| 1 |
Does cooking and food skills of gastronomy and culinary arts department students correlate with diet quality and eating habits?
KOÇYİĞİT EMİNE,ÖZKAN NİLÜFER,KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:International Journal of Gastronomy and Food Science , 2025
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 2 |
Ordu Mutfağında Kaybolmaya Yüz Tutmuş Bir Lezzet: Akasya Çiçeği Tavası
SET MERYEM,KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:Akademik Literatür Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi (AKALİD) , 2025
Ulusal
Hakemli
index copernicus, ESJI, Europub, Cosmos, Academic Resource Index
Özgün Makale
|
| 3 |
An ethnographic study on the traces of Georgian culture in the cuisine of Ordu (Türkiye)
KABACIK MEHMET,KEMENT ÜZEYİR,AKSU SAMET CAN,OĞAN YENER,YÜKSEL FARUK , Yayın Yeri:International Journal of Gastronomy and Food Science , 2024
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
|
| 4 |
Examining gastronomy festivals, a type of event tourism, within the scope of the United Nations sustainable development goals
KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:Worldwide Hospitality and Tourism Themes , 2024
Uluslararası
Hakemli
SCOPUS
Özgün Makale
|
| 5 |
Do social media use and gadget loving affect innovative job performance? The moderation role of generation cohort: an evaluation of the kitchen chefs
YÜKSEL FARUK, KEMENT ÜZEYİR, AKSU SAMET CAN, KABACIK MEHMET, CIUFFREDA RAFFAELA , Yayın Yeri:Quality and Quantity , 2023
Uluslararası
Hakemli
Scopus
Özgün Makale
|
| 6 |
Yiyecek ve Koku Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
EKER AYŞEGÜL, soylu sinem, KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:Journal of Hospitality and Tourism Issues , 2023
Ulusal
Hakemli
CABI, ASOS, ACAR
Özgün Makale
|
| 7 |
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE SUSAM VE SUSAM YAĞI
KABACIK MEHMET, TANRIVERDİ EBRU , Yayın Yeri:Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , 2022
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 8 |
Hastane Yöneticilerinin Bakış Açısıyla Ordu İli Medikal Sağlık Turizmi: Fenomenolojik Bir Değerlendirme
YÜKSEL FARUK, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN , Yayın Yeri:Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT , 2022
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 9 |
Covit 19 Pandemisinin Türkiye Sağlık Turizmine Etkileri
KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2021
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 10 |
Gastronomi ile Türk Halk Müziği İlişkisi Üzerine Betimsel Bir Araştırma (A Descriptive Study on the Relationship between Gastronomy and Turkish Folk Music)
KABACIK MEHMET,AKSOY MUSTAFA , Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2019
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 11 |
Üniversite Öğrencilerinin Ordu İlinin Doğal ve Kültürel Turizm Çekiciliklerine İlişkin Farkındalıkları
BAHTİYAR KARADENİZ CEMİLE,SARI SAFFET,KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi , 2018
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 12 |
Konaklama İşletmelerinin Alternatif Enerji Kaynaklarına İlişkin Tutum ve Davranışları
CİNEL MEHMET OZAN, BAHTİYAR KARADENİZ CEMİLE, KABACIK MEHMET, karaman güven , Yayın Yeri:Bilge Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2018
Ulusal
Hakemli
Cite Factor, Research Bib
Özgün Makale
|
| 13 |
Ordu İlinde Ekoturizm Uygulamaları, Kabakdağı, Kayabaşı Örneği
BAHTİYAR KARADENİZ CEMİLE,KABACIK MEHMET,SARI SAFFET , Yayın Yeri:Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2018
Ulusal
Hakemli
Directory of Research Indexing, Türk Eğitim İndexksi, SOBİAD
Özgün Makale
|
| 14 |
Rönesanstan Günümüze Gastronomide Sanat
KABACIK MEHMET,YAMAN MELEK , Yayın Yeri:Dünya Gıda , 2017
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
|
| 15 |
Gastronomi Turizmi Kapsamında Urla Enginar Festivaline Gelen Turistlerin Festival Hakkındaki Görüşleri (The Standpoints of Tourist Visiting Urla Artichoke Festival Within The Scope of Gastronomy Tourism)
KARGİGLİOĞLU ŞABAN,KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2017
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 16 |
Orta Karadeniz de Sakin Şehir Citta Slow Perşembe Sakin Şehir Olma Sürecinde Karşılaştığı Sorunlar ve Yöreye Katkıları
KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , 2015
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|
| 17 |
Dört ve Beş Yıldızlı Otel Mutfaklarında Çalışan MutfaK Perssonelinin Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeylerinin Saptanması
KABACIK MEHMET , Yayın Yeri:Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , 2013
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
|