜMÜ
  • 2009-2013
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
    BALIK YAĞINDAKİ EİKOSAPENTAENOİK ASİT (EPA) VE DOKOSAHEKSAENOİK ASİT (DHA)’İN YÜKSEK PERFORMANSLI SIVI KROMATOGRAFİ (HPLC) YÖNTEMİ İLE SAFLAŞTIRILMASI VE BAZI PATOJENİK BAKTERİLER ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
  • 2005-2009
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ
  • 2005-2009
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ