DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ATİLLA ŞİMŞEK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 31638) - (ORCID : 0000-0003-2092-1803) asimsek@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2022 SOYKAN GÜLTEKİN Pekmezli fındık ezmesinin stabilizasyon koşullarının belirlenmesi Tamamlandı
2021 KADER ERBAY Farklı ısıl proseslerin Trabzon hurması (Diospyros kaki cv.Hachiya) pekmezinin bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisi Tamamlandı
2021 MEHMET ÇAVUŞ Farklı kızartma tekniklerinin balkabağı (Cucurbita moschata) cipslerinin kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi Tamamlandı
2021 İKBAL AYÇA SEVİNÇ Safir mağarasının tuzlarının bileşimi ve insan sağlığı açısından önemi Tamamlandı
2020 CÜNEYT ÇAKIR Aktif karbon ve bentonit uygulamasının fındık sütünün aflatoksin profili ve kalite özellikleri üzerine etkisi Tamamlandı
2019 SAKİNE KÜBRA ÇELİK Fındık sütünün c vitamince zengin meyve pulpları ile zenginleştirilmesi, bileşimi ve raf ömrü üzerine araştırma Tamamlandı
2019 BURÇİN ÇİÇEK Yeşil kahve ekstraktı ile katkılanmış fındık ezmelerinin raf ömrünün belirlenmesi. Tamamlandı
2019 VESİLE BAŞAR Farklı depolama koşullarının Karayemiş (Laurocerasus officinalis L.) pekmezinin fitokimyasal stabilitesi ve fiziksel özellikleri üzerine etkisi Tamamlandı
2017 EMRE TURAN Sığır köftelerinin çeşitli kalite özellikleri ve raf ömrü üzerine liyofilize karadut (Morus nigra L.) su ekstraktının etkisi Tamamlandı
Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2021 NESLİHAN ÇAKICI Bazı polen çeşitlerinde pestisit kalıntılarının HR-LCMS VE GC-MS/MS ile belirlenmesi Tamamlandı
2019 EMRE TURAN Kinoa ve Siyah Sarımsağın Çemen Formülasyonlarında Kullanımının Pastırma Özellikleri Üzerine Etkisi Devam Ediyor

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ