HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT MEHMET KABACIK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
16494
) - (ORCID :
0000-0002-3772-2950
)
mehmetkabacik@odu.edu.tr
Eğitim Bilimleri Temel Alanı
Eğitim Bilimleri
Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2023-2024
Türk Mutfak Kültürü
Türkçe
3
2023-2024
Yöresel Mutfaklar
Türkçe
4
2023-2024
Özel Öğretim Yöntemleri
Türkçe
3
2023-2024
Beslenme İlkeleri
Türkçe
3
2023-2024
Gastronomiye Giriş
Türkçe
2
2021-2022
Öğretmenlik Uygulaması
Türkçe
2
2021-2022
Akademik ve Mesleki Oryantasyon
Türkçe
2
2021-2022
Mutfak Planlama
Türkçe
3
2021-2022
Türk Mutfak Kültürü
Türkçe
3
2019-2020
ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI
Türkçe
1
2018-2019
ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI
Türkçe
2
Yüksek Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2022-2023
Gastronomide Güncel Yaklaşımlar
Türkçe
3
2022-2023
Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları
Türkçe
3
Ön Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2019-2020
PİŞİRME YÖNTEMLERİ
Türkçe
4
2019-2020
BESLENME İLKELERİ
Türkçe
4
2019-2020
OSMANLI MUTFAĞI
Türkçe
4
2019-2020
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1
Türkçe
2
2019-2020
MESLEKİ YABANCI DİL
Türkçe
2
2018-2019
HİJYEN VE SANİTASYON
Türkçe
3
2018-2019
YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ
Türkçe
2
2018-2019
OSMANLI MUTFAĞI
Türkçe
4
2018-2019
BESLENME İLKELERİ
Türkçe
4
2018-2019
PİŞİRME YÖNTEMLERİ
Türkçe
4
2017-2018
OSMANLI MUTFAĞI
Türkçe
4
2017-2018
DÜNYA MUTFAKLARI
Türkçe
4
2017-2018
GIDA GÜVENLİĞİ
Türkçe
2
2017-2018
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ
Türkçe
3
2017-2018
PİŞİRME YÖNTEMLERİ
Türkçe
4
2017-2018
BESLENME İLKELERİ
Türkçe
4
2016-2017
Dünya Mutfakları
Türkçe
4
2016-2017
Yiyecek ve İçecek Servisi
Türkçe
3
2016-2017
Beslenme İlkeleri
Türkçe
4
2016-2017
Hijyen ve Sanitasyon
Türkçe
3
2016-2017
Pişirme Yöntemleri
Türkçe
4
2013-2014
Yiyecek içecek yönetimi
Türkçe
2
2013-2014
Türk mutfağı
Türkçe
3
2013-2014
Mutfak planlama
Türkçe
2
2013-2014
Menü planlama
Türkçe
2
2013-2014
Yiyecek içecek servisi
Türkçe
3
2013-2014
Dünya mutfakları
Türkçe
1
2012-2013
İş organizasyonu
Türkçe
2
2012-2013
Yiyecek içecek yönetimi
Türkçe
2
2012-2013
Türk mutfağı
Türkçe
2
2012-2013
Menü planlama
Türkçe
2
2012-2013
Mutfak planlama
Türkçe
2
2012-2013
İş güvenliği ve işçi sağlığı
Türkçe
2
2012-2013
Mesleki yabancı dil
Türkçe
3
2012-2013
Barda ön hazırlık
Türkçe
2
2012-2013
Endüstriyel yiyecek üretimi
Türkçe
2
2012-2013
Gıda ve personel hijyeni
Türkçe
2
2012-2013
Yiyecek içecek servisi
Türkçe
1
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×