1 |
The place of Yozgat foods in the food memory of individuals
ARSLAN EMİNE,KABACIK MEHMET (08.05.2024 - ) , Yayın Yeri: INTERNATIONAL CONGRESS ON TOURİSM, ECONOMY AND CULTURE ITEC 24 ,27.09.2024
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
2 |
Content Analysis for Fatsa Culinary Culture
KEMENT ÜZEYİR,Eter Ezgi,KABACIK MEHMET,BAYAR SİNAN BARAN (01.05.2024 - ) , Yayın Yeri: The 5th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World (MTCON’24) ,
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
3 |
Do social media and Gadget Loving Affect Innovative Job Performance? The Moderation
Role of Generation Cohort: An Evaluation of the Kitchen Chefs
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN, SIMONETTI BIAGIO (24.11.2022 - ) , Yayın Yeri: XIV Riunione Scientifica SISTUR Turismo: Verso Una Ripresa Responsabile – Strategie, Rischi, Opportunità ,26.11.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
The Process of Behavioural Intention to Museum Visits with Virtual Reality in Turkey After Covid-19
SIMONETTI BIAGIO, YÜKSEL FARUK, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN (15.02.2023 - 17.02.2023) , Yayın Yeri: V International Conference on Tourism Dynamics and Trends - New Frontiers in the Tourism and Hospitality Industry ,01.05.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
5 |
Gastronomy and Music: A Bibliometric Analyses
KEMENT ÜZEYİR, EKER AYŞEGÜL, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK, BAYAR Sinan Baran, ZEYBEK HÜSEM Bihter (15.03.2023 - ) , Yayın Yeri: The 4th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World (MTCON’23) RESILIENCE & PEACE ,16.03.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
6 |
Yerel Gastronomi Kültürel Analizi: İkizce Örneği
Local Gastronomy Cultural Analysis: The Case Of İkizce
Tarım Gamze, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (06.07.2023 - 08.07.2023) , Yayın Yeri: 12. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi ,30.07.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
7 |
Investigation of Virtual Museum Visits in Türkiye within the Scope of Telepresence and Technology Acceptance Model
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, ERKEKLİ SEDA, ŞENGÖZ AYŞE, KABACIK MEHMET (28.09.2023 - 30.09.2023) , Yayın Yeri: Sustainable and Socially Responsible Development in the Network of Socioeconomic Relations Conference ,28.09.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
8 |
Ünye Mutfak Kültürüne Yönelik Nitel Bir Araştırma
Tarım Akdal Gamze, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (13.10.2023 - 15.10.2023) , Yayın Yeri: 23. Ulusal Turizm Kongresi: Turizm Eğitimi ,15.10.2023
Ulusal
Tam metin bildiri
|
9 |
Günümüz Mutfak Kültürü Güneydoğu Anadolu Bölgesi
KABACIK MEHMET, Bayrak Didem, Eter Ezgi, Çakıroğlu Ayla Nur (08.06.2023 - 10.06.2023) , Yayın Yeri: IV. ULUSLARARASI GASTRONOMI, TURIZM VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU ,09.06.2023
Uluslararası
Özet bildiri
|
10 |
Perşembe İlçesi Mutfak Kültürüne Yönelik Tematik Değerlendirme
BAŞ ERMAN, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK, GENÇER KANSU (22.09.2023 - 24.09.2023) , Yayın Yeri: 7. International Rural Tourism and Development Congress ,24.10.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
11 |
Yerel Gastronomi Kültürel Analizi: Çaybaşı Örneği
EKER AYŞEGÜL, KEMENT ÜZEYİR, KABACIK MEHMET, YÜKSEL FARUK (21.07.2023 - 24.07.2023) , Yayın Yeri: Karadeniz 13. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi ,20.08.2023
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
12 |
Kabakdağı’nda (Fatsa/Ordu)Kültür Turizmi
BAHTİYAR KARADENİZ CEMİLE,KABACIK MEHMET (19.05.2017 - 21.05.2017) , Yayın Yeri: Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi ,20.08.2017
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
13 |
Gastronomi ile Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp İlişkisi: Ayurvedik Beslenme
KABACIK MEHMET (20.09.2018 - 22.09.2018) , Yayın Yeri: International Gastronomy Tourism Studies Congress ,31.12.2018
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
14 |
Otel Yöneticilerinin Bakış Açısıyla Ordu Turizminin Mevcut Durumunun Değerlendirilmesi
KEMENT ÜZEYİR, YÜKSEL FARUK, KABACIK MEHMET, AKSU SAMET CAN (27.10.2022 - ) , Yayın Yeri: 22. Ulusal Turizm Kongresi - Spor Turizmi ,29.10.2022
Ulusal
Tam metin bildiri
|
15 |
Turistlerin Tatil Satın Alma Kararlarında Çocukların Etkisi: Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma
KILIÇ BURHAN,KABACIK MEHMET,ZAĞRALI EGEM,AY YİĞİT EMİNE,ÖN ESEN FUNDA (24.04.2019 - 27.04.2019) , Yayın Yeri: II. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi ,12.09.2019
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
16 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA YEREL YÖNETİMLERİN ROLÜ
KABACIK MEHMET,KARAMAN GÜVEN (20.09.2018 - 22.09.2018) , Yayın Yeri: II. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi ,23.12.2018
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
17 |
Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyeli
KABACIK MEHMET (23.10.2017 - 24.10.2017) , Yayın Yeri: DOKAP Üniversiteler Birliği Uluslararası Turizm Sempozyumu ,17.10.2017
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
18 |
Aşçılık Programı Öğrencilerinin Hijyen ve Sanitasyon Dersi İçeriği Hakkındaki Görüşleri
KABACIK MEHMET,ÖZKAYA FÜGEN (14.04.2017 - 15.04.2017) , Yayın Yeri: II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu ,16.04.2017
Uluslararası
Tam metin bildiri
|