ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ EMRE TURAN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/ (Araştırmacı ID : 242426) - (ORCID : 0000-0002-4289-0107) emreturan@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

1 Sığır Kıymasının Çeşitli Kalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Ahududu Ekstraktının Etkisi
  ARAŞTIRMA PROJESİ   Tamamlandı  
2 Liyofilize Karadut (Morus nigra L.) Su Ekstraktının Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Sığır Köftelerinin Çeşitli Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
3 Pastırma çemeni üretiminde siyah sarımsak kullanım imkanlarının araştırılması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
4 Sığır Köftelerinin Çeşitli Kalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Karadut (Morus nigra L.) Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
5 SIĞIR KIYMASININ ÇEŞİTLİ KALİTE ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE MOR HAVUÇ LİYOFİLİZE SU EKSTRAKTININ ETKİSİ
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 Pastırma çemeni üretiminde kırmızı lahana su ekstraktı kullanım imkânlarının araştırılması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
7 Farklı Meyve Ve Sebze Su Ekstraktları İle Üretilen Çemenlerin Pastırma Kalitesi Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   TÜBİTAK PROJESİ   Tamamlandı  
8 Farklı meyve ve sebze su ekstraktları ile üretilen çemenlerin pastırma kalitesi üzerine etkisi
  -Tübitak 1001   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ