DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ATİLLA ŞİMŞEK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 31638) - (ORCID : 0000-0003-2092-1803) asimsek@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

1 Liyofilize Karadut (Morus nigra L.) Su Ekstraktının Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Sığır Köftelerinin Çeşitli Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 Yeşil kahve ekstraktı ile katkılanmış fındık ezmelerinin raf ömrünün belirlenmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
3 Fındık sütünün C vitamince zengin meyve pulpları ile zenginleştirilmesi, bileşimi ve raf ömrü üzerine araştırma
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
4 Pastırma çemeni üretiminde siyah sarımsak kullanım imkanlarının araştırılması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
5 Sığır Köftelerinin Çeşitli Kalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Karadut (Morus nigra L.) Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 Çerçeve Baldan Fazla Suyun Mekanik Uzaklaştırılmasının Deneysel İncelenmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
7 Türk Fındıklarının Fenolik Bileşik Dağılımı ve Kavurma Prosesinde Değişimi
  TÜBİTAK PROJESİ   Tamamlandı  
8 Üzüm Suyu ve Konsantresinde 5 Hidroksimetil Furfural 5 HMF Oluşum Kinetiğinin HPLC İle Saptanması
  TÜBİTAK PROJESİ   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ