DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ATİLLA ŞİMŞEK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 31638) - (ORCID : 0000-0003-2092-1803) asimsek@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Dönem Ders Adı Dili Saat
2018-2019 GIDA GÜVENLİĞİ Türkçe 2
2017-2018 MEYVE SUYU DURULTMA TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2017-2018 DUYUSAL GIDA ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 3
2017-2018 GIDA MEVZUATI Türkçe 3
2017-2018 PROSES KONTROL Türkçe 2
2017-2018 BAHÇE ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ Türkçe 1
2017-2018 AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİĞİ Türkçe 2
2017-2018 MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2017-2018 BAHÇE ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ Türkçe 3
2017-2018 GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI Türkçe 3
2017-2018 PROSES TASARIMI Türkçe 3
2017-2018 ET İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2017-2018 GIDA KALİTE KONTROLÜ Türkçe 3
2017-2018 LABORATUAR TEKNİĞİ Türkçe 2
2017-2018 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
2017-2018 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2016-2017 MEYVE SUYU DURULTMA TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2016-2017 PROSES TASARIMI Türkçe 3
2016-2017 PROSES KONTROL Türkçe 2
2016-2017 ET İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2016-2017 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2016-2017 DUYUSAL GIDA ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2016-2017 MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2016-2017 LABORATUAR TEKNİĞİ Türkçe 2
2016-2017 GIDA MEVZUATI Türkçe 3
2016-2017 GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI Türkçe 3
2016-2017 GIDA KALİTE KONTROLÜ Türkçe 3
2016-2017 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2016-2017 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
2016-2017 BAHÇE ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ Türkçe 2
2016-2017 AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİĞİ Türkçe 2
2015-2016 MEYVE SUYU DURULTMA TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2015-2016 PROSES KONTROL Türkçe 2
2015-2016 PROSES TASARIMI Türkçe 3
2015-2016 ET İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2015-2016 LABORATUAR TEKNİĞİ Türkçe 2
2015-2016 GIDA MEVZUATI Türkçe 3
2015-2016 BAHÇE ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ Türkçe 2
2015-2016 GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI Türkçe 3
2015-2016 GIDA KALİTE KONTROLÜ Türkçe 3
2015-2016 MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2015-2016 DUYUSAL GIDA ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2015-2016 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2015-2016 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2015-2016 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2015-2016 AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİĞİ Türkçe 2
2014-2015 MEYVE SUYU DURULTMA TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2014-2015 PROSES KONTROL Türkçe 2
2014-2015 PROSES TASARIMI Türkçe 3
2014-2015 ET İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2014-2015 LABORATUAR TEKNİĞİ Türkçe 2
2014-2015 GIDA MEVZUATI Türkçe 3
2014-2015 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2014-2015 BAHÇE ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ Türkçe 2
2014-2015 GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI Türkçe 3
2014-2015 GIDA KALİTE KONTROLÜ Türkçe 3
2014-2015 MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2014-2015 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2014-2015 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
2014-2015 AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİĞİ Türkçe 2
2014-2015 DUYUSAL GIDA ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 3
2013-2014 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2013-2014 DUYUSAL GIDA ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 3
2013-2014 GIDA MEVZUATI Türkçe 3
2013-2014 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2013-2014 GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI Türkçe 4
2013-2014 GIDA KALİTE KONTROLÜ Türkçe 3
2013-2014 AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİĞİ Türkçe 2
2013-2014 BAHÇE ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ Türkçe 2
2013-2014 LABORATUAR TEKNİĞİ Türkçe 3
2013-2014 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2012-2013 BAHÇE ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ Türkçe 3
2012-2013 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3
2012-2013 AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİĞİ Türkçe 2
2012-2013 LABORATUAR TEKNİĞİ Türkçe 3
2012-2013 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2011-2012 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2010-2011 MESLEKİ UYGULAMA Türkçe 4
2010-2011 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2009-2010 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2008-2009 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2019-2020 DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANTLARI Türkçe 1
2018-2019 DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANTLARI Türkçe 3
2018-2019 PROTEİN KİMYASI Türkçe 3
2017-2018 PROTEİN KİMYASI Türkçe 3
2017-2018 DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANTLARI Türkçe 3
2016-2017 PROTEİN KİMYASI Türkçe 3
2016-2017 DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANTLARI Türkçe 3
2015-2016 DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANTLARI Türkçe 3
2015-2016 PROTEİN KİMYASI Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2011-2012 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2011-2012 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2011-2012 MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2010-2011 GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI Türkçe 1
2010-2011 GIDA TEMEL İŞLEMLERİ-2 Türkçe 3
2010-2011 GIDA KİMYASI Türkçe 3
2010-2011 GIDA TEMEL İŞLEMLERİ Türkçe 3
2010-2011 LABORATUAR TEKNİĞİ Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2019-2020 GIDALARDA DOĞAL RENK MADDELERİ Türkçe 1
2018-2019 GIDALARDA DOĞAL RENK MADDELERİ Türkçe 3
2017-2018 GIDALARDA DOĞAL RENK MADDELERİ Türkçe 3
2016-2017 GIDALARDA DOĞAL RENK MADDELERİ Türkçe 3

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ